Звездин адвокат: Нема доказа!

Ерик Дипон Морети још је казао медијима да његови клијенти очекују да ће у наредним данима "бити идентификовани и кажњени људи који стоје иза ових лажних оптужби".

Фудбал 19.10.2018 | 11:45
Звездин адвокат: Нема доказа!
Челници Црвене звезде, или боље рећи њен први човек Звездан Терзић, поручио је незванично да се неће оглашавати поводом писања Екипа све док адвокати не одраде свој део посла, а како вечерас јавља реномирани француски дневник Звездини заступници већ су кренули у акцију одбране части српског и некадашњег европског првака. 

Подсетимо, Политика је јутрос писала да су црвено-бели ангажовали најмоћнију париску адвокатску канцеларију, а ево вечерас се огласио и њен власник Ерик Дипон Морети. Он је практично потврдио да је прихватио случај:

"Апсолутно нема доказа који би поткрепили оптужбе. То је очито резултат анонимног и злонамерног деловања", поручио је каратко Звездин двокат. 

Ерик Дипон Морети још је казао медијима да његови клијенти очекују да ће у наредним данима "бити идентификовани и кажњени људи који стоје иза ових лажних оптужби". 

У саопштењу ове адвокатске канцеларије стоји још и ово:

"Звезда ће у потпуности сарађивати са надлежним органима за истрагу. Ради се о шампиону Србије и победнику Лиге шампиона из 1991. године. Зато тај клуб намерава да брани своју част". 

Дипон-Морети (58) и његов млади партнер Антоан Ве (35) поседују завидан реноме, чак 144 ослобађајуће пресуде за своје клијенте, а водили су и неке од највећих случајева у модерној историји Француске, међу којима су и одбране терориста. Занимљиво, Дипон-Морети је својевремено бранио и познатог француског рукометаша српског порекла Николу Карабатића, као и његовог брата Луку, који су били оптужени за намештање резултата заједно са још неколицином рукометаша Монпељеа. Иако је Тужилаштво тражило оштре казне за њих, од 30.000 евра плус по три месеца затвора, од свега на крају није било ништа, изузев појединих симболичних новчаних казни за поједине актере овог случаја.

Подсетимо, Екип већ неколико дана пише о наводном покушају неименованог челника Црвене звезде да уплати 5.000.000 евра на илегалној кладионици на висок пораз свог тима.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар