Евертон мами Рамзија џаковима пара!

Само од бонуса за потпис 17. 000. 000 евра?! Карамеле баш имају озбиљне планове.

Фудбал 19.10.2018 | 22:00
Евертон мами Рамзија џаковима пара!
Евертон годинама уназад важи за клуб са диспропорцијом у улагањима и оствареним резултатима. Довољно је само погледати прошло лето, када је утрошених 203.000.000 евра донело само осмо место на табели, док се тренутно Евертон са још додатних 100.000.000 евра овог лета налази тек на једанаестој позицији. Проблем више – често су појачања била дискутабилног квалитета.

То, ипак, не спречава управу Евертона да настави са даљим трошењем и спрема терен за долазак нових имена на Гудисон Парк. Прво име на листи жеља је – Арон Рамзи.

Арсеналовом везисти истиче уговор на лето и зато је већ сада интересантан многим клубовима. Евертон има план да крене у напад на велшког фудбалера и намами га вртоглавим сумама новца.

Наиме, Евертон жели Рамзију да искешира бонус за потпис који би ишао чак до 17.000.000 евра! Тако Карамеле желе да осигурају да ће Рамзи изабрати баш њих, пошто је изричита жеља Марка Силве.

Што се уговора тиче, Рамзи би на недељном нивоу добијао око 170.000 евра, што би га учинило најплаћенијим играчем у тиму испред тренутно наскупљег двојца Морган Шнајдерлин – Гилфи Сигурдсон. Обојица зарађују нешто мање од 140.000 евра.

С обзиром да Евертон цео посао планира за наредно лето, када Рамзи званично постане слободан играч, постоји опасност да би неко могао да ускочи у јануару и Арсеналу исплати симболичну суму новца на име обештећења и тако придобије Велшанина.

Опет, после Арсеналове рапсодије под Унајем Емеријем, можда Рамзи на крају одлучи да продужи уговор?

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар