Modrić: Nikad neću igrati s Mesijem!

Luka Modrić, najbolji fudbaler sveta za ovu godinu u izboru FIFA, rekao je za "France football" da nikada neće igrati zajedno s Lionelom Mesijem.

Fudbal 21.10.2018 | 18:00
Modrić: Nikad neću igrati s Mesijem!
Na pitanje sa kojim igračem bi voleo da je igrao Modrić je kazao: "Prvo sa Bobanom, mojim idolom. Zatim sa Zinedinom Zidanom, sa kojim sam imao sreće da sarađujem dok mi je bio trener. Treći je Ronaldo Nazario".

"France football" zanimalo je da li bi igrao sa Mesijem u timu.

"(Smeh). Igram protiv njega, ne sa njim. Očigledno je da je on jedan od najboljih u istoriji, ali nikada neću igrati s njim", istakao je Modrić i dodao da ima sjajno prijateljstvo sa Kristijanom Ronaldom.

Kao mnoga deca na ovim prostorima tokom 90-tih godina utehu je tražio u sportu i kako kaže fudbal mu je bio najbolji način da "pobegne od rata".

"Da, rat je bio na Balkanu i jedan od najboljih načina da pobegne od svih tih teških momenata je bio fudbal. Video sam da moji drugari igraju fudbal i onda sam malo po malo učio na nešto stručniji način u trening centru Zadar. Mislim da sam želeo da bude profesionalan fudbaler od kada sam se rodio. Fudbal je bio uvek prisutan u mom životu. Kao dete sam maštao da uspem, ali moja prva želja je bila da jednog dana igram za Hrvatsku", rekao je Modrić za francuski list.

Kada je reč o Portugalcu, Modrić je rekao da niko nije očekivao da će CR napustiti Madrid.

"Da, bio sam iznenađen. Nisam očekivao da će nas napustiti (Ronaldo i Zidan). Nisam mislio da će Zidan otići. Isto je i Ronaldom. Kada su se pojavile glasine o odlasku Kristijana u svlačionici smo se kladili na to da li će otići ili ne, i bili smo sigurno da će ostati. Ali svako odlučuje o svom životu. Mogu samo da kažem hvala za sve što je uradio u Madridu", rekao je Luka.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar