Азар никад није био срећнији у Челсију!

Могу да завршим каријеру овде! Више ни отворени позив Реал Мадрида не делује тако привлачно.

Фудбал 21.10.2018 | 17:00
Азар никад није био срећнији у Челсију!
У спорту се ствари експресно мењају, некада се чини да све може да се прокрене у само једној утакмици, на позитивну, али и на негативну страну. Када је у питању Еден Азар све се променило од доласка Мауриција Сарија, који је фантастичном Белгијанцу пружио све могуће дозволе на терену и овај му за то враћа на најбољи могући начин.

Више ни отворено интересовање Реал Мадрида не делује толико атрактивно ни привлачно. Лондон је сада најлепше место за живот, а Челси клуб каријере сјајног играча.

"Могу да завршим каријеру у Челсију. То уопште не би био проблем. Веома сам срећан у клубу, са тимом, моја породица је срећна овде. Ако не одем у Шпанију то неће бити проблем. Волим навијаче, а мислим и да они мене воле. Шта год да се догоди у будућности бићу срећан", рекао је расположени Азар за Скај Спорт.

Азар је свој нови успон доживео на Мундијалу у Русији, када је Белгију водио до полуфинала, а потом је постигао седам голова за Челси и у овом тренуку је вероватно најбољи играч Премијер лиге. Плавци су изенада постали озбиљни кандидати за титулу, а највеће заслуге, поред Азара, иду на рачун Сарију, који је у потпуности оживео потпуно бескрван тим из прошле сезоне.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар