Чанка брину умор и повреде: Вјерујем у побједу!

Тренер Партизана Ненад Чанак верује у победу у предстојећем мечу против Крке у АБА лиги и поред тога што црно-бели и даље имају проблема с повредама.

Кошарка 20.10.2018 | 12:30
Чанка брину умор и повреде: Вјерујем у побједу!
Након гостовања Валенсији у Еврокупу, црно-бели су отпутовали у Словенију где се припремају за суботњи меч АБА лиге против Крке у Новом Месту.

"Утакмицом у Новом Месту завршавамо серију од три гостовања. Већ смо солидан број дана на путу и то сигурно има утицаја на нас. Такође, прате нас и даље здравствени проблеми, али шта је, ту је. Трудимо се да гледамо испред себе", рекао је Чанак.

"Крка се вратила у АБА лигу и има амбицију да ту остане. Имају добро избалансиран тим и знају да буду незгодан противник. Очекујем тешку утакмицу и верујем у победу",додао је тренер Партизана.

Партизан је у прва три кола регионалног такмичења уписао две победе и пораз, док словеначка екипа има скор 1/2.

"Желимо победу у Новом Месту и учинићемо све да до ње дођемо. Крка зна да буде веома неугодна на свом терену, ако уђете у њен ритам. Зато морамо од старта да игру поведемо у оном правцу који нама одговара. И даље нисмо комплетни, али то не умањује нашу амбицију да се у Београд вратимо са освојеним бодовима", рекао јеАлексеј Николић.

Утакмица у дворани "Леон Штукељ" почиње у суботу 17х.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар