Модрић "пецнуо" Роналда: Није мој стил да се хвалим...

"Да освојим и 'Златну лопту'? Да будем искрен, није мој стил да идем около и говорим: 'Да, ја сам тај који је заслужио'", рекао је Лука Модрић у интервјуу за "Франце Фоотбалл".

Фудбал 19.10.2018 | 10:00
Модрић "пецнуо" Роналда: Није мој стил да се хвалим...
Да ли је на нескривену жељу Луке Модрића да напусти Реал Мадрид, што ће према најавама покушати да издејствује већ наредног јануара, утицало то што су са "Бернабеу" стадиона један за другим отишли тренер Зинедин Зидан и најбољих играч Кристијано Роналдо?

"Нисам очекивао да ће било ко од њих отићи", рекао је најбољи фудбалер света у избору ФИФА у интервјуу за "Франце Фоотбалл" магазин и нагласио:

"Нисам очекивао да ће отићи Зидан, а било је исто и са Роналдом. Заправо, када се појавила гласина о Роналдовом одласку, у свлачионици су чак падале опкладе на то да ће остати и сви смо веровали у то до самог краја. Али, свако треба да ради са својим животом шта жели".

Модрић ће се, након што је у септембру помало неочекивано добио најпрестижнију индивидуалну награду коју додељује Светска кућа фудбала - "Тхе Бест", наћи и у најужем избору за још престижнију награду коју традиционално додељује управо угледни француски магазин - "Баллон д'Ор".

У међувремену, након што је освојио све што се може у дресу Реал Мадрида, после пласмана Хрватске у финале Светског првенства у Русији налазио се надомак преласка у милански Интер, али је председник мадридског клуба Флорентино Перез истрајао у намери да га задржи претећи чак и да ће тужити 33-годишњег Хрвата ако настави да инсистира на одласку.

"Да освојим и 'Златну лопту'? Да будем искрен, није мој стил да идем около и говорим: 'Да, ја сам тај који је заслужио'", искористио је Модрић прилику да "пецне" управо Роналда, који је често сам себе промовисао у кампањама за најважније награде у свету фудбала.

У једном од интервјуа у периоду сезоне који претходи додели "Златне лопте", Роналдо је чак отишао корак даље и прогласио себе најбољим фудбалером свих времена истичући да има довољно разлога да се сматра таквим.

"За мене је важно да будем на терену и да ствари теку као што су текле претходних неколико месеци", присетио се Модрић трећем узастопном тријумфу у Лиги шампиона са Реалом и потом највећег успеха у историји хрватског фудбала за који је награђен и титулом најбољег фудбалера Мундијала и наградом "Тхе Бест".

"Ова 2018. је без сумње најбоља година у мојој каријери, али ми је циљ да наставим у том правцу. Нећу скретати са пута", најавио је Модрић да му се још игра фудбал, а да ли ће то радити до истека уговора у Мадриду или успети да заигра у Милану... сазнаћемо ове зиме или наредног лета.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар