Модрић: Никад нећу играти с Месијем!

Лука Модрић, најбољи фудбалер света за ову годину у избору ФИФА, рекао је за "Франце фоотбалл" да никада неће играти заједно с Лионелом Месијем.

Фудбал 21.10.2018 | 18:00
Модрић: Никад нећу играти с Месијем!
На питање са којим играчем би волео да је играо Модрић је казао: "Прво са Бобаном, мојим идолом. Затим са Зинедином Зиданом, са којим сам имао среће да сарађујем док ми је био тренер. Трећи је Роналдо Назарио".

"Франце фоотбалл" занимало је да ли би играо са Месијем у тиму.

"(Смех). Играм против њега, не са њим. Очигледно је да је он један од најбољих у историји, али никада нећу играти с њим", истакао је Модрић и додао да има сјајно пријатељство са Кристијаном Роналдом.

Као многа деца на овим просторима током 90-тих година утеху је тражио у спорту и како каже фудбал му је био најбољи начин да "побегне од рата".

"Да, рат је био на Балкану и један од најбољих начина да побегне од свих тих тешких момената је био фудбал. Видео сам да моји другари играју фудбал и онда сам мало по мало учио на нешто стручнији начин у тренинг центру Задар. Мислим да сам желео да буде професионалан фудбалер од када сам се родио. Фудбал је био увек присутан у мом животу. Као дете сам маштао да успем, али моја прва жеља је била да једног дана играм за Хрватску", рекао је Модрић за француски лист.

Када је реч о Португалцу, Модрић је рекао да нико није очекивао да ће ЦР напустити Мадрид.

"Да, био сам изненађен. Нисам очекивао да ће нас напустити (Роналдо и Зидан). Нисам мислио да ће Зидан отићи. Исто је и Роналдом. Када су се појавиле гласине о одласку Кристијана у свлачионици смо се кладили на то да ли ће отићи или не, и били смо сигурно да ће остати. Али свако одлучује о свом животу. Могу само да кажем хвала за све што је урадио у Мадриду", рекао је Лука.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар