Ал Келаифи тужи као физичко лице, Звезда гађа доушника!

Нове информације из Париза. . .

Фудбал 19.10.2018 | 13:15
Ал Келаифи тужи као физичко лице, Звезда гађа доушника!
Пари Сен Жермен - Црвена звезда и одјеци Екипове приче о покушају наводног намештања утакмице од стране једног неименованог функционера српског шампиона... Готово из сата у сат из Француске стижу неке нове информације. У суштини, мада је у једном тренутку изгледало како следи затишје, те како сада адвокати ступају на посао, париски радио Европа јавио је да се у читаву причу конкретно укључује и газда Светаца Насер Ал Келаифи, а то из више разлога даје случају на тежини. 

Како наводи поменути радио Ал Келаифи је одлучио да тужбу поднесе као физичко лице. Он је, каже се даље, мишљења да се и његов клуб може смтрати жртвом целог случаја. Иако Екип није директно оптужио Пари Сен Жермен за нечасне радње, чувени доушник је у новинском тексту навео да је председник француског шампиона требало да се вече уочи утакмице састане са поменутим функционером Звезде, који је наводно планирао да уплати огромну своту новца на пораз свог тима, јавља даље радио Европе. Тај састанак, као једино инкриминишуће дело у целој причи за ПСЖ, на крају се није ни догодио, што је показала полицијска истрага. Сходо томе Ал Келаифи намерава да правду за укаљани углед потражи на суду. 

Из навода овог радија остаје нејасно само кога ће заправо тужити мултимилијардер из Катара - Екип или доушника који се за сада може водити само као НН лице.  

Европа на крају констатује да се чини како Црвена звезда таргетира управо доушника, а не толико сам лист који је целу причу објавио.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар