Дан жалости у Козарској Дубици

Поводом трагичног догађаја, убиства Бојана Миловановића, начелник општине Козарска Дубица Раденко Рељић прогласио је данас,19. октобар Даном жалости.

Република Српска 19.10.2018 | 10:41
Дан жалости у Козарској Дубици
Заставе испред зграде општине, на јавним предузећима и установама чији је оснивач општине, биће спуштене на пола копља. На јавним мјестима неће се одржавати програми јавног, културног и забавног карактера и неће се емитовати музика у угоститељским објектима.

Тужилац Окружног тужилаштва Бањалука Раденко Јанковић наложио је предузимање свих истражних радњи, мјера и вјештачења ради утврђивања околности страдања Бојана Миловановића (29) из Козарске Дубице, као и обдукцију тијела која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске.

У улици Николе Пашића у Бањалуци јуче око 3.15.часова догодио се физички сукоб у којем је учествовало више лица, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Миловановић је преминуо од задобијених повреда, а увиђај на лицу мјеста обавио је дежурни окружни јавни тужилац са полицијским службеницима Полицијске управе Бањалука.

(Независне)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

БАЊА ЛУКА

19.10.2018 09:06

У ОВАКВКОМ ТЕСКОМ ТРЕНУТКУ ЈЕ ПОЗИТИВНО ЦУТИ ДА ЈЕ ДАН ЗАЛОСТИ ПРОГЛАСЕН.ОВАКО ЈЕ ТРЕБАЛО ДА СЕ ПРОГЛАСИ И У БАЊА ЛУЦИ КАД ЈЕ УБИЈЕН ДАВИД ДРАГИЦЕВИЦ А НЕ ДА ВЛАСТИ ЦИНИ И ЗАТАСКАВА УБИСТВО. НАЈИСКРЕНИЈЕ САУЦЕСЦЕ ПОРОДИЦИ МИЛОВАНОВИЦ ЗБОГ МУЦКИ УБИЈЕНОГ СИНА ЈЕДИНЦА !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

19.10.2018 10:02

Убијен је момцина,делија,а убиле га фукаре и јадници.Искрено сауцесце фамилији

Name

Канада

19.10.2018 14:21

Бања Лука, слазем се с тобом. И треба да заставе буду спустене на пола копља , али ста је са Давидовом отмицом, муцењем И убиством ? У цему је разлика? Убиство је убиство.Злоцин. Засто та разлика - то сви знамо само је питање зар је могуце да се тако несто десава? Зао ми је овог момка, зао ми је његових родитеља. Дијете им је убијено. Као Сузани И Давору.Не да Бог никада ником.

Name

Лактаси

19.10.2018 10:19

ОВО МУЧКО УБИСТВО И РАЗЛИЧИТЕ ИЗЈАВЕ ЛИЧЕ НА ПРЕТХОДНА УБИСТВА И ПОКУШАЈ УБИСТВА, ИЗГЛЕДА ДА У БАЊАЛУЦИ ПОСТОИ НЕКО КО НЕ ВОЛИ ЛИЈЕПЕ И ДОСТОЈАНСТВЕНЕ МОМКЕ, ПОРОДИЦИ МИЛИВАНОВИЋ ИСКРЕНО САУЧЕСЋЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕНА

19.10.2018 14:27

САУЦЕСЦЕ ПОРОДИЦИ МИЛОВАНОВИЦ.ТАКО СЕ И МЕНИ ДЕСИЛО УБИЛИ МИ ФУКАРЕ БРАТА ЈЕДИНЦА ДРАЗЕНКА.НА СЛАВИ КОД КОМСИЈЕ СВЕ СЕ САКРИЛО И ЗАТАСКАЛО НЕДАЈ БОЗЕ НИКОМ ОВУ БОЛ.БИО ЈЕ МОМАК ЗА ПРИМЈЕР У СИПОВУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зло је овладало

19.10.2018 14:30

Ово је туга до неба, за родитеље непреболна рана, за све нас, још једно "страшно" упозорење. Тући момка металним шипкама, зна се исход, али који су ово пориви, зашто оволика мржња, агресија на сваком кораку? Момак као слика, млад, узоран, специфичан и свој. Зашто нико не реагује на чињеницу, да неко даје себи за право, да неком одузме живот, јер је "свачији живот од Бога дан". Горка је и јадна чињеница да је оволико зла, на оваквом, релативно малом простору. Доживљавамо дно дна, нема даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста реци

19.10.2018 22:20

Сауцесце до неба породици. Срамим се сто сам из града у коме је убијен вас син.

ОДГОВОРИТЕ