Benzema sad optužen i za otmicu?!

I to otmicu menadžera koji mu je navodno dugovao 50. 000 evra!

Fudbal 19.10.2018 | 12:45
Benzema sad optužen i za otmicu?!
Još se nije slegla prašina posle skandala oko seks trake Matjea Valbuene, a Karim Benzema mora da se brani od nove, prilično bizarne optužbe. Nakon što je Realov napadač morao da dokazuje da nije on ucenjivao saigrača iz reprezentacije Francuske (taj proces još nije završen) sad će morati da se brani od reči izvesnog menadžera koji je verovali ili ne Benzemu upleo u slučaj – otmice?!

O čemu se tačno radi? Mediapart donosi ekskluzivnu priču. U njenom središtu je čovek po imenu Leo D’Souza. Fudbalski menadžer iliti posrednik kako se to sada zove. Kako bilo, Leo je u ponedeljak, 8. oktobra u policijskoj stanici u Nanteru prijavio, idemo redom, pokušaj otmice, kidnapovanje, nedozvoljeno pritvaranje, pa i nasilje kojim je izazvana sprečenost obavljanja posla. Dan kasnije pariski tužilac otvorio je istragu o “pokušaju iznude“.

Kako je sve počelo? Novac naravno. D’Souza je bio angažovan da Benzemi prebaci nekih 50.000 evra iz Maroka u Francusku. Na carini na aerodroma u Marakešu taj su mu novac zaplenili.

“Gospodin Benzema misli da mu ja dugujem tih 50.000 evra“, rekao je D’Souza u policiji.

Još bitnije je šta je naveo u samoj tužbi. Ceo slučaj se navodno dogodio 7. oktobra, u večeri odigravanja utakmice između Pari Sen Žermena i lionskog Olimpika. Zajednički prijatelj je kontaktirao D’Souzu, pa je on otišao u šiša-bar u 13. pariskom arondismanu. Ispred lokala je pušio cigaru kad je navodno crni kombi stao ispred njega. Smain Tabenehas, Benzemin prijatelj iz detinjstva, uhvatio ga je za rukav i vikao: “Ulazi u kombi”. 

D’Souza je odbio, pa ga je Smain navodno udario. Tada su reagovali zaposleni u šiša-baru zamolivšiBenzemine “predstavnike” da napuste lokal. I tu se sve završava. Karim Benzema nije bio nazočan, ali su se zato Smain Tabenehas i Jamna Agrib, još jedna osoba navodno bliska Realovom golgeteru, iste večeri vratili u hotel Rojan Monso u kome je čuveni fudbaler odsedao.

Istraga je pokrenuta.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar