Ван Дам снима филм код Драгане Мирковић

Фолк звезда о америчкој турнеји, пресељењу у замак Ебенфурт и пријатељству са холивудским глумцем

Забава 18.10.2018 | 11:23
Ван Дам снима филм код Драгане Мирковић
МАДА Драгани Мирковић каријера већ дуго није приоритет, фолк звезда наступа као у време највеће популарности. Певачица народне музике је тренутно на америчкој турнеји одакле, за “Новости”, поручује да ужива у дружењу са публиком где год да наступа, али да више нема велике планове у животу. Са нестрпљењем очекује и пресељење у дворац Ебенфурт, недалеко од Беча, који је са супругом, бечким бизнисменом Тонијем Бијелићем купила пре осам година.

- Феноменално је на турнеји, као што је на сваком мом концерту и наступу - каже, за “Новости”, Драгана Мирковић. - Публика је невероватна према мени и нема разлике да ли певам у Европи, бившој Југославији или у Америци. Сјајно реагују на моје песме. У Америци имам многобројне пријатеље и фанове, и сви желе да се виде са мном и да ме негде изведу.

* Недавно сте се у Бечу дружили са холивудском звездом Жан-Клодом ван Дамом?

- Упознали су нас заједнички пријатељи, власник Фешн ТВ Мишел Адамс и његова супруга Маша. Били смо заједно на вечери, мислила сам да ће то бити једно лепо дружење и да ће се завршити на томе, али Жан-Клод се одушевио мојим Тонијем. После тога је поново дошао у Беч и заједно смо прославили Тонијеву и моју годишњицу брака. Одушевио ме је колико је једноставна особа, као све праве звезде. Најважније му је ко је какав човек. Понекад Тонија и мене уздиже изнад себе, па ми буде непријатно. Много смо га заволели и наставили смо да се дружимо. Редовно нам се јавља телефоном, шаље видео-снимке, стално пита како је његов српски брат Тони, а мене зове Леди Драгана. Не жели да ме зове Леди Гага, јер она већ постоји. Много је симпатичан и духовит човек.

* Угостили сте га и у свом дворцу?

- Нико до сада није био толико одушевљен дворцем као Жан-Клод ван Дам и власник Фешн ТВ. Жан-Клод већ има у глави неке филмске сцене које жели да сними у замку. Снимао је мобилним телефоном и слао сарадницима идеје и предлоге шта би тачно и где би могло да се снима.

* Када планирате усељење?

- Ускоро, наручила сам кухињу. Сада је на реду куповина намештаја, а то је најлепши део у целој причи.

* Многима ваш живот изгледа као бајка?

- Мој живот јесте бајка, јер сам остварена жена, имам дивног супруга и добру децу. Одлични су ученици, син Марко свира клавир, а ћерка Мануела класичну гитару. Да ли постоји лепша бајка од тога?

* Недостаје ли вам у Бечу нешто из Србије?

- Ништа ми не недостаје јер је то град у коме има много наших људи, српских производа и свега осталог. Недостаје ми породица, али сам често приватно у Србији и не стигнем да осетим носталгију. Хвала богу, љубав ме је одвела на најближу дестинацију од домовине.

* У чему видите пословни и лични изазов?

- Већ одавно не видим никакав изазов. Добила сам од живота више него што сам могла да сањам. Било би нескромно да још нешто пожелим. Иначе сам особа која нема превелике амбиције, нисам их имала ни на почетку каријере. Уживам у свему што ми се дешава, у дружењу са публиком и музици коју певам и слушам.

ДВОРАЦ Ебенфурт је увршћен у културно наслеђе Аустрије, стар је више од 850 година и простире се на 12.000 квадрата. Има четири торња, свако крило дворца по 1.000, а само дневни боравак 300 квадрата. У једном делу здања налази се балска дворана коју ће фолк звезда и њена породица користити за прославе.

Новости
фото:интерент

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јоја

18.10.2018 09:30

Дизе вас изнад себе. Бас фино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

19.10.2018 10:32

Вам Дам је женскарош и то је познато. Ја мислим да је већ "средио" Драгану.