Zlatan advokat, Mitrović bokser, Melo ubica, a Toti pumpadžija!

Zamislite Zlatana Ibrahimovića kao advokata ili Aleksandra Mitrovića u ringu kao boksera.

Fudbal 21.10.2018 | 23:00
Zlatan advokat, Mitrović bokser, Melo ubica, a Toti pumpadžija!
Kakav bi život vodili fudbaleri koji su na listi da je propala njhova prva želja. Bilo je raznih odgovora, od doktora, vlasnika benzinske pumpe pa sve do frizera.

Prvi na listi je jedan od najviših fudbalera na svetu, Piter Krauč. 

Ovaj fudbaler Stouka i nekadašnji reprezentativac Engleske zauvek će ostati upamćen po izjavi da bi "bio nevin da nije postao fudbaler". 

Srpski napadač i fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović pomenuo je da je dobio pitanje od oca šta bi bio da je karijera fudbalera krenula nizbrdo.

Poručio je da bi sigurno bio neki borac, da voli adrenalin i da bi mu najbolje legla pozicija u ringu. 

Italijan Antonio Kasano koji se protekle nedelje oprostio od fudbala poručio je da bi bio lopov ili spasilac na moru i "za žene" da nije bilo najbitnije sporedne stvari na svetu. 

Štoper Juventusa i italijanske reprezentacije Đorđo Kjelini krenuo bi stopama svog oca i postao doktor. 

Sigurno se svi sećate Kristiana Karembea, bivšeg reprezentativca Francuske koji je bez imalo blama odgovorio da bi postao porno glumac.

Slovak koji trenutno brani boje Napolija, Marek Hamšik ljubitelj je tenisa i Španca Rafaela Nadala i upravo bi se u tom sportu oprobao da mu je prva želja pala u vodu. 

Federiko Facio štoper Rome imao je plan da nakon završene škole ostvari karijeru na polju medicine. Zlatan Ibrahimović premišljao se između fudbala i advokature ali je ipak ovo prvo pobedilo. 

"Princ Rima" Frančesko Toti kako sam navodi bio je lud za mirisom gasa i uvek mu je bila želja da radi na benziskoj pumpi. 

Poslednji na listi nalazi se zadnji vezni Felipe Melo koji je bio otvoren i poručio da bi bio ubica pošto je odrastao u Faveli punoj oružja i droge.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar