Златан адвокат, Митровић боксер, Мело убица, а Тоти пумпаџија!

Замислите Златана Ибрахимовића као адвоката или Александра Митровића у рингу као боксера.

Фудбал 21.10.2018 | 23:00
Златан адвокат, Митровић боксер, Мело убица, а Тоти пумпаџија!
Какав би живот водили фудбалери који су на листи да је пропала њхова прва жеља. Било је разних одговора, од доктора, власника бензинске пумпе па све до фризера.

Први на листи је један од највиших фудбалера на свету, Питер Крауч. 

Овај фудбалер Стоука и некадашњи репрезентативац Енглеске заувек ће остати упамћен по изјави да би "био невин да није постао фудбалер". 

Српски нападач и фудбалер Фулама Александар Митровић поменуо је да је добио питање од оца шта би био да је каријера фудбалера кренула низбрдо.

Поручио је да би сигурно био неки борац, да воли адреналин и да би му најбоље легла позиција у рингу. 

Италијан Антонио Касано који се протекле недеље опростио од фудбала поручио је да би био лопов или спасилац на мору и "за жене" да није било најбитније споредне ствари на свету. 

Штопер Јувентуса и италијанске репрезентације Ђорђо Кјелини кренуо би стопама свог оца и постао доктор. 

Сигурно се сви сећате Кристиана Карембеа, бившег репрезентативца Француске који је без имало блама одговорио да би постао порно глумац.

Словак који тренутно брани боје Наполија, Марек Хамшик љубитељ је тениса и Шпанца Рафаела Надала и управо би се у том спорту опробао да му је прва жеља пала у воду. 

Федерико Фацио штопер Роме имао је план да након завршене школе оствари каријеру на пољу медицине. Златан Ибрахимовић премишљао се између фудбала и адвокатуре али је ипак ово прво победило. 

"Принц Рима" Франческо Тоти како сам наводи био је луд за мирисом гаса и увек му је била жеља да ради на бензиској пумпи. 

Последњи на листи налази се задњи везни Фелипе Мело који је био отворен и поручио да би био убица пошто је одрастао у Фавели пуној оружја и дроге.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар