Al Kelaifi tuži kao fizičko lice, Zvezda gađa doušnika!

Nove informacije iz Pariza. . .

Fudbal 19.10.2018 | 13:15
Al Kelaifi tuži kao fizičko lice, Zvezda gađa doušnika!
Pari Sen Žermen - Crvena zvezda i odjeci Ekipove priče o pokušaju navodnog nameštanja utakmice od strane jednog neimenovanog funkcionera srpskog šampiona... Gotovo iz sata u sat iz Francuske stižu neke nove informacije. U suštini, mada je u jednom trenutku izgledalo kako sledi zatišje, te kako sada advokati stupaju na posao, pariski radio Evropa javio je da se u čitavu priču konkretno uključuje i gazda Svetaca Naser Al Kelaifi, a to iz više razloga daje slučaju na težini. 

Kako navodi pomenuti radio Al Kelaifi je odlučio da tužbu podnese kao fizičko lice. On je, kaže se dalje, mišljenja da se i njegov klub može smtrati žrtvom celog slučaja. Iako Ekip nije direktno optužio Pari Sen Žermen za nečasne radnje, čuveni doušnik je u novinskom tekstu naveo da je predsednik francuskog šampiona trebalo da se veče uoči utakmice sastane sa pomenutim funkcionerom Zvezde, koji je navodno planirao da uplati ogromnu svotu novca na poraz svog tima, javlja dalje radio Evrope. Taj sastanak, kao jedino inkriminišuće delo u celoj priči za PSŽ, na kraju se nije ni dogodio, što je pokazala policijska istraga. Shodo tome Al Kelaifi namerava da pravdu za ukaljani ugled potraži na sudu. 

Iz navoda ovog radija ostaje nejasno samo koga će zapravo tužiti multimilijarder iz Katara - Ekip ili doušnika koji se za sada može voditi samo kao NN lice.  

Evropa na kraju konstatuje da se čini kako Crvena zvezda targetira upravo doušnika, a ne toliko sam list koji je celu priču objavio.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar