Čanka brinu umor i povrede: Vjerujem u pobjedu!

Trener Partizana Nenad Čanak veruje u pobedu u predstojećem meču protiv Krke u ABA ligi i pored toga što crno-beli i dalje imaju problema s povredama.

Košarka 20.10.2018 | 12:30
Čanka brinu umor i povrede: Vjerujem u pobjedu!
Nakon gostovanja Valensiji u Evrokupu, crno-beli su otputovali u Sloveniju gde se pripremaju za subotnji meč ABA lige protiv Krke u Novom Mestu.

"Utakmicom u Novom Mestu završavamo seriju od tri gostovanja. Već smo solidan broj dana na putu i to sigurno ima uticaja na nas. Takođe, prate nas i dalje zdravstveni problemi, ali šta je, tu je. Trudimo se da gledamo ispred sebe", rekao je Čanak.

"Krka se vratila u ABA ligu i ima ambiciju da tu ostane. Imaju dobro izbalansiran tim i znaju da budu nezgodan protivnik. Očekujem tešku utakmicu i verujem u pobedu",dodao je trener Partizana.

Partizan je u prva tri kola regionalnog takmičenja upisao dve pobede i poraz, dok slovenačka ekipa ima skor 1/2.

"Želimo pobedu u Novom Mestu i učinićemo sve da do nje dođemo. Krka zna da bude veoma neugodna na svom terenu, ako uđete u njen ritam. Zato moramo od starta da igru povedemo u onom pravcu koji nama odgovara. I dalje nismo kompletni, ali to ne umanjuje našu ambiciju da se u Beograd vratimo sa osvojenim bodovima", rekao jeAleksej Nikolić.

Utakmica u dvorani "Leon Štukelj" počinje u subotu 17h.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar