Нурмагомедов би да га Тајсон спрема за Мејведера!

Руски УФЦ борац Хабиб Нурмагомедов има озбиљне планове за евентуални меч са боксерском легендом Флојдом Мејведером.

Остали спортови 19.10.2018 | 13:30
Нурмагомедов би да га Тајсон спрема за Мејведера!
Нурмагомедов је недавно предложио Мејведеру да се, како непоражени борци у својим категоријама, коначно сусретну и боре за титулу шампиона, рекавши како "у џунгли има места само за једног краља".

"Хајде да се боримо! 50-0 против 27-0. Обојица никад нисмо изгубили, што да не? Хајде! У овој џунгли има места само за једног краља. Он није могао да сруши Мекгрегора, а ја сам то урадио веома лако", поручио је недавно Нурмагомедов.

Он је алудирао на борбу између Макгрегора и Мејведера у августу коју је Американац добио десетој рунди. Још је неизвесно како ће Мејведер одговорити на понуду УФЦ борца, који у случају да дође до борбе има спремног адута у рукаву.

Отац Нурмагомедова, Абдулманап, открио је агенцији ТАСС да ће његов син имати много веће шансе за успех ако до борбе дође. Жеља му је да га за тај меч спрема нико други до Мајк Тајсон.

"Хабиб ће имати много веће шансе као боксер. Свакако веће него Макгрегор. Он се неће устручавати да уђе у клинч. Волео бих да у нашем тренерском тиму буду Анатолиј Ломаченко и Мајк Тајсон", рекао је Нурмагомедов сениор.

Када је реч о Тајсону, он у прошлости није имао превише симпатија за Мејведера. Назвао га је "уплашеним малим човеком" и то пошто сер Мејведер прогласио већим од Мохамеда Алија.

Процена је да би до меча Нурмагомедова и Мејведера могло врло лако да дође. Флојд је недавно најавио активацију из пензије како би се опет борио са Мануом Пакијаом, али му је жеља да пре тога има један меч као загревање.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар