Бензема сад оптужен и за отмицу?!

И то отмицу менаџера који му је наводно дуговао 50. 000 евра!

Фудбал 19.10.2018 | 12:45
Бензема сад оптужен и за отмицу?!
Још се није слегла прашина после скандала око секс траке Матјеа Валбуене, а Карим Бензема мора да се брани од нове, прилично бизарне оптужбе. Након што је Реалов нападач морао да доказује да није он уцењивао саиграча из репрезентације Француске (тај процес још није завршен) сад ће морати да се брани од речи извесног менаџера који је веровали или не Бензему уплео у случај – отмице?!

О чему се тачно ради? Медиапарт доноси ексклузивну причу. У њеном средишту је човек по имену Лео Д’Соуза. Фудбалски менаџер илити посредник како се то сада зове. Како било, Лео је у понедељак, 8. октобра у полицијској станици у Нантеру пријавио, идемо редом, покушај отмице, киднаповање, недозвољено притварање, па и насиље којим је изазвана спреченост обављања посла. Дан касније париски тужилац отворио је истрагу о “покушају изнуде“.

Како је све почело? Новац наравно. Д’Соуза је био ангажован да Бенземи пребаци неких 50.000 евра из Марока у Француску. На царини на аеродрома у Маракешу тај су му новац запленили.

“Господин Бензема мисли да му ја дугујем тих 50.000 евра“, рекао је Д’Соуза у полицији.

Још битније је шта је навео у самој тужби. Цео случај се наводно догодио 7. октобра, у вечери одигравања утакмице између Пари Сен Жермена и лионског Олимпика. Заједнички пријатељ је контактирао Д’Соузу, па је он отишао у шиша-бар у 13. париском арондисману. Испред локала је пушио цигару кад је наводно црни комби стао испред њега. Смаин Табенехас, Бенземин пријатељ из детињства, ухватио га је за рукав и викао: “Улази у комби”. 

Д’Соуза је одбио, па га је Смаин наводно ударио. Тада су реаговали запослени у шиша-бару замолившиБенземине “представнике” да напусте локал. И ту се све завршава. Карим Бензема није био назочан, али су се зато Смаин Табенехас и Јамна Агриб, још једна особа наводно блиска Реаловом голгетеру, исте вечери вратили у хотел Ројан Монсо у коме је чувени фудбалер одседао.

Истрага је покренута.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар