Poslanik izručio smeće u Saboru

Poslanik HSS-a u parlamentu Hrvatske Mladen Mađer upozoravajući na problem odlagališta otpada Piškornica, na podu ispred saborske govornice ostavio je hrpu papira.

Republika Srpska 17.10.2018 | 12:26
Poslanik izručio smeće u Saboru
"Gospodine predsjedavajući dolazite iz Bjelovara, zemite si to smeće, nama je dosta i našega, zemite si i korena, dajte čistu vodu i zrak Podravcima. Ovako se slično smeće rasipavalo i u Piškornici, a niko nije odgovarao", rekao je Mađer te na pod istresao vreću za smeće.

Nimalo impresioniran Mađerovim igrokazom, Goran Jandroković, predsjednik Sabora, mu je hladnokrvno rekao: "Dajte, molim vas, to podignite. Neko će to umjesto vas morati počistiti. Vi ste savjesni zastupnik pa dođite i podignite to."

Mađer mu je najprije uzvratio iz klupe pitanjem ko će pokupiti smeće u Piškornici. Nakon što mu je Jandroković rekao da nije on bacio to smeće tamo, ali jest u Sabornici,  Mađer je ipak došao do govornice i pokupio s poda smeće koje je prethodno teatralno razbacao.



(Nezavisne)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ante

17.10.2018 10:49

Nasa posla

ODGOVORITE
Name

Smeće svuda

17.10.2018 12:46

Kod nas su uvijek istrešene kamare smeća, ali nikom ne smrdi i ne smeta, pa ga ni ne skupljaju. Oni koji ga istresaju, ne vode računa o humanoj ekologiji, pa ga samo prekorače, ili zaobiđu, ali bez osvrtanja.

ODGOVORITE