Флојд поручио Хабибу...

Ја сам елита, ако ме изазовеш – долазиш на мој терен! Флојд Мејведер потврдио је да жели да се бори са Хабибом Нурмагомедовом, али да ће као и у случају са Конором Мекгрегором то морати да се догоди у рингу.

Остали спортови 21.10.2018 | 19:30
Флојд поручио Хабибу...
Нурмагомедов је изазвао Мејведера након што је нокаутирао Мекгрегора и устоличио се као апсолутни владар УФЦ.

Мејведер, који је победио Мекгрегора у августу 2017. управо у боксерском рингу пре свега размишља колико ће новца да заради. На крају крајева, "Новац" (Монеy) је његов надимак.

"Када се будем борио са Хабибом, наравно да ћу да добијем децетоцифрену исплату. Зарадићу више него од борбе са Мекгрегором. Вероватно 100 милиона долара више. Претпостављам између 110 и 200 милиона више", рекао је Мејведер.

Американац је у борби са Ирцем која је вредела 590 милиона долара сам зарадио 275 милиона. Његов нови изазивач је 30-годишњи Рус из Дагестана који је, као и Мејведер (50-0) такође непоражен у професионалним борбама (27-0).

"Борићемо се. Ја сам свој газда, не знам шта се дешава у Хабибовом табору, али на крају све можемо да се договоримо. Ја сам Флојд Мејведер. Ја сам елита, ако ме изазовеш долазиш у мој свет. Не знам другог борца који има бројеве као што су моји. Не знам другог борца који је зарадио новца колико сам ја. Тако да, ако ме изазива, дођи у мој свет и догодиће се", истакао је "Новац" Мејведер.

Мејведер је на крају упозорио Руса да се не сме догодити инцидент који је засенио његову победу над Мекгрегором недавно.

"Лас Вегас је престоница борбе, а после борбе мораш да се понашаш као професионалац. Не само у рингу, већ и ван ринга".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар