Eibar već mora da razmišlja o životu bez Dmitrovića!

Interesovanje za srpskog čuvara mreže pokazali veliki španski klubovi, pa će klubu sa Ipurue biti izuzetno teško da zadrže golmana Orlova u svojim redovima.

Fudbal 19.10.2018 | 22:30
Eibar već mora da razmišlja o životu bez Dmitrovića!
Eibar već traži potencijalnu zamenu za Marka Dmitrovića. Tako tvrdi španski portal El gol digital, koji kaže da klub iz Baskije narednog leta neće uspeti da sačuva fantastičnog čuvara mreže, za kojeg je najsvežije interesovanje pokazao Viljareal.

Klub sa Madrigala želi da pronađe adekvatnu alternativu za neprikosnovenog Serhija Asenha. Dmitrovićje tokom karijere već pokazao da nema nikakvih problema sa konkurencijom. Čak i kada je na leto 2017. godine stigao iz Alkorkona bio je predviđen tek kao treća opcija na golu Eibara, ali je već tokom pripremnog perioda svima u klubu pokazao da je najbolje rešenje za startnu postavu.

Viljareal bi mogao da ima ozbiljnu konkurenciju u Sevilji, koja je takođe pokazala interesovanje za prvog golmana srpske reprezentacije.

Što se tiče Eibara, najrealnija opcija u ovom trenutku pominje se iskusni Joel Reodrigez, koji je trenutno na pozajmici u Valjadolidu, a pod ugovorom je sa Eibarom, baš kao i Dmitrović, do leta 2021. godine.

Trenutno, klub sa Ipurue pored srpskog čuvara mreže ima i iskusnog kapitena Azijera Reisga. Ipak, on je prošle sezone stajao samo dva puta na golu Eibara, a u ovoj ga još nije bilo u timu. Situacija nije blistava ni u slučaju Joela Rodrigeza, koji je u Valjadolid otišao u potragu za minutažom, ali je još nije dobio.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar