Dan žalosti u Kozarskoj Dubici

Povodom tragičnog događaja, ubistva Bojana Milovanovića, načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić proglasio je danas,19. oktobar Danom žalosti.

Republika Srpska 19.10.2018 | 10:41
Dan žalosti u Kozarskoj Dubici
Zastave ispred zgrade opštine, na javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač opštine, biće spuštene na pola koplja. Na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati muzika u ugostiteljskim objektima.

Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Radenko Janković naložio je preduzimanje svih istražnih radnji, mjera i vještačenja radi utvrđivanja okolnosti stradanja Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice, kao i obdukciju tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

U ulici Nikole Pašića u Banjaluci juče oko 3.15.časova dogodio se fizički sukob u kojem je učestvovalo više lica, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Milovanović je preminuo od zadobijenih povreda, a uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka.

(Nezavisne)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

BANJA LUKA

19.10.2018 09:06

U OVAKVKOM TESKOM TRENUTKU JE POZITIVNO CUTI DA JE DAN ZALOSTI PROGLASEN.OVAKO JE TREBALO DA SE PROGLASI I U BANJA LUCI KAD JE UBIJEN DAVID DRAGICEVIC A NE DA VLASTI CINI I ZATASKAVA UBISTVO. NAJISKRENIJE SAUCESCE PORODICI MILOVANOVIC ZBOG MUCKI UBIJENOG SINA JEDINCA !!!

ODGOVORITE
Name

Vaske

19.10.2018 10:02

Ubijen je momcina,delija,a ubile ga fukare i jadnici.Iskreno saucesce familiji

Name

Kanada

19.10.2018 14:21

Banja Luka, slazem se s tobom. I treba da zastave budu spustene na pola koplja , ali sta je sa Davidovom otmicom, mucenjem I ubistvom ? U cemu je razlika? Ubistvo je ubistvo.Zlocin. Zasto ta razlika - to svi znamo samo je pitanje zar je moguce da se tako nesto desava? Zao mi je ovog momka, zao mi je njegovih roditelja. Dijete im je ubijeno. Kao Suzani I Davoru.Ne da Bog nikada nikom.

Name

Laktasi

19.10.2018 10:19

OVO MUČKO UBISTVO I RAZLIČITE IZJAVE LIČE NA PRETHODNA UBISTVA I POKUŠAJ UBISTVA, IZGLEDA DA U BANJALUCI POSTOI NEKO KO NE VOLI LIJEPE I DOSTOJANSTVENE MOMKE, PORODICI MILIVANOVIĆ ISKRENO SAUČESĆE

ODGOVORITE
Name

NENA

19.10.2018 14:27

SAUCESCE PORODICI MILOVANOVIC.TAKO SE I MENI DESILO UBILI MI FUKARE BRATA JEDINCA DRAZENKA.NA SLAVI KOD KOMSIJE SVE SE SAKRILO I ZATASKALO NEDAJ BOZE NIKOM OVU BOL.BIO JE MOMAK ZA PRIMJER U SIPOVU

ODGOVORITE
Name

Zlo je ovladalo

19.10.2018 14:30

Ovo je tuga do neba, za roditelje neprebolna rana, za sve nas, još jedno "strašno" upozorenje. Tući momka metalnim šipkama, zna se ishod, ali koji su ovo porivi, zašto ovolika mržnja, agresija na svakom koraku? Momak kao slika, mlad, uzoran, specifičan i svoj. Zašto niko ne reaguje na činjenicu, da neko daje sebi za pravo, da nekom oduzme život, jer je "svačiji život od Boga dan". Gorka je i jadna činjenica da je ovoliko zla, na ovakvom, relativno malom prostoru. Doživljavamo dno dna, nema dalje.

ODGOVORITE
Name

Sta reci

19.10.2018 22:20

Saucesce do neba porodici. Sramim se sto sam iz grada u kome je ubijen vas sin.

ODGOVORITE