Everton mami Ramzija džakovima para!

Samo od bonusa za potpis 17. 000. 000 evra?! Karamele baš imaju ozbiljne planove.

Fudbal 19.10.2018 | 22:00
Everton mami Ramzija džakovima para!
Everton godinama unazad važi za klub sa disproporcijom u ulaganjima i ostvarenim rezultatima. Dovoljno je samo pogledati prošlo leto, kada je utrošenih 203.000.000 evra donelo samo osmo mesto na tabeli, dok se trenutno Everton sa još dodatnih 100.000.000 evra ovog leta nalazi tek na jedanaestoj poziciji. Problem više – često su pojačanja bila diskutabilnog kvaliteta.

To, ipak, ne sprečava upravu Evertona da nastavi sa daljim trošenjem i sprema teren za dolazak novih imena na Gudison Park. Prvo ime na listi želja je – Aron Ramzi.

Arsenalovom vezisti ističe ugovor na leto i zato je već sada interesantan mnogim klubovima. Everton ima plan da krene u napad na velškog fudbalera i namami ga vrtoglavim sumama novca.

Naime, Everton želi Ramziju da iskešira bonus za potpis koji bi išao čak do 17.000.000 evra! Tako Karamele žele da osiguraju da će Ramzi izabrati baš njih, pošto je izričita želja Marka Silve.

Što se ugovora tiče, Ramzi bi na nedeljnom nivou dobijao oko 170.000 evra, što bi ga učinilo najplaćenijim igračem u timu ispred trenutno naskupljeg dvojca Morgan Šnajderlin – Gilfi Sigurdson. Obojica zarađuju nešto manje od 140.000 evra.

S obzirom da Everton ceo posao planira za naredno leto, kada Ramzi zvanično postane slobodan igrač, postoji opasnost da bi neko mogao da uskoči u januaru i Arsenalu isplati simboličnu sumu novca na ime obeštećenja i tako pridobije Velšanina.

Opet, posle Arsenalove rapsodije pod Unajem Emerijem, možda Ramzi na kraju odluči da produži ugovor?

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar