Modrić "pecnuo" Ronalda: Nije moj stil da se hvalim...

"Da osvojim i 'Zlatnu loptu'? Da budem iskren, nije moj stil da idem okolo i govorim: 'Da, ja sam taj koji je zaslužio'", rekao je Luka Modrić u intervjuu za "France Football".

Fudbal 19.10.2018 | 10:00
Modrić "pecnuo" Ronalda: Nije moj stil da se hvalim...
Da li je na neskrivenu želju Luke Modrića da napusti Real Madrid, što će prema najavama pokušati da izdejstvuje već narednog januara, uticalo to što su sa "Bernabeu" stadiona jedan za drugim otišli trener Zinedin Zidan i najboljih igrač Kristijano Ronaldo?

"Nisam očekivao da će bilo ko od njih otići", rekao je najbolji fudbaler sveta u izboru FIFA u intervjuu za "France Football" magazin i naglasio:

"Nisam očekivao da će otići Zidan, a bilo je isto i sa Ronaldom. Zapravo, kada se pojavila glasina o Ronaldovom odlasku, u svlačionici su čak padale opklade na to da će ostati i svi smo verovali u to do samog kraja. Ali, svako treba da radi sa svojim životom šta želi".

Modrić će se, nakon što je u septembru pomalo neočekivano dobio najprestižniju individualnu nagradu koju dodeljuje Svetska kuća fudbala - "The Best", naći i u najužem izboru za još prestižniju nagradu koju tradicionalno dodeljuje upravo ugledni francuski magazin - "Ballon d'Or".

U međuvremenu, nakon što je osvojio sve što se može u dresu Real Madrida, posle plasmana Hrvatske u finale Svetskog prvenstva u Rusiji nalazio se nadomak prelaska u milanski Inter, ali je predsednik madridskog kluba Florentino Perez istrajao u nameri da ga zadrži preteći čak i da će tužiti 33-godišnjeg Hrvata ako nastavi da insistira na odlasku.

"Da osvojim i 'Zlatnu loptu'? Da budem iskren, nije moj stil da idem okolo i govorim: 'Da, ja sam taj koji je zaslužio'", iskoristio je Modrić priliku da "pecne" upravo Ronalda, koji je često sam sebe promovisao u kampanjama za najvažnije nagrade u svetu fudbala.

U jednom od intervjua u periodu sezone koji prethodi dodeli "Zlatne lopte", Ronaldo je čak otišao korak dalje i proglasio sebe najboljim fudbalerom svih vremena ističući da ima dovoljno razloga da se smatra takvim.

"Za mene je važno da budem na terenu i da stvari teku kao što su tekle prethodnih nekoliko meseci", prisetio se Modrić trećem uzastopnom trijumfu u Ligi šampiona sa Realom i potom najvećeg uspeha u istoriji hrvatskog fudbala za koji je nagrađen i titulom najboljeg fudbalera Mundijala i nagradom "The Best".

"Ova 2018. je bez sumnje najbolja godina u mojoj karijeri, ali mi je cilj da nastavim u tom pravcu. Neću skretati sa puta", najavio je Modrić da mu se još igra fudbal, a da li će to raditi do isteka ugovora u Madridu ili uspeti da zaigra u Milanu... saznaćemo ove zime ili narednog leta.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar