Посланик изручио смеће у Сабору

Посланик ХСС-а у парламенту Хрватске Младен Мађер упозоравајући на проблем одлагалишта отпада Пишкорница, на поду испред саборске говорнице оставио је хрпу папира.

Република Српска 17.10.2018 | 12:26
Посланик изручио смеће у Сабору
"Господине предсједавајући долазите из Бјеловара, земите си то смеће, нама је доста и нашега, земите си и корена, дајте чисту воду и зрак Подравцима. Овако се слично смеће расипавало и у Пишкорници, а нико није одговарао", рекао је Мађер те на под истресао врећу за смеће.

Нимало импресиониран Мађеровим игроказом, Горан Јандроковић, предсједник Сабора, му је хладнокрвно рекао: "Дајте, молим вас, то подигните. Неко ће то умјесто вас морати почистити. Ви сте савјесни заступник па дођите и подигните то."

Мађер му је најприје узвратио из клупе питањем ко ће покупити смеће у Пишкорници. Након што му је Јандроковић рекао да није он бацио то смеће тамо, али јест у Саборници,  Мађер је ипак дошао до говорнице и покупио с пода смеће које је претходно театрално разбацао.



(Независне)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Анте

17.10.2018 10:49

Наса посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смеће свуда

17.10.2018 12:46

Код нас су увијек истрешене камаре смећа, али ником не смрди и не смета, па га ни не скупљају. Они који га истресају, не воде рачуна о хуманој екологији, па га само прекораче, или заобиђу, али без освртања.

ОДГОВОРИТЕ