Женска тијела плутала морем

Хрватски рибари су у сриједу око 18 сати на обали острва Угљана код Рта Карантун пронашли тијело непознате жене.

Регион 18.10.2018 | 21:49
Женска тијела плутала морем
Била је у купаћем костиму, а тијело у таквом стадију распадања да јој нису могли одредити старост.

Полицајци су изашли на увиђај и док су били у потрази за траговима, услиједио је нови шок. Грађани су нашли још једно тијело жене у купаћем костиму. 

У почетку се нагађало да би се могло радити о тијелу мексичке сурферице која је нестала у мору код Брача прије мјесец дана. Ипак, према информацијама с терена, а поготово послије проналаска другог тијела, та теорија је мање вјероватна.

Двије жене су старије од сурферице и јаче тјелесне грађе па је могуће да је једној позлило у мору, а да је друга покушала да је спаси, па су се утопиле. На том подручју струје су прилично јаке, а море због њих доста хладније него другдје.

На обали Угљана пронађени су пешкири за сунчање па је могуће да су двије госпође отишле на касно љетовање саме и доживјеле несрећу.

Полиција позива да се јаве њихове породице како би утврдили о коме се ради будући да на подручју задарске полицијске управе нема пријављених несталих жена.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Цбм

18.10.2018 20:45

Бозе Бозе драги господе мој

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

18.10.2018 20:47

бацио их неко с јахте која прави журке за господу... све је анонимно у том свијету а форензика ће показати да нису са овог дијела свијета.. туга

ОДГОВОРИТЕ