Ко је у СДС-у радио са режимом?

Након што је јединство СДС-а потврђено на сједници Предсједништва СДС-а, појавили су се гласови који то јединство девастирају, рекао је предсједник СДС-а Вукота Говедарица гостујући у Дневнику 2 БН ТВ.

Република Српска 19.10.2018 | 20:27
Ко је у СДС-у радио са режимом?
“Нажалост, некоме не одговара јединствен став, па је непосредно након конференције за новинаре дошло до одређених поремећаја у јединству које смо постигли. Почињем да сумњам да у СДС-у постоје људи који су у сарадњи са режимом радили против воље бирача и да су се бавили изборним преварама.

То су групације које ће врло брзо бити познате јавности. Не могу да вјерујем да СДС има око 120 хиљада гласова, што је премало, а да ја као кандидат добијем више од 280 хиљада гласова”, рекао је Говедарица.

Према његовим ријечима, даљи кораци руководства СДС-а биће утврђени након сједнице Главног одбора.

“Ми ћемо разматрати наше изборне резултате на сједници Главног одбора. Разговарао сам са предсједником Главног одбора Миланом Миличевићем и затражио од њега да закаже ту сједницу за сљедећи викенд. Тада ћемо разговарати о изборним резултатима и свим активностима група унутар СДС-а које раде против СДС-а.

Они то раде са јасним циљем да СДС на тацни испоруче владајућој партији, те да се тиме уништи опозиција. Тиме би добили утабан пут без икаквог отпора. За једно друштво је најгоре када на изборима побиједи политика која континуирано доноси лоше одлуке, а једино горе од тога је да власт девластира опозицију. То је аутократија која Републици Српској не треба". 

Говедарица и даље тврди да су избори у БиХ нелегални.

“Прије 6-7 мјесеци када смо требали да мијењамо Изборни закон није дошло до промјене у сегменту увођења скенера. Са тим скенерима воља бирача би другачије изгледала. Сада је јасно зашто су одређене политичке партије учиниле све да не дође до увођења скенера.

Велики је број неважећих листића и желимо да утврдимо њихову структуру да знамо на који су начин они неважећи, а желимо и да утврдимо да ли постоје листићи који нису оригинални и то је лако утврдити. Ми ћемо на томе да инсистирамо.

Тражимо да се броје сви гласови и за то је потребно много времена, али мислим да нам је најбитнија воља бирача. Дубоко сам увјерен да сам покраден, али у принципу, нисам покраден ја, брутално је покрадена изборна воља бирача”, рекао је предсједник СДС-а у Дневнику 2 БН ТВ.

БН ТВ

Коментари / 81

Оставите коментар
Name

ПОКРАДЕНИ ИЗБОРИ

19.10.2018 18:28

АКО ЈЕ ТО ТАКО, ТО ЗНАЧИ ДА КРАДЉИВЦИ НЕ МОГУ ИМАТИ ЛЕГАЛИТЕТ НИТИ ЛЕГИТИМИТЕТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боро

19.10.2018 22:12

Мој Вукота овом крају СДС а највише вам допринео ПДП.Када се одвојите од њих то је одмах поврацено најмање 30% повјерења присталица СДС а и изађите у народ и изађите из самољубље свога.

Name

Ре

19.10.2018 22:53

Наравно. Ни Давидове убице немају легалитет па слободно шетају градом и примају плате из буџета.

Name

Дијаспорац

19.10.2018 23:43

Идемо Вукота да прво почистимо наше двориште и ове маторе издајнике да пошаљемо на политичко сметлиште. А онда да лијепо ударимо на црвену секту.

Name

За Вукоту

20.10.2018 04:33

Па знаш коме не одговара јединствен и јак СДС - Додику и његовој секти! Па то је занат који је он добро испекао за ових 20 година! Пустимо ли их и овај пут, никад их више нећемо скинути са грбаче!

Name

За Дијаспорац

20.10.2018 04:51

Управо тако! Пустили сте да поједине старе прдоње деценијама владају појединим градовима и регијама, а џаба вас је било упозоравати на њихов криминал, ево само једног примјера - Васковић је писао још прије пар година о Обреновом криминалу, непотизму, уцјенама и пријетњама ко је "непослушан"! И шта се десило? Ништа! А он ће вам први забити нож у леђа! Те старце треба поскидати, и послати у пензију, а дати шансу млађим људима, јер ако ови буду владали до смрти, кад ће млађи доћи на ред! Ако баш не могу без политике и морају бити активни, онда основати неко вијеће Стараца као неки савјетодавни орган, да преносе своја искуства и дијеле савјете!

Name

Фебо

20.10.2018 05:41

Ја нисам покраден ! Гласао сам за Бају и Жељку ! А тако и остали,а то што си ти добио мање гласова од Жељке то је већ твоја брука...да ниси приземно и сељачки водио кампању можда би и побједио. Овако...

Name

Ре Фебо

20.10.2018 06:29

А ко тебе шта уопште и пита? Иди на вест о Додику па коментариши до миле воље. Тамо можеш да се улизујеш до бесвести. Да оправдаш брате тај сендвич!

Name

За СНСД спремни!

20.10.2018 08:23

Папцине свих земаља ујединимо се!

Name

ИС

20.10.2018 08:38

А ја сам ето гласао за СДС за НСРС и Парламент БиХ, а онда и за Додика и Цвијановицку за Предсједника и члана Предсједништва.

Name

но сикирики

20.10.2018 09:19

У овој насој земљи нема оригинала, све сами фалсификати. Такав нам је морални ниво и духовне потребе. У цему је проблем?

Name

Рузица

22.10.2018 16:59

Старкеље се боје младих кадрова СДС_ а и испитивања поријекла имовине. То је кљуц!

Name

Брод

19.10.2018 18:41

Зашто нису бојкотовани избори до промјене изборног закона, овако је опозиција легализирала изборну крађу. После прошлих избора и куповине папака што нисте напустили скупштину и тражипи одмах измјену изборног закона. Прије 6-7 мјесеци тражили измјену изборног закона шта сте радили 3 ипо године прије тога. Господо из опозиције или сте неспособни или несмијете због дугова да преузмете власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.10.2018 21:49

Е немој то да напусте скупстину да их туце Милорад то неби уцинили

Name

Ре ре

20.10.2018 05:20

После афере два папка требало је напустити скупстину то сад признају и поједини лидери опозиције

Name

Флука

20.10.2018 07:47

Избори су покрадени, фалсификат,пола милијуна невазеци листова,то је исто у оптицај кад би дали фалсификоване новцанице,Додик је са бандом годинама правио план,и просле изборе су покрали,висе је доста,Додик је рак рана,за младе,егзодус,а он има не милионе,вец милијарде еура,дали је праведан,јуце ко каква бараба,на граничном прелазу,пјева,има куцу нека тамо се весели,момак из котарске дубице убијен,Давид,туга,и јос колико,нула од цовјека,на тудјој муци

Name

ТОРРО

21.10.2018 06:02

ПОЛАКО ВУКОТА... КОРАК ПО КОРАК... ДО САДА СИ ДОБАР БИО, ШТО СИ МОГАО ТО СИ УЧИНИО !!!.... СВЕ СЕ МОГЛО ПРЕДВИДЈЕТИ И ТИ НИСИ МОГАО НИШТА ПРОМЈЕНИТИ... ОНО ШТО ЈЕ БИТНО ЈЕ ДА СУ "ЗВЈЕРКЕ" ИЗ СДСа ПОКАЗАЛЕ СВОЈ ТРАГ ДУГОГОДИШЊЕ ИЗДАЈЕ И КОРУПЦИЈЕ... ЈЕЗИВИ НЕПИСМЕНИ ПРОПАЛИ КНЕЗОВИ СДСа КОЈИ СУ ГОДИНАМА ЧУВАРИ И СЛУГЕ МИЛОРАДА ДОДИКА ,,, ТИ ИДИОТИ У ПАРЛАМЕНТУ БИХ СУ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ ЧУВАЛИ КРИМИНАЛНИ ИЗБОРНИ ЗАКОН ОД БИЛО КАКВИХ ПРОМЈЕНА... САДА ИХ ТРЕБА ОБЕШЧАСТИТИ И ПОСЛАТИ У ИСТОРИЈУ... И ВРИЈЕМЕ ЈЕ НАПРАВИТИ СДС ЗА 21. ВЈЕК - ЈЕДАН ЧЛАН ЈЕДАН ГЛАС.... ХИТНО МЈЕЊАЈТЕ СТАТУТ И ПРОВЕДИТЕ ИЗБОРЕ А ОНДА КОНГРЕС !!! НАПРИЈЕД ВУКОТА ИМАШ ПОДРШКУ КРАЈИНЕ !!!

Name

Нострадамус

19.10.2018 18:41

Тако је Говедарица покраден је народ а не Ви.Зато позови градјане на протесте па ако неце да протестују да се боре за своја права онда нека трпе овај резим. Ја сам уз опозицију а ови из опозиције који подрзавају насилне изборе или крадју и не требају да буду у опозицији. Само јос Вукота сви који су били у Снсд Днс и Сп па сада су пустени низ воду немој никада да примате у опозицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.10.2018 19:04

Браво Вукота предсједнице нас! Нема одустајања!! Они не разумију да не могу све да купе и да не могу висе народ да варају. Ми смо Вас бирали, цовјека из кога исијава доброта, памет и правицност!

Name

Ре ре

19.10.2018 22:05

Кога вас КО сте ви хахахаха вас преседника један је РС ви једино мозете и морате како миле казе јој сто вас подерасмо на изборима а тек цемо ако буде те срали мрс бандо издајницка

Name

ре Ре

20.10.2018 02:54

Аљоша Никшић ти ли си говедо једно ?

Name

питањце

22.10.2018 13:39

Вукота, ако је проблем што је покрадена воља народа, а не што је теби измакла "фотељица" зашто се онда препирете унутар странке и неким "компромисима" гурате посланике у НС РС који нису имали ни близу довољан број гласова? Воља народа је за нас, нажалост, непознат појам, јер се оно што подржава народ своди на појединце који се у тој шуми увезаних политичких (појединачних, личних) интереса не могу изборити, јер сте сви увезани ко ситна цревца. Ови избори су били никакви, кампање срамотне, свели сте се на приче о бабама и дједовима, дезертерима и сл. Је л то одбрана воље народа? Не можеш своју странку да држиш на окупу, а камоли да учиниш нешто за оне који нису у странкама и сматрају да ће доћи вријеме када ће се бирати и цијенити способни, а не подобни. Срамота! Алтернатива нам је још гора. Али ето, постоји она стара изрека, казна долази шепајући..... чекаћемо.

Name

Тина

19.10.2018 18:42

Вуле.сав постени и покрадени народ је уз тебе..Издрзи до конацне побједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

20.10.2018 08:26

ДЕКОМКРАТИЈО ДОДИКОВА КО ЈЕ УБИО ДАВИДА? ОТЈЕРА ЛИ СТЕ МЛАДОСТ СЕКТО УДАРАЈТЕ САДА ПО СЕБИ. ДОСТА ВИШЕ НИКАДА ВИШЕ У ДОДИКОВ КАЛИФАТ, ЕТО МУ ВУЧИЋА ПА НЕКА СЕ ИГРАЈУ СЛАВОСПЈЕВА.

Name

Ја

19.10.2018 18:43

Искрено се надам да це и доци до поновног бројања. Сматрам исто тако да и резим не би требао имати ниста против тога. Ако су избори били фер и постени,онда им се треба цеститати на побједи. Мада све оне небулозе и пријетње које је износио Милорад Додик су биле довољне да би му се забранио сваки даљњи политицки рад. Тако да сам све висе сигуран у једно а то је. Цовјек којег су устолицили Американци,јос увијек игра по њиховом диктату и јос увијек је њихов послусник.И зато не треба бити наиван и олако прихватати његове изјаве а тицу се Запада,јер то је обицан параван за народ који га подрзава. Права истина је несто сасвим друго,а то је:Док год буде у интересу запада да он буде ту гдје јесте он це ту и бити,цим буде био "Потросен",ту це му бити крај. Да ли се икад ико запита засто од Путина добије само осмјех и руковање? Путин је вец одавно прозрео прљаву западну игру.Мудар и паметан је то политицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.10.2018 22:48

Такви су код Тите бројали камен је на голом отоку

Name

Лепа

20.10.2018 07:45

Браво.....најбољи коментар

Name

!!!

19.10.2018 18:43

Индикативно је да је у Модрици СДС овај пут оставио бледуњав утисак, а да су и Милорад и Зељка буквално пометени. Оцито да несто са нецим не стима. Вукота! Од тебе се заиста оцекује да све сто си вецерас у дневнику казао истрајес на таме, па да се конацно види у којем је обиму изведена ова изборна хајдуција?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво!!!

19.10.2018 19:47

Одлична констатација. Само је велики упитник да ли ће истрајати у томе. Овај Шешић ми дјелује искрено, па и Говедарица у великој мјери. И они су будућност, уколико сад не поклекну пред овим вуковима. А богами и овај мали Станивуковић, иако је млад, полако се профилише.

Name

!!!

19.10.2018 20:54

НЕМА НАЗАД,ТАЈКУНСКО МАФИЈАШКИ ЛОБИ ЈЕ ОДРАДИО ПОСАО,ПРИПРЕМАЛИ СУ ПАПКЕ СМИШЉЕНО ОД ВРЕМЕНА ФОРМИРАЊЕ ЛИСТА,ТО СЕ ЗНАЛО.СДС СЕ МОРА ОВАЈ ПУТ ПРЕЦИЗНО ОЧИСТИТИ,СТРАНКУ ТРЕБА ДА ВОДЕ ПОШТЕНИ ЉУДИ А НЕ ТАЈКУНИ.

Name

Зоx

22.10.2018 03:50

Па нису само СДС-ови гласаци гласали за Вукоту,него и остали из опозиционих партија,а сигурно и дио гласаца владајуце коалиције. Зато и има висе гласова он лицно, него СДС.

Name

Неспособни.

19.10.2018 18:45

Кад изгубис онда побједнику цеститас а себе припремас за нову трку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владавина најгорих

19.10.2018 19:08

Доста висе те прице о неспособности. Само се понављате, по 1 000 пута, то не мозе висе да се слуса. Како неце бити неспособни када владате страхом, силом и парама и уз то и њима пријетите. Срамота висе!!

Name

А резултати рада?

19.10.2018 19:19

Неспособан ти је министар Лукац, тузилац, предсједник и остали приуцени хохстаплери!

Name

Требава

19.10.2018 18:50

Ово ће бити препород или крај СДС-а као велике странке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосавка

19.10.2018 19:14

Судија је свирао крај признао је вецерас да дио сдса није висе под контролом ..све је проопало!

Name

понистити!!

19.10.2018 19:30

Надајмо се препород. Ово је све био план мјесецима у назад, но медјутим видјецемо докле це овако.

Name

Бијељина

19.10.2018 23:39

Мицо Обрене Миловане Василије па Докле понизавање СДС Докле никакви Кандидатин који ниста нису направили у СДС а камоли у РС па прецутали сте огија па ево сад овај народ хоце прави СДС

Name

Дрински Вук

21.10.2018 08:07

Ма чекајте када ја преузмем СДС бице то странка бр.1 у Српској.Јер много тога је девастирало ту странку,ко има памцење зна,па Шаровићу ни данас нису укинуте санкције САД.

Name

Изборе понистити!

19.10.2018 18:55

Па ста је вама људи? Краде се директно у МУП-у, а да се не краде на бирацким мјестима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

разумио

19.10.2018 19:24

Ова власт се базира 100% на крадји и корупцији. Томе треба стати под хитно у крај! Зато предсједник "одстрањује" неподобан кадар. У суду и МУП-у се налазе само "подобни". Страсно!

Name

Ре

19.10.2018 23:40

А ти Радис у мупу

Name

СДС Модрица

19.10.2018 18:55

Пуна подрска предсједнику Вукоти. Све Милетове пацове истјерати из странке. Не подноси оставку ни слуцајно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС БЛ

19.10.2018 19:15

Самом Огњен Тадиц и Бабиц могу спасити СДС

Name

Горан

19.10.2018 19:06

Неки се из Сдс висе боје поновног бројања од Снсд. Ако поново пребројите Зворник и Добој наци цете разних цуда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Горан

19.10.2018 20:04

Само поново бројати па како буде...

Name

Следеца тура

19.10.2018 19:31

Ове изборе треба признати са цеститком или без,пустити папке да се приклоне власти и прпремати се за следеце опстинске па опсте.треба истрајати у законским рјесењима да се минимизира могуцност крадје.засто ддрзава неби стампала нумерисане листице по правилима како се стампају новац и остали вриједносни папири и бројати скенерима па ко побједи нека влада

ОДГОВОРИТЕ
Name

тацно

19.10.2018 20:14

Пустити сваког смутљивца да изађе из странке. Нек се странка скроз очисти, обновите кадар као ПДП. Немојте никог задржавати. Проћи ће 4 година. А одмах инсистирати на измјенама приликом гласања, нумерисање и сл. И, господо драга, ваши посматраци су се правилилуди на изборима: гледали кроз прсте на пропусте, нису пријављивали, излазили са гласацких мјеста. Што је дуже чишћење странке, резултат је бољи. Сви ће они пролетити кроз сито, па ста год остане.

Name

Саво

19.10.2018 23:52

Па ако вукота пустио сунњивце онда њега нема његови СДС пропо

Name

::::

19.10.2018 19:45

И ста сад? Само се прица ниста конкретно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

19.10.2018 19:45

ВУКОТА ,ЈОС ЈЕ НАРОД УЗ ТЕБЕ. МОРАС ИСТРАЈАТИ И СВЕ РАСЦИСТИТИ. АКО ЦЕС МЛАКО ДЈЕЛОВАТИ НЕМА НИСТА ОД ТЕБЕ НИ СДСА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дезурни

19.10.2018 19:48

Вукота, овај мирним путем неце дати власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехе

19.10.2018 20:04

Дајте човјеку нека преброји гласове, ваљда це их пребројати до следецих избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ГОРАНА

19.10.2018 20:05

Битно је да се утврди воља народа. Ако је СДС крао нек то изађе на видјело. Зато и треба поново да се преброје сви гласови. Али то теби очито смета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукица

19.10.2018 21:15

Вуле а ко је вас покрао позиција или опозиција. Нејасан сиииииии

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

20.10.2018 06:12

Изгледа њега СДС, а СДС народ неће.

Name

Мој Вукота

19.10.2018 21:49

Избори јесу покрадени и то није спорно. Али шта ћемо са издајницима у редовима СДС-а који су помогли у крађи. Шта ћемо са петом колоном, Обреном Петровићем, Мићом Мићићем, Цицком Бјелицом, Васлијом Перићем и Радом Савићем? Они су те покрали у сарадњи са Додиком. Ако то не видиш, хватај се гусала и батали политику. Највећу грешку сте направили прије четири године када после афере Папак нисте напустили Скупштину РС. Него сте останком дали легимитет крађи и куповини одборника. Сад сте платили цех вашој глупости или похлепом зy одборничком платом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

19.10.2018 21:58

Додикове штампарије направе вишак листића и дају активистима да убаце и тако се појави вишак бијелих листића...шта мислите о тој теорији?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИЗДАЈА

19.10.2018 22:51

Ина нешто горе од крађе гласова, а то је издаја у сопственим редовима. Ето, у Македонији јуче прошла промена имена државе захваљујући мангупима из редова опозиције. И тамо народ преварен. Али, све је у рукама ЦИК-а и "међународне заједнице", па ћемо видети шта им више одговара. А народ ионако нико ништа не пита.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

20.10.2018 02:15

Мора се брзо и зестоко радити, да се доказе изборна крада.Од прице нема ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Говедарице

20.10.2018 06:29

Ја само видим да је тај притисак на изборну крадју сваки дан све тањи и тањи ! Засто,могу само да наслутим.На ЦИК веци притисак врсе други него ви.Морали сте изврсити страсан притисак на ЦИК,организовати протесте сваки дан,аутобусима довозити цланство из свих крајева ако треба.Тај притисак је морао бити сназан!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

20.10.2018 06:46

ВУКОТА, ЗНАМО ДА СИ ЦАСТАН И ПОСТЕН, ПОЦИСТИ СВОЈЕ ИЗДАЈИЦЕ И КРЕНИ У ЗЕСТОКУ БОРБУ, НАРОД ЈЕ ЈОС УЗ ТЕБЕ. АКО НАСТАВИС САМО ПРИЦАТ А МЛИТАВО ДЈЕЛОВАТ НЕМА НИСТА НИ ОД ТЕБЕ НИ СДСА ВИСЕ. ДОДИК ВАС ЈАВНО КРАДЕ , ИГРА СЕ СА ВАМА .. ВИ НИСТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

20.10.2018 07:20

ПЕТРИЋ КАЖЕ ДА ЈЕ СВЕ БАЦАНО У КАМИОНЕ А ЗНА ЛИ СЕ КО ВОЗИ И КО ПРЕГЛЕДА ТЕ КАМИОНЕ. ПРЕВОЗИ НАМ СЕ ДРОГА НЕ ЛЕГАЛНА РОБА А ДА НЕ МОГУ ЛАЖНИ ЛИСТИЋИ. СВЕ ЈЕ УМРЕЖАНО И ОРГАНИЗОВАНО. СВЕ ЈЕ НЕ ЗАДОВОЉНО ТО СЕ ЧУЈЕ НА СВАКОМ ЋОШКУ. ЗНАЧИ КОАЛИЦИЈА НЕМА ОВОЛИКИ БРОЈ ГЛАСОВА.ПОРЕД СВЕГА ШТО СЕ РАДИЛО ТО ЈЕ ТОТАЛНО НЕ РЕАЛНО.ВИ СТЕ БЛАГИ ЗА ОВАКАВ ВИД МАНИПУЛАЦИЈЕ. НАРОД ЈЕ ПРЕВАРЕН.БИЋЕ ЈОШ ИЗБОРА КО ЋЕ НА ЊИХ ИЗАЋИ .ГУБИ СЕ ПОВЈЕРЕЊЕ У СВЕ И СВАКОГА. ВЛАСТ ЗАТАШКАВА СВЕ И СВАШТА ШТА ОНДА РЕЋИ ЗА ИЗБОРЕ.СВЕ СЕ УНАПРЕД ВИДЈЕЛО ШТА ЋЕ СЕ ДЕСИТИ.ОД МЕДИЈА ПА НА ДАЉЕ.ТО САМО НЕ ВИДИ ОНАЈ КОМЕ ОВО ОДГОВАРА.ПАРЕ СУ У ОПТИЦАЈУ.КО НЕМА НОВАЦ ОН ЈЕ ДОЊИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

20.10.2018 08:23

Е вала ако је толико наиван и није ми зао сто није председник. Нека мало обидје градове, поприца са народом. Ево нпр нека крене од Зворника! Ко су му кандидати у Зворнику, какве то они заслуге имају, какво образовање, вјестине? Да не говорим о односу дотицних са локалном власцу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

20.10.2018 08:48

Сви који су сарађивали са режимом напоље из СДС—а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС БЛ

20.10.2018 08:49

Погледај ко ти води СДС у БЛ и другим градовима и све це ти бити јасно Вукота. Ниси хтио да слусас неке друге факултетски образоване људе у СДСу, слусао дундјере који ни код куце нису лидери а камоли у локалној заједници и платио си цену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обрен

20.10.2018 08:56

Обрен и са резимом и п...... !

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ комуниста

20.10.2018 09:17

Вукота ја из имена видиш нисам Ваш гласач, али ни режима. Морате подмладити странку како се ово год заврши, па ваљда ти је јасно да неки вождови и њихов кадар неће никад гласати нпр. за закон о испитивање поријекла имовине и да ће ту увијек бити уз Милу, Павића, Ђокића, Крајишника, Калинића итд.итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саја

20.10.2018 10:30

Велика стета стосу успјели говедарицу преварити цвијановица нека науци уста отварати па онда пресједник бити и нека иде у кухињу да куха дјеци.

Name

Богољуб

20.10.2018 10:31

Е мој Вукота гђе си био да станес на страну правде за давида пре избора већ када си видио да си изгубио изборе Као посљедња Хиња си стао уз Давида небили повратио сто се повратити мозе лицно ради себе лицемеру један а не ради правде за давида Добро је Давид рекао сине Давиде осдадосмо само ти и ја и неколицина постених и праведних у борби за правду покој дуси Давиду!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

20.10.2018 18:56

Не лупај глупости за милог Бога Богољубе. Вукота је уз Давора био на сва 3 велика скупа и на неколико ових свакодневних скупова и на многим мјестима гдје је имао прилику и гдје су га слусали Вукота је говорио о невидјеном злу, о монструозном убиству Давида. Ако је Вукота за тебе посљедња Хиња, онда је сатникова унука по логици ствари хероина у рангу Милунке Савиц. Е нек' нам је драги Бог на помоци са таквима као ти Богољубе.

Name

Са стране

20.10.2018 10:37

Како ја контам Вукоту, Жељка га је победила гласовима СДС-оваца. Онда ту нема изборне крађе, има само Вукотине неспособности да води странку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

20.10.2018 18:11

Подрска Вукоти Говедарици да успостави ред у СДС-у! Видимо како се рудоња изивљава над ДНС-овим кадровима тако би просао и СДС када би усао у коалицију са рудоњином црвеном сектом! Ови избори су покрадени и то је јасно и птицама на грани!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заслужнија за стварање Републике од Додикс

20.10.2018 21:12

Вукота,један сам од најстаријих чланова СДСа,те хијене црвена банда која те издала и треба да оду,у СДСу остају наша дјеца и унуци уз тебе је велики број интелектуалаца. велики број честитих људи интелектуалаца је уз тебе.

Name

Сви У Зворнику

21.10.2018 07:10

Ако ниси знао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

21.10.2018 21:47

Одлази и појачај СДС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденка

21.10.2018 21:52

Они који оду за тиранима заврсице као Павиц и његови. Бице дезурни кривци -папци. Због лицног интереса унистице трајно опозицију и гласаце натјерати да висе не гласамо никад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово је крај

22.10.2018 13:06

"Не могу да вјерујем да СДС има око 120 хиљада гласова, што је премало, а да ја као кандидат добијем више од 280 хиљада гласова” Вјерујем ја да је било пуно крађе коју никад нећете доказати јер сте неспособни и није вам баш ни стало, али знај да си ти лично добио пуно гласова јер је народ изашао само да гласа против Додика! И ја и многи које знам су изашли само да гласају за тебе, да би коначно Додик изгубио! Али све је џаба у овој држави и ја више нећу поновити исту грешку! Избори мене више неће видјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је ко

22.10.2018 16:19

Ја сам за СДС!!!! Молим да ми и се јави ко је СДС? ?!?!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Многи

22.10.2018 17:54

Са резимом је радио онај ко је кандидовао Вукоту за Предсједника РС, јер је знајуци да Вукота неце побиједити, такозелио да помогне Додику. И сам Вукота је направио велику греску сто се у изборној кампањи хвалио да це донијети Закон о испитивањ поријекла имовине, циме је итајкунеиз опозиције, ција је имовина упитна, окренуо противсебе. О томе није требао говорити док не сједне у предсједницку фотељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лопов

22.10.2018 18:30

Вукота је добар и поштен дјечко али мислим да је око себе окружен лошим друштвом...

ОДГОВОРИТЕ