Еибар већ мора да размишља о животу без Дмитровића!

Интересовање за српског чувара мреже показали велики шпански клубови, па ће клубу са Ипуруе бити изузетно тешко да задрже голмана Орлова у својим редовима.

Фудбал 19.10.2018 | 22:30
Еибар већ мора да размишља о животу без Дмитровића!
Еибар већ тражи потенцијалну замену за Марка Дмитровића. Тако тврди шпански портал Ел гол дигитал, који каже да клуб из Баскије наредног лета неће успети да сачува фантастичног чувара мреже, за којег је најсвежије интересовање показао Виљареал.

Клуб са Мадригала жели да пронађе адекватну алтернативу за неприкосновеног Серхија Асенха. Дмитровићје током каријере већ показао да нема никаквих проблема са конкуренцијом. Чак и када је на лето 2017. године стигао из Алкоркона био је предвиђен тек као трећа опција на голу Еибара, али је већ током припремног периода свима у клубу показао да је најбоље решење за стартну поставу.

Виљареал би могао да има озбиљну конкуренцију у Севиљи, која је такође показала интересовање за првог голмана српске репрезентације.

Што се тиче Еибара, најреалнија опција у овом тренутку помиње се искусни Јоел Реодригез, који је тренутно на позајмици у Ваљадолиду, а под уговором је са Еибаром, баш као и Дмитровић, до лета 2021. године.

Тренутно, клуб са Ипуруе поред српског чувара мреже има и искусног капитена Азијера Реисга. Ипак, он је прошле сезоне стајао само два пута на голу Еибара, а у овој га још није било у тиму. Ситуација није блистава ни у случају Јоела Родригеза, који је у Ваљадолид отишао у потрагу за минутажом, али је још није добио.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар