Azar nikad nije bio srećniji u Čelsiju!

Mogu da završim karijeru ovde! Više ni otvoreni poziv Real Madrida ne deluje tako privlačno.

Fudbal 21.10.2018 | 17:00
Azar nikad nije bio srećniji u Čelsiju!
U sportu se stvari ekspresno menjaju, nekada se čini da sve može da se prokrene u samo jednoj utakmici, na pozitivnu, ali i na negativnu stranu. Kada je u pitanju Eden Azar sve se promenilo od dolaska Mauricija Sarija, koji je fantastičnom Belgijancu pružio sve moguće dozvole na terenu i ovaj mu za to vraća na najbolji mogući način.

Više ni otvoreno interesovanje Real Madrida ne deluje toliko atraktivno ni privlačno. London je sada najlepše mesto za život, a Čelsi klub karijere sjajnog igrača.

"Mogu da završim karijeru u Čelsiju. To uopšte ne bi bio problem. Veoma sam srećan u klubu, sa timom, moja porodica je srećna ovde. Ako ne odem u Španiju to neće biti problem. Volim navijače, a mislim i da oni mene vole. Šta god da se dogodi u budućnosti biću srećan", rekao je raspoloženi Azar za Skaj Sport.

Azar je svoj novi uspon doživeo na Mundijalu u Rusiji, kada je Belgiju vodio do polufinala, a potom je postigao sedam golova za Čelsi i u ovom trenuku je verovatno najbolji igrač Premijer lige. Plavci su izenada postali ozbiljni kandidati za titulu, a najveće zasluge, pored Azara, idu na račun Sariju, koji je u potpunosti oživeo potpuno beskrvan tim iz prošle sezone.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar