Скроман, слуша, прави професионалац...!

Бриљантно је радити са Лазаром Марковићем! Тренер младог тима Ливерпула Нил Кричли одушевљен некадашњим репрезентативцем Србије.

Фудбал 21.10.2018 | 21:00
Скроман, слуша, прави професионалац...!
Лазар Марковић броји своју последњу годину у Ливерпулу и од наредног лета ће прећи у неки други клуб.Јирген Клоп га је пред почетак сезоне преместио у млади тим, али то очигледно није деморалисало српског фудбалера, који на тренинзима одушевљава тренера екипе до 23 године Нила Кричлија.

Марковић је последњи меч у сениорском тиму одиграо против Квинс Парк Ренџерса у мају 2015. године.

"Лазар већ неко време тренира са нама и морам да кажем да је бриљантно радити са њим. Уживамо у томе што га имамо, он има одличан играч са младим играчима. Скроман је, слуша се шта се од њега захтева, правје професионалац. Добро се слаже са осталим играчима, играо је као централни нападач против Арсенала и десно крило против ВБА", рекао је Кричли.

Тренер младог тима Ливерпула вероватно није био често у прилици да ради са играчима који су плаћени 25.000.000 евра, али у овом тренутку максимално користи ту могућност.

"Не знам колико ће дуго остати са нама. На крају, сигуран сам да ће његова каријера отићи у другом правцу, али док је са нама желимо да сви од тога имају користи", рекао је Кричли.

Млади тим Ливерпула у недељу од 13 часова игра против Дерби Каунтија, а остаје да се види да ли ће се у тиму наћи и бивши репрезентативац Србије.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар