Skroman, sluša, pravi profesionalac...!

Briljantno je raditi sa Lazarom Markovićem! Trener mladog tima Liverpula Nil Kričli oduševljen nekadašnjim reprezentativcem Srbije.

Fudbal 21.10.2018 | 21:00
Skroman, sluša, pravi profesionalac...!
Lazar Marković broji svoju poslednju godinu u Liverpulu i od narednog leta će preći u neki drugi klub.Jirgen Klop ga je pred početak sezone premestio u mladi tim, ali to očigledno nije demoralisalo srpskog fudbalera, koji na treninzima oduševljava trenera ekipe do 23 godine Nila Kričlija.

Marković je poslednji meč u seniorskom timu odigrao protiv Kvins Park Rendžersa u maju 2015. godine.

"Lazar već neko vreme trenira sa nama i moram da kažem da je briljantno raditi sa njim. Uživamo u tome što ga imamo, on ima odličan igrač sa mladim igračima. Skroman je, sluša se šta se od njega zahteva, pravje profesionalac. Dobro se slaže sa ostalim igračima, igrao je kao centralni napadač protiv Arsenala i desno krilo protiv VBA", rekao je Kričli.

Trener mladog tima Liverpula verovatno nije bio često u prilici da radi sa igračima koji su plaćeni 25.000.000 evra, ali u ovom trenutku maksimalno koristi tu mogućnost.

"Ne znam koliko će dugo ostati sa nama. Na kraju, siguran sam da će njegova karijera otići u drugom pravcu, ali dok je sa nama želimo da svi od toga imaju koristi", rekao je Kričli.

Mladi tim Liverpula u nedelju od 13 časova igra protiv Derbi Kauntija, a ostaje da se vidi da li će se u timu naći i bivši reprezentativac Srbije.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar