Ко хоће коалицију са СНСД-ом?

Сједница Предсједништва одржава се у тренутку када из странке долазе дисонантни тонови о формирању власти, односно постизборном коалирању странака из РС, прије свега на државном нивоу, те све су чешћи коментари да слиједе озбиљна превирања унутар СДС-а.

Република Српска 17.10.2018 | 08:21
Ко хоће коалицију са СНСД-ом?
У Бањој Луци ће данас бити одржана сједница Предсједништва СДС-а. Према доступним информацијама, најуже страначко руководство разматраће резултате општих избора и стратегију будућег дјеловања. Сједница Предсједништва одржава се у тренутку када из странке долазе дисонантни тонови о формирању власти, односно постизборном коалирању странака из РС, прије свега на државном нивоу, те све су чешћи коментари да слиједе озбиљна превирања унутар СДС-а.

Шта буде, биће 

У изјави за Ослобођење Мићо Мићић, потпредсједник СДС-а и градоначелник Бијељине, казао је да “не жели давати никакве коментаре прије саме сједнице”.

- Након сједнице, видјет ћемо, кратко је поручио Мићић.

Једнако суздржан био је и други потпредсједник СДС-а Наде Планинчевић. Појаснио је да “не жели износити личне ставове о стању у странци”.

- Органи странке су ту да доносе одлуке, али и утврђују ставове о томе шта је до сада урађено и како ће СДС даље дјеловати, а не било који појединац, рекао нам је Планинчевић.

Подсјећамо, сукоб унутар странке води се на релацији између оних чланова који сматрају, попут новог државног посланика и градоначелника Добоја Обрена Петровића, да су избори окончани те да је нужно сјести за преговарачки сто са СНСД-ом и утврдити правце заједничког дјеловања српских странака у Представничком дому Парламента БиХ. Петровић јуче није одговарао на позиве, па не знамо да ли и даље стоји иза својих ставова.

На другој страни је дио чланства које подржава мишљење лидера СДС-а Вукоте Говедарице “да никаквог разговора са СНСД-ом и његовим лидером нема нити може бити”. Образлажући став, Говедарица је подсјетио да је “Додик у јеку изборне кампање СДС прогласио терористичком организацијом, импутирао му да учествује у припреми обојених револуција, те да кадрови те странке у институцијама БиХ раде против интереса РС и српског народа”.

Осим Петровића, и потпредсједник СДС-а и начелник Сокоца Милован Бјелица сматра да “када је у питању РС и заштита Дејтонског споразума, све странке из РС требају имати консензус у Парламенту БиХ и Савјету министара”.

- Што се тиче позива на разговор који је упутио предсједник СНСД-а Милорад Додик, не може ниједан члан странке о томе сам одлучивати, већ се треба понашати у складу с одлуком страначких органа. Сутра је сједница Предсједништва и видјет ћемо какве ће одлуке бити донијете. Што се мене тиче, у старту не одбацујем Додиков приједлог да се разговара, рекао је Бјелица.

Оставке и обећања
 
Казао је да не очекује да “Предсједништво СДС-а повуче неке радикалне потезе”. На наше питање очекује ли да Говедарица поднесе оставку на функцију предсједника СДС-а, Бјелица је рекао да се треба сјетити “да је то сам обећао у случају да изгуби у трци за предсједника РС-а”.

- Нисам с њим разговарао, он није доживио катастрофу на изборима, али ни остварио очекивани резултат, додао је.

Бјелица је подвукао “да за СДС не би било добро стварање фракција, али да јединство странке зависи од потеза које ће повући у наредном периоду Вукота Говедарица”.

(Ослобођење)

Коментари / 130

Оставите коментар
Name

Патриота

17.10.2018 06:28

Цицко, добро ти знаш што је Вукота изгубио изборе. Изгубио је од својих, који су му забили нож у леђа. Многи се боје поштеног Говедарице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре патриота

17.10.2018 06:54

Који су ти сто су му забили ноз у ледја? Именуј

Name

Ре патриота

17.10.2018 07:01

Нисам нешто посебно ценио Говедарицу, али после свега овога увјек има мој глас. Поштен, доследан.Доста је и ових што су се обогатили и приватизовали странку.

Name

Јанко

17.10.2018 07:03

Баш тако, Цицко је један од оних који је требао ојачати СДС својим изласком. Нажалост он је спреман на сарадњу и са "Црним Ђаволом"(читај Додиком), како би му остало бар мало власти.

Name

Ааааа

17.10.2018 07:04

У СДСу због криминалаца дугогодисњих пљацкаса народа и закона о одузимању имовине Вукоту су издали управо СДСовци ! Али кад тад сви це у затвор и одузимање имовине неминовно!!!! Доста је висе крити се иза институција и партија !!!опљацкали па легализовали својим законима и напрабили торове у којима владају бахате се а народ бјези! Па доклеее висе

Name

Горан

17.10.2018 07:10

Дидик се накрао,продао зграду МТЛ-у,Разрадио бизнис за себе,за дјецу и сад му само треба мир,и уједињење саопозицијом која неби постојала и која неби питала ниста.То возду само јос треба.Мир да би украдено на миру тросио он и његова породица.А кад не буде требала опозиција,док се стиса ово око давида,бице издајници и све остало...е моји мајмуни.

Name

ре

17.10.2018 07:16

Зна, све зна

Name

Ре:

17.10.2018 07:17

У праву сте потпуно. Говедарица је изгубио(ако је уопште изгубио) од својих који су се препали могуцности да буду процесуирани,јер су лопови као и ови из СНСДа. За Вукоту су гласали градјани Реп.Српске цистога образа,али види се да су били мањина и да су многи помагали индиректно другу страну у страху за своје покрадено или опљачкано од народа. То и јесте главни проблем СДСа. И сад ако буде имао подршку Вукота се мора тих лопова ријесити,странку подмладити(посебно руководство)и ићи даље чврсто против мегалопова из СНСД.Свако повлацење и за милиметар је крај странке која је створила Реп.Српску.Улазак у коалицију са квазипобједником намјестених избора је задње сто једна странка може урадити,признавање свих пљувања од стране Додика,признавање да си терористичка организација,признавање крадје за Предсједницко мјесто од стране зељке,признавање да сте ухљеби а не представници народа који вас је бирао.За мене лично и за многе моје пријатеље СДС остаје једина и права Српска странка и нема те силе која ће то промијенити. Часно и уздигнутог цела напријед.

Name

А

17.10.2018 07:23

Ђе пише да је поштен? Вама сад сви лопови, муљатори, старохани само он поштен, ма баш? Еј, знаш ли ти колико је њих напустило СДС од како је на чело те странке дошао тај поштени Вукота. Ништа ни више ни мање само оставка тог твог поштеног Вукоте, у осталом ако је поштен како ти кажеш то ће и да уради.

Name

Семберац

17.10.2018 07:28

Цицко ти си му забио ноз у ледја и због тебе и такви издајника у СДС-у Је Вукота изгубио.

Name

Ре

17.10.2018 07:35

А како знас да је Постен то он реко неговори у ста ниси сигуран наравно да је сад Постен није ИМО прилику да буде лопов

Name

Доми

17.10.2018 07:45

Забио му ноз у ледја обрен , бјелица, мозда и мицо трецина!!

Name

ЧЕ

17.10.2018 07:52

ВУКОТА ЈЕ ИЗГУБИО ЗБОГ ОБРЕНА ПЕТРОВИЦА, ЦИЦКА БЈЕЛИЦЕ, МИЋЕ МИЋИЋА И НЕМАЊЕ ВАСИЋА. У ЊИХОВИМ ПАРОХИЈАМА СНСД ЈЕ ДОБИО ВИСЕ ГЛАСОВА НЕГО ИКАД. ВУКОТА ЈЕ НАЈАВИО ЗАКОН О УТВРДЈИВАЊУ ПОРИЈЕКЛА ИМОВИНЕ И ТИМЕ ПОТПИСАО ВЛАСТИТИ ПОРАЗ ЈЕР СУ ЊЕГОВИ САРАДНИЦИ ВЕЦ НАПРАВИЛИ ДИЛ СА СНСД. ДА ИХ ЈЕ ИСКЉУЧИО ИЗ СТРАНКЕ САДА БИ БИО ПРЕДСЈЕДНИК РС.

Name

СДС

17.10.2018 08:01

Па зна се врло добро који су то издајници. Обрен Петровић је четири дана прије избора хвалио Жељку и Милу на отварању ауто пута и пожелио им да граде у будућности. ИЗДАЈНИК...

Name

Одг. за Ре патриота

17.10.2018 08:04

Први су му Васићи из Зворника забили нож у леђа. Мијењали су Вукотине гласове за своје личне у бирачким одборима.

Name

Ре

17.10.2018 08:06

Људи, па знате ли ви колико тајкуна је блиско СДС-у а не СНД-у. Па зар би они икад дозволили усвајање закона о поријеклу имовине? Исто као и ови други.

Name

РЕ Војо

17.10.2018 08:23

Људи, нека Вукота не подноси оставку! Више од половине народа је за њега. Избори су били велики лоповлук. Није крив Вукота. Радило се потплаћивањем и условљавањем. Све је ЦИК аминовао па чак и штампање листића у Лакташима. Каква подлост о Бранка Петрића! ОСТАНИ Вукота!

Name

17.10.2018 08:31

ЗАБИЛИ СУ МУ НОЖ У ЛЕЂА СВИ ОНИ КОЈИ СЕ ПЛАШЕ СВОЈЕ НЕЛЕГАЛНО СТЕЧЕНЕ ИМОВИНЕ А ИМА ИХ МНОГО (НЕ ЉУДИ)

Name

Багра

17.10.2018 09:05

Не дај се Вукота,само питај коње са тобом а ко против тј..ко.це са Додиком,увијек се надју младе снаге које це за тобом,постени народ који це за тобом,борци и породице свих ратних категорија,то те је и гласало.Петровиц не да није радио за странку вец те ни он није гласао.Ова екипа Вукамовиц,Станивуковиц,Сукало,Сесиц ти...То је будуцност,напред и главу горе.Не дозволи изборну крадју.

Name

СДСовац до смрти

17.10.2018 09:10

Прво се СДС треба ријешити руководећих чланова, са веома прљавим криминалним досијем, затим дати шансу младим и образованим људима. Сваки други је са завршеним приватним "стакленим" факултетом, људи који раде неке ствари из незнања су веома опасни по околину. Имамо руководство које се годинама провлачи по разним листама а ништа урадили нису, нико се од кандидата није сјетио обећати неку значајну реформу, типа да ће смањити максималне плате зарад повећања милималних у неком пропорционалном односу, да ће се при запошљавању предност дати људима са државних факултета, да ће се смањити корупција у јавним набавкама...

Name

ре xл

17.10.2018 09:14

Какав закон о поријеклу имовине, па Вукотин ментор има вилу у Требињу, немате ви појма

Name

Давидовић

17.10.2018 09:39

ИЗБОРИ СУ ПОКРАДЕНИ

Name

Реалан

17.10.2018 10:04

Ви патриоте прво погледајте резултате на Цик Бих. Вукота је добио 100 хиљада гласова висе од своје коалиције тако да су сви Сдсовци били лојални. Медјутим то сто је он добио толике гласове не знаци да је он добар кандидат вец је прљава кампања која је водјена против Зељке утицала на резултат.

Name

Владо

17.10.2018 13:32

Под хитно избацити старе лопине Цицка и Обрена, и њима сличне, очистити редове од старих потрошених кадрова и онда кренути у побједе..

Name

За ЧЕ

17.10.2018 16:15

Јеси ти крстен? Погледај бројке гласова за СДС на ЦИК-у у изборној јединици 5 па онда коментариси. Сви лупају као пали са Марса. Ако гласате као сто коментарисете није цудо сто је толико невазецих листица и сто је РС каква јесте. Мајко моја народ је комплетно полудио. Исто нема смајлија оних овде сто се згразавају да ставим...

Name

Добојлија

18.10.2018 17:33

У Добоју се већ Урош вози у општинском БМW X5....да није деда заједнички кандидат за новог градоначелника Добоја? Обрен је добар бар 5.000.000 ЕУР од ових избора....и приде функција у парламенту ;-)

Name

@Јанко 17.10.2018 09:03

19.10.2018 05:06

Цицко Бјелица је изгледа (ради опстанка на власти) заборавио да је скупо платио када се увлацио у супак Милораду 2.000. године и редовно се састајао са Предрагом Цераницем у Бањој Луци? Тада је заврсио у затвору у америцкој бази у Тузли? Додик се таквих као сто је Цицко, Мицо Мициц и Обрен Петровци рјесавао подметањем преко свог теоретицара обојених револуција који је био директно на вези америцке ЦИА-е и њихов спијун - резидент у тадасњој Обавјестајно безбједносној слузби Републике Српске у Бањој Луци. Тацно је да је Вукота изгубио у срединама у којима је СДС традиционално био јак и непобједив док је Карадзиц био на власти.

Name

Ми Сами

17.10.2018 06:50

Вукота је пуно боље просао тамо гдје је СДС слаб.(БЛ)Да није било мангупа и у СДС?Радило се иза ледја.Вукота није имао искрену подрску своје странке.Вецу подрску је имао од ПДП и Цавица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пердсједник БО

17.10.2018 07:46

Понављам, највећа грешка СДСа је тотална неприпремљеност за изборе, нису радили на терену са својим присталицама и гласачима, нису припремили поуздане и квалитетне посматраче и чланове бирачких одбора....На мом гласачком мјесту члан бирачког одбора је слабовидна особа и није могла пребројавати листиће (чуо сам исти сличај за још један БО), посматрач СДСа је имао 70 година и био је тотално бескористан, као да га није било. СДС, умјесто што је мјесецима нападао Додика, требао је и морао објашњавати својим присталицама, прво како да уопште правилно испуне листић а друго, како да гласају за кандидате СДСа. рецимо, од седам неважећих попуњених листића чак пет је била забуна са Певом СДС и СДС( заокружена су била оба кандидата за Предсједништво и на отвореној листи). За читаво то вријеме од некилико мјесеци пред изборе СНСДови активисти су били на терену и радили, додуше на изборној керађи, али су нешто радили.

Name

Зворник

17.10.2018 08:07

У Зворнику Хаџи Јован моли људе да гласају за Вукоту, а Васићи од чланства траже да се боре за листе гдје су они сами, а да се не замајавају Вукотом и Младеном.

Name

Предсједнок БО

17.10.2018 08:09

И још нешто да се зна, још нисмо добили паре за наш рад од ЦИКа, тек да се зна. Можда је читава опозиција морала дати још неку стимулацију за своје чланове БО јер 70 и 100 КМ је биједна надокнада за наш рад, један дан обука, други дан полагање тестова, трећи дан ,пред изборе, припрема бирачких мјеста, четврти дан од 5х ујутру до 5 х ујутру идућег петог дана дан избора! Дошао сам кући у 5 ујутру а иза мене је остало барем 50 бирачких одбора који су предавали материјал у ИК. Биједно и јадно.

Name

Фаца

17.10.2018 08:48

па вукота никад није признао да је изборе изгубио ради својих, а јесте дефинитивно

Name

Деко

17.10.2018 09:47

Вукоту су гурнули у ватру стари удбаси и комуњаре у СДС-у. Крили су се убпозадини.Себи узели прве позиције на изборним листама,а онда у кампањи опустено....брига њих.Нису ни вјеровали искрено у Вукоту.Срамота је то.Треба пресеци у СДС једном за свагда.Па од поцетка.Народ вапи за неким новим и постеним политицаром.Уведите Сукала, Благица и Цавица у СДС.Даје им бањалуцки одбор и Сесица да направе нову прицу.

Name

Ирина

17.10.2018 14:41

Мало висе постовања према оснивацима СДС _а

Name

Бојо

17.10.2018 06:51

Како није дозивио катастрофу? Странка је добила 8% мање гласова него на прослим изборима, а он изгубио у трци за предсједника РС. Логицно би било оцекивати да поднесе оставку јер ипак је ово тезак изборни пораз и СДС-а и самог Вукоте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ТАКО...

17.10.2018 09:19

НИЈЕ ОН ИЗГУБИО НЕГО СУ ГА ЊЕГОВИ ПРОДАЛИ. САДА ИМА ИСТОРИЈСКУ ПРИЛИКУ ДА ОЧИСТИ ИЛИ ФОРМИРА СТРАНКУ КОЈА ЦЕ СПАСИТИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ, ЈЕР СУ СЕ ПЉАЧКАШИ И ГУЛИКОЖЕ ОВОГ НАРОДА САМИ ПРОЗВАЛИ И КРЕНУЛИ ЈЕДНИ ДРУГИМА У ЗАГРЉАЈ. ВУКОТА НАПРИЈЕД, САД ИЛИ НИКАД.

Name

Маки

17.10.2018 15:08

Како сад да су га његови продали зар није изгубио зато сто су избори покрадени бухахахха дајте јос неки изговор

Name

Драган П

17.10.2018 06:51

Говедарица је изгубио изборе због крађе и због "јуда" у својим редовима,они су сада најгласнији да се разговара са СНСД јер само проводе оно што су се договорили прије избора ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.10.2018 09:32

Како год. Оставка!

Name

Исток

17.10.2018 10:09

Не знам , цовјек није крив за то сто је изгубио. Односно крив је сто је вјеровао овима око себе. Најгоре це бити ако не испуни обецање и не поднесе оставку. Изгубице образ. Нек он поднесе оставку а ми це мо га изабрати поново . Ко неце Вукоту нека иде из странке . Или це Вукота са нама оформити нову странку.

Name

РЕ

17.10.2018 11:27

ЦИЦКО СКЛАДИШТАР КРОМПИРЕ НА РОМАНИЈИ ЗАХВЉУЈУЋИ КРИМИНАЛУ СТВОРИО ЈЕ ИМПЕРИЈУ НА СОКОЦУ И НЕГДЈЕ СА ВИДЈЕ ДА СЕ ПОТПИСУЈЕ КАО мр. МИЋО ЉУДСКИ СЕ НАПИТИ ПА ОТРЈЕЗНИТИ А ТИ ТО НИКАКО ДА УРАДИШ.ПЕТРОВИЋ СЕ ДАВНО ПРОДАО И ЗАВРШИО ПОСАО КРТИЦЕ.ОДЛИЧНО ГА ИНСТРУИШЕ ГЕНЕРАЛ ЗЕЦ. СВИ ВОЛИТЕ ДОДИКА САМО ДА КРИМИНАЛ СПАСИТЕ. ВАМА ТРЕБАЈУ ЉУДИ КАО ШТО СУ ОБОЉЕЛИ ЉУДИ У БОЛНИЦИ СОКОЛАЦ АЛИ И ТО ЈЕ ВАША КУЋА БУДУЋНОСТИ

Name

КАРЛО

17.10.2018 06:52

Куку је нама ако нам о будућности буду одлучивали оронули и потрошени типови попут Бјелице,Мицица и осталих ђутурума... Говедарица је подигао СДС на ноге и вратио га у живот и то је свима кристално јасно.Бјелица,Мициц,Петровић су људи који ће да угасе и утопе СДС а све зарад мало власти и моћи у Сарајеву!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.10.2018 08:09

Ма ко је подигао СДС? Па СДС никад није имала лошије резултате. Уништио је СДС. Мало он, мало ПДП.

Name

узалуд труд...

17.10.2018 08:20

Како га је подигао, кукавце... Дај бројке, гдје...Немој ми помињати Гацко, погледај базу од Зворника до Требиња, са којом је СДС увијек озбиљно рацунао и све је јасно.

Name

Хаха

17.10.2018 08:42

Подигао хахаха

Name

Тацно

17.10.2018 08:54

Лопови су скоцили Говедарици - само да би га уклонили. Не уклапа се у планове Додика и екипе лопова из СДС

Name

ре карло

17.10.2018 09:18

Да нису Обрен и Мицо добијали изборе задњих 10 година, сдс би се давно угасио

Name

Да да

17.10.2018 06:53

Оставка или отказ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

17.10.2018 06:56

Или ће данас бити иницирана смена Вукоте, или се СДС распада. Већина одбора је за ово прво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обавезно процитати

17.10.2018 06:58

Рачуница до које сам дошао је једноставна. Поредим Петрићеву изјаву о излазности у Републици Српској у 23:13 07.10.(хттпс://вијести.ба/цланак/423307/у-републици-српској-највеца-излазност) у којој наводи да је у Републици Српској изашло 57,26% гласача. У односу на 1261645 лица на бирачком списку то значи да је тај дан изашло 722418. Ова бројка не може бити мања већ само већа пошто није саопштио да ли се ту рачунају и гласови лица која нису гласала на локацијама бирачких мјеста у БиХ (који стижу из иностранства, поштом и сл.). Али рецимо да јесте рачунао и те гласове. Даље није нагласио да ли је у укупну излазност за Републику Српску урачунао и број изашлих у Дистрикту Брчко пошто је тамо излазност била нешто мања 54,84%. Чак и ако је од укупног броја бирача са бирачког списка избио Брчко Дистрикт долазимо до податка да је тог дана у РС гласало: У РС без Брцко Дистрикта БиХ (опција РС) је тај дан од 1235193 гласало 57,26% односно 707272 У Брцко Дистрикту БиХ (опција РС) је тај дан од 26452 уписана гласало 54,84% односно 14506 Значи да је укупно гласало 721 778 што је за 640 мање од цифре да је Република Српска посматрана као јединствено гласачко подручје а Брчко Дистрикт као њен подскуп. Према коначним резултатима било је највише 696924 листића, важећих и неважећих (највећи број листића који се односи на избор представника у Парламентарну скупштину БиХ) на основу чега закључујемо да је у РС гласало укупно 696924 лица. Питање гдје су гласови од 25494 гласача (ако у проценту за РС није избијен Брцко Дистрикт - опција РС) или 24854 (ако је избијен Брцко дистрикт - опција РС) У сваком случају нестали су гласови за око 25000 гласача изашлих тог дана. Кад се то помножи са четири, то је око 100000 листића за све четири нивоа. Да ли су их гласачи понијели кући. Да ли је могуће да је за толико промашио излазност тог дана или су "бројачи бирали" (цитирам једног од кандидата) тј. одрадили своје. Што се тиче неважећих листића има их 191879 у РС што значи да се 47970 грађанин опредијелио да изађе и да погријеши или не гласа. Када се овом дода и цифра од 25494 нестала гласа, добијамо фрапантну цифру од 73464 грађанина који су тај дан изашли али чији се глас није рачунао што је 10,54%. Тражити да се утврди истина због грађана. Хоћете ли дозволити да бројачи а не грађани одлуче ове изборе. Видите шта ради Додик, креће у обрачун а зна да је покрао изборе. Па докле више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

царлито

17.10.2018 07:44

Браво пријатељу. Ово је конкретна ствар и податак. Овако се бори за побједу за изборима, за утврдјивање истине о гласовима, или гради странка и дрзава. Конкретним стварима а не продавањем магле. Браво!

Name

Тацно!

17.10.2018 07:48

П о т п и с у ј е м!!!

Name

ре царлито

17.10.2018 09:35

Бас се тако бори! Пишући коментаре по порталима

Name

Исток

17.10.2018 10:17

Све те бројке ме заморисе. Ста конкретно прелазес да се уради апропо поткрадања избора. Дал да се залимо кадији. Дал да покренемо неке протесте или да прузимо отпор. Како прузити отпор кад видис да си нејак и да немас уз кога се борити. Сви гледају само свој ситно-сопственицки интерес. Глобално гледано Милорад нас је надјебо ко будале , сто и јесмо . Нико од опозиционих не покусава прузити отпор , или ако га пруза то је ко баба зубом. Не разумијем толики понос и гордост код опозиционара. Погледајте око себе има материјала за рад , за протесте , за нова радна мјеста , за стварање моци квалитетне политике само треба престати бити горд и послусати савјете паметнијих од вас. У републици има јос паметних и образованих , људи са идејама . Овако , како сте сада радили осудјени сте на гасење . А и ми са вама . Пописао нас све Миле на најдрскији бахати нацин и ми цутимо. Тако нам и треба.

Name

Црни Груја

17.10.2018 07:03

Цицко Бјелица, Обрен Петровић, Мићо Мићић, Василије Перић и Радо Савић су највећи издајници и гробари СДС-а. Треба их најурити из странке и нека иду Додику да му лижу шу*пак. Кратко речено фукаре и јајаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

17.10.2018 08:37

Браво! Лопов до лопова, ако отјерају Говедарицу треба направити своју странку! У РС то и недостаје све вријеме, странка поштених људи без ораха у џепу.

Name

Закон о поријеклу имовине

17.10.2018 07:03

Ови сениори СДС-а (поједини) се понашају безобразно, безобзирно и неодговорно, на шта немају морално право, ради вишедеценијских бенефиција. Одакле њима, икакво право, да прозивају Говедарицу за наводни "неуспјех", кад су јавна тајна, дешавања на дан и после избора. Њихово је било да раде удружено, да помогну Говедарици и савјетима и дјеловањем на терену, да се труде максимално за побједу странке, да дају себе апсолутно, јер су путем странке доста добили. Нек се стиде својих година, јер су се овим дјеловањем показали као подмукли лицемјери и стари-нови папци. То би било, као да дјед или отац, све вријеме подапињу ногу, сину или унуку, а да би задивољили своју сујету, или неке примитивне пориве. Суштина новог папанлука, поготово у државотворној странци, СДС, уколико се заиста деси, јесте најављени "Закон о поријеклу имовине", што је Вукотина једина грешка у предизборној кампањи... Међутим, он је млад, поштен, до сада чистог образа и без ораха у џеповима, пред њим је живот, а ови стари су изблиједили, већина ће додику служити као отирач и средство за брже расељавање, боље рећи "бјежање људи из зоне мрака", као и ругање свима нама у лице, који не мислимо управо онако, како је он путем медија наредио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА ДА

17.10.2018 09:31

Седам дана пред изборе Обренови СДС-овци су добили и дијелили инструкције да треба гласати за Обрена, Зељку и Додика. Многи су то послушали и зато је такав резултат у Добоју гдје је СДС од 1990 године. Сада је дошао крај СДС у Добоју.

Name

Кокс

17.10.2018 07:07

Ово само у СДС-у има,да људи који су у својим ИЈ(изборним јединицама) изгубили изборе смјењују првог човјека партије. Господо из СДС изборе није изгубио Вукота већ ви који сте га издали, а довољно је да се удје на ЦИК и виде резултати по ИЈ(изборним јединицама) и да се види ко руси СДС,први је управо Бјелица,цим он наком 2 дана после избора хоће коалицији са непријатељем све је јасно...ИЈ 6,7,8,9 + Обрен,све то треба смијенити,поставит младе људе,школоване,вратит СДС народу,вратит се политици какву је СДС имао кад су га оснивали.Ако оду са СНСД,са СП,са ДНС,са папком Стевандицем, СДС је онда мртва странка,бар сто се тиче Српског народа.Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гангула

17.10.2018 08:07

све сте управу ал назалост тако це и бити

Name

Е

17.10.2018 08:10

"магарче" један о чему ти причаш па ови су ти основали СДС. Ако су ти сад лопови били су онда и на оснивању те странке. А ја сам управо тај што тврдим да ово све није од јуче.

Name

сваста

17.10.2018 09:20

Види се да си на коксу, па ко је изгубио, Обрен у Добоју или Вукота у Херцеговини

Name

ре

17.10.2018 09:37

Прво врацате као Српску народу а сада СДС врацате народу? Најбоље оснујте још 5 странака.

Name

Ја

17.10.2018 07:13

И цицко први није радио за Вукоту. И ти си пао, погледај број гласова које си освојио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за ја

17.10.2018 09:02

наравно да је пао у односу на прошле изборе. Мила му власт а види да губи па се хвата Додика. Гласала сам за СДС због Вукоте, гласала сам и за Цицка али никад више. ЈЕР , КОМЕ ДАТИ ГЛАС? СВИ ПРЕЛЕТАЧЕВИЋИ!

Name

То

17.10.2018 07:15

Вукота не треба да поднесе оставку већ треба да смјени предсједнике општинских одбора они су криви за лош резултат СДС-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрицанин

17.10.2018 07:50

Слажем се апсолутно. СДС ако у уђе у било какву коалицију са Додиком је Мртав. Треба истјерат из странке све који се залажу за коалицију са Гробарима Републике Српске.

Name

Па

17.10.2018 09:16

СДС као странку је нацео ПДП. Додик је мозе само докрајцити.

Name

Вратите СДС народу маторе дртине !!!

17.10.2018 10:03

Па@ Јел мозе објасњење тог става или је то јос једно лупетање у низу оних који гурају нос у пијесак. Какве везе има ПДП са СДС-ом,ПДП је дао подрску и СзП донијео готов 70 хилајда гласова али је проблем сто су Вукоту издали у СДС-у. СДС су унистили они који би након 2 дана после избора у коалицију са дјаволом, а пази молим те то су бас они који су у својим подруцјима изгубили изборе због тога сто нису радили вец годинама крали,па се сад упласили за своје фотеље па сад мозе и са дјаволом. Вукота Говедарица није изгубио изборе,вец су га издали његови људи који су на целу изборних јединица,поцев од овог Бјелице(са ким управља Саровиц),преко Мице,па све до Обрена. Поскидат све маторе дртине,на цела поставит младе,сколоване људе,који се неце продати и који це СДС вратит народу,политици коју је гајила кад су га и основали.

Name

ДНО ДНА

17.10.2018 07:21

АКО СЕ ОВО СТО ПИСЕТЕ СПРОВЕДЕ У ДЈЕЛО ТАДА СЕ ПОТВРДЈУЈЕ СВЕ ОНО СТО ЈЕ ДНО ДА НЕМА ДАЉЕ А АКТЕРЕ СТЕ САМИ НАБРОЈАЛИ...ОВО НАРОД НИЈЕ БИРАО..А ОНИ КОЈИ СУ И АКО СУ ПОБИЈЕДИЛИ ТО СУ ОДРАДИЛИ КУПОВИНОМ ГЛАСОВА И ТО СЕ ЗНА А ДА ЛИ СЕ МОЗЕ ДОКАЗАТИ ТО НЕК ВИДЕ ОНИ КОЈИ СУ ПЛАЦЕНИ ЗА ТО.. САМО ЈЕ ОСЈЕЦАЈ ОДВРАТАН И СВАКИ ПУТ И ПОСЛИЈЕ СВАКИХ ИЗБОРА СВЕ ГОРИ И ГОРИ ДОК НАМ ИЗ ИСТА ТА ГОРЦИНА КО ЗМИЈСКИ ОТРОВ НЕ ПОПРСКА ОНЕ КОЈИ СУ НАС ДОВЕЛИ У ТО СТАЊЕ...МА ОДВРАТНО..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

17.10.2018 07:30

Сви већ причају о могућим коалицијама, да ли то значи да се и опозиција помирила са резултатима избора? Шта сад би са тврдњом о изборној крађи и да је Вукопта предсједник? Да ли више нема протеста опозиције? Били су два дана на Давидовом тргу и јели то све ? Нека се вође опозиције обрате својим бирачима, заслужили смо то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

17.10.2018 08:14

Скептик спашавај се ако можеш.

Name

ре скептик

17.10.2018 09:39

Па бар си ти био увијек скептицан, а нас си увјеравао у супротно

Name

Жељко Бањалука

17.10.2018 07:42

Бјелицу и Петровица треба затворити а не смијенити ! Дали би гласао ико од СДС чланова и симпатизера у Сокоцу и Добоју да су рекли да ће после избора у савез са унуком Пеје Марића ? Вукота непризнај покрадене изборе а ове људе којима треба испитати поријекло имовине отјерати из странке ради будућности СДСа и останка народа на овим просторима !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

17.10.2018 08:15

Баш си наиван

Name

Икер

17.10.2018 08:29

Такви као ти и Вукота дезертер да отјерају Цицка и Мицу из СДС? У ком свијету зивис? Осим ако ниси провокатор из сда? Као и вецина оних сто овде подрзавају Вукотине небулозе.

Name

Вратите СДС народу

17.10.2018 10:07

икер@ Њих8Мицо,Саровиц,Бјелица,Обрен) не треба отјерати из СДС-а вец затворити заједно са Додиком,Петром, Павицем и Стевандицем у исту целију,за наук свима. Вукота смјењуј матору гамад,на цела постављај младе,сколоване људе без путера на глави и ораха у дзеповима, па да градимо Српску ...

Name

Дервента

17.10.2018 07:44

ја цим цујем овог Планинцевица знам да је то пропало цовек који никада нике побједио неста прица он је из Осиње довољно је погледати његов резултат у свом мјесту гдје зиви и све це бити јасно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Осиња

17.10.2018 11:33

Наде никада неце добити изборе у свом родном мјесту зато сто је лос цовек и комсија унистио је све веома лос кадар сдса

Name

Сдс До Смрти

17.10.2018 11:37

сдс Дервента под хитно да се реси Планинцевица ако зели да побједи једног дана.

Name

Црнца

17.10.2018 11:53

под хитно млади да се врате у сдс Дервента да се Наде извини свима које је истјеро из странке иза 20 година и да иде куци да се бави земљорадњом зар цовек са основном сколом да донесе промјене

Name

ре ДЕРВЕНТА

17.10.2018 12:44

СДС је у Дервенти умро,готово пуј пике,нема опоравка,зато што су сви послијератни сдс овци који нису знали ходати по граду добранине се окористили,и користе и дан данас,а онда су прелијетали у снсд како би и дјеци сада прикористили.Они су фол оснивачи и велики Среби само кад причају по кафанама а за ситну корист и ђаволима тикве саде.Подугачак је списак тих СДС до смрти,а ходају час у десном а час у лијевом опанку,зависи гдје имају користи.

Name

Нови Град

17.10.2018 07:44

Сада је,ваљда, потпуно јасно да су неки појединци из врха СДС-а правили дилове са Додиком, што се може видјети по објављеним резултатима, прије свега, за српског члана Предсједништва БиХ. Соколац, Добој, Бијељина нарочито Добој су издали СзП и Иванића. Обрен је издао и СДС и све бираче СДС-а али Вукота је могао и морао знати да ће се то десити. И он се коцкао претпостављајући Обрена једном Младену Босићу.... Нови Град није издао, на то смо поносни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модрича

17.10.2018 08:10

Ни Модрича није издала !

Name

дотт

17.10.2018 07:45

Ове геваље, Мићу , Обрена и ону сељачину са Сокоца одстранити из странке. Па то је огрезло у криминалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

17.10.2018 09:03

Све старце одстранити, довести младе људе на челу са Вукотом, народ ће подржати њих. Старци це до смрти остати, мало ће им бити и у црној земљи! Ако се то не деси остаћемо без младих људи, а мигранти ће доћи умјесто њих...

Name

Ре

17.10.2018 09:14

Па не би им то теско пало. СДС се ионако распада.

Name

херцеговац

17.10.2018 07:46

Господо памет у главу много корисније би било у овом тренутку доказати изборну крађу него правити раскол због личних интереса. На тај начин би показали снагу и стали уз своје гласаче којих је сигурно много више него што показује изборни фалцификовани резултат. Покажите јединство па после донесите одлуке које ће бити у интересу РС па и саме странке. Смјена Вукоте Говедарице би само показала да унутар СДС-а постоје они и они који су прижељкивали изборни пораз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нови Град

17.10.2018 07:50

Сада је,ваљда, потпуно јасно да су неки појединци из врха СДС-а правили дилове са Додиком, што се може видјети по објављеним резултатима, прије свега, за српског члана Предсједништва БиХ. Соколац, Добој, Бијељина нарочито Добој су издали СзП и Иванића. Обрен је издао и СДС и све бираче СДС-а али Вукота је могао и морао знати да ће се то десити. И он се коцкао претпостављајући Обрена једном Младену Босићу.... Нови Град није издао, на то смо поносни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

17.10.2018 16:10

Јеси гледао резултате за Добој?

Name

ддобој

18.10.2018 12:19

Шта се имају гледати резултати, Обрен прикупио гласове за себе и екипу и након избора понудио мандате Додику. Већ десет година је у коалицији са СНСД-ом. Унапријед се знало да ће то учинити.

Name

Реално

17.10.2018 08:02

Руководство СДС-а треба повјерити искусном и мудром Саровицу. По мени је он требао бити кандидат за цлана Предсједниства БиХ, а Иваниц кандидат за предсједника РС. Али ста је ту је...у сваком слуцају сада морају бити јединствени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.10.2018 12:47

НЕМА ЈЕДИНСТВА.ВРИЈЕМЕ ЈЕ ДА СЕ РАШЧИВИЈА ТА ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈА ЈЕ СВЕ ВИШЕ ОСИМ СРПСКА И НАРОДНА.НЕМОЈМО СЕ ЛАГАТИ,И ВОДИТИ НАРОД У СИСТЕМ СПОЈЕНИХ ПОСУДА СДС И СНСД,ОНИ ТАКО ФУНКЦИОНИШУ САМО АЗ ПАРЕ И ТО ВЕОМА ПРЉАВЕ ПАРЕ,А О ШАРОВИЋИ НЕ БИХ БИЋЕ ВРЕМЕНА

Name

Разлог

17.10.2018 08:05

Одужило се чекање у опозицији а људи улазе у године, нема се времена више чекати побједа на изборима, треба власт одмах и сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.10.2018 12:48

Никада они нису у опозицији то су фарсе,направили су Додика да наставе пљачку,то само треба све кољем из државе ћерати

Name

Идеалиста

17.10.2018 08:11

Хајде да кажемо да су изборни резултати валиднан показатељ стварног стања у друштву (мада су реално покрадени). Говедарица је имао много више гласова него СДС као партија (120.000 наспрам 290.000)! Развалио је у Бањој Луци. Са малом разлико побиједио у дојучерашњим тврђавама СДС-а: Бијелини, Добоју и Соколцу. Издала га баш ова тројица која му раде о глави. Закључак: ту тројицу треба отерати из странке а Говедарицу уз повратак Босића, уздизање Вукана и младих лавова ставити у прву поставу и ударати по диктатору свим снагама, без компромиса. Они који су оштро нападали власт добро су прошли. Сви знамо да Је СДС са ВРС створио Републику Српску. Ако ово ураде и отарасе се посљедњих муфљуза и лопаова (већина је давно отишла под диктаторове скуте) такав нови СДС има шансе спасти ово што је остало од опљачкане државе. Идеалистички гледано, по мени би било идеално да СДС постане оно што је накда био - општенародни покрет а не партија. Мој сан је да у таквом покрету видим уједињене борце ВРС, ПДП и НДП. Преузме ли лоповски тројац СДС имаћемо диктатора на власти до његове смрти јер опозиције неће бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантелија

17.10.2018 08:55

Мој Идеалиста! Мени се чини да су теби вране попиле мозак или ниси у току. Сто се тиче Бн Гоедарица би изгубио да није Поповић и ови клошари из ДНС-а радили за њега. За вријеме изборне кампање дотични Говеда.ица се само бавио шта Жељка и Додик раде и шта су урадили... Да се посветио мало висе народу добио би изборе. И сам сам у СДС-у од оснивања али нисам гласао за Говедо нити ћу када

Name

тт

17.10.2018 09:26

Није теби лако, врс, пдп и вукан, ти за 12 година ниси схватио да пдп има највисе користи од пада сдс-а, сзп је створен да се угуси сдс а не да се скине Додик

Name

Бројеви

17.10.2018 08:16

Ако ћемо право, оставке због изборног неуспјеха требају дати баш та тројица, Обрен, Мићи и Цицко, јер су њихови одбори највише подбацили. Вукота је освојио много више гласова сам него што су СДС+ПДП+НДП добили. Овакав изборни резултат је захваљујући чињеници да велики број људи није видио разлику између понашаља ове тројице у својим општинама и додиковаца на републичком нивоу- Баш због таквих вриједи она опасна "сви су они исти" и баш такви су довели до великог броја апстинената и протестаната са неважећим листићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

17.10.2018 08:20

ОБРЕН ПЕТРОВИЋ СЕ ЈАВНО ПРИШАО ДОДИКУ КОЈИ ЈЕ РЕКАО ДА ЈЕ ЊЕГОВ ЧОВИЈЕК.ОН ЈЕ ПО МЕНИ ЖИВИ МРТВАЦ НИ ХАРИЗМЕ НИ БИЛО ЧЕГА, ЈОШ ГОРИ ЈЕ МИЧИЋ А О БЈЕЛИЦИ НЕМА КОМЕНТАРА .МИ ГРАЂАНИ СВЕ ВИДИМО.ДАЉЕ ЋЕМО ПОСМАТРАТИ КОЈИ СУ ВАШИ ИНТЕРЕСИ .САДА СТЕ СВОЈЕ ПОКАЗАЛИ.НЕ МОЖЕ ЧОВЈЕК ВЈЕРОВАТИ .ЈА ПРИЗНАМ САМО ПЕТ ЉУДИ КОЈИ СУ СЕ ГРЧЕВИТО БОРИЛИ ОВИ ОСТАЛИ НА СМЕЋЕ.НАРОД ЈЕ ГОРИ ОД ЊИХ КАКО СУ ПРЕВАРЕНИ КО ЋЕ ВАМ У БУДУЋНОСТИ ИЗЛАЗИТИ НА ИЗБОРЕ.НАДАТЕ СЕ ПЛАЋЕНИЦИ.АЛИ НЕ ПИТАТЕ СЕ ХОЋЕ ЛИ БИТИ ПАРА.САДА ЈЕ ЛИЈЕПО ВЛАДАТИ КАДА НЕМА НАРОДА.САДА ЋЕ САМО ПОЛИТИЧАРИ ЖИВЈЕТИ А ИМА ИХ И ПРЕВИШЕ.ОСТАЛИ НЕКА БЈЕЖЕ ГЛАВОМ БЕЗ ОБЗИРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИТНО

17.10.2018 08:23

Вукоту не зеле на целу странке јер је постен и истрајан у својој борби! Вукота не треба да да оставку вец да распусти опстинске одборе гдје дозивио издају, процисти странку и настави даље. Имао је он неке наивне одлуке али млад је уци јос. Није бар искварен ко остали Ако СДС удје у власт са СНСД ја се први повлацим из странке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИК

17.10.2018 08:29

Дакле, избори нису били регулатни то је ваљда свима јасно. Имате само примјер да су листићи штампани од фирми блиски М. Додику и све остале неправилности. Сам госп. Додик био је сасвим сигуран у побједу, ако анализирате његово понашање у кампањи, никакав озбиљан пројекат, програм итд., већ искључиво церекање, вицеви и пјевање што неприличи једном државнику. У таквој ситуцацији када исти контролише институције РС и БиХ, како свако ко размишља својом главом може сматрати да је опозиција, СДС или Вукота Говедарица могао побиједити. Сада се може видјети ко је у СДС-у за праведно и поштено друштво, а ко за наставак политике деструкције и негативних односа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паљанка

17.10.2018 08:31

СДС-у је све кренуло наопако од кад се ухватио ПДП-а. Ми константно падамо а они јацају. Погледајте мало хронолоски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тт

17.10.2018 09:28

То је цињеница, само сто неки у сдс-у то не зеле да признају

Name

СзП

17.10.2018 10:18

То је управо највеци проблем СДС-а,сто размисљају о свима другима осим о себи па се трази кривац у свему осим у себи,зато се деси да тројица људи који највисе сад нападају Вукоту бас они који су највисе подбацили на изборима и суровали са Додиком. Зар ником од вас није пало на памет да ПДП јаца због тога сто је ПДП дао прилику младим људима(док у СДС-у и даље ведре и облаце Саровиц,Мицо,Бјелица и Обрен),сто је Иваниц једини предсједник једне партије у РС који је јавно отисао са функције и предоа је малдјем колеги Бореновицу,није вам пало на памет да направите једног Драска Станивуковица, да направите једну Јелену Тривиц ? ПДП је Мици у БН сацувао матору гу**цу и да није било ПДП-а данас би вам градонацелник био Додиков папак, ПДП је на изборима сад СЗП донијео готов 70 хиљада гласова и раст це и даље,зато сто је пун младих,сколованих људи,кјима дотицни дају прилику,док СДС гура нос у пијесак и сви му криви осим они сами. Вукота,смјењуј ове маторе дртине,постављај младе,сколоване људе на цела Изборних јединица,инаце од СДС-а неце остати ниста.

Name

Ко

17.10.2018 08:33

Па реално сви хоце. Најбоље са дезеретером да остајете. Или имате исто добру опцију нпр Давор Драгицевиц,он је алтернатива такодје хахаахахахахаахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брезовљан владо

17.10.2018 08:33

Пуна подрска ПРЕДСЈЕДНИКУ ГОВЕДАРИЦИ нема ста нека додик и његове слуге владају са њима у никакву коалицију а они који су за марс из СДС фукаре једне ми који останемо прионит на посао и радит у интересу народа и РСрпске једино тако моземо сацуват странку и РСрпску ЗИВЕЛА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драги

17.10.2018 08:50

Да се вратимо на националну линију јер смо ту увијек и припадали, да доведемо стручне а не подобне и кренемо све из почетка...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

17.10.2018 08:53

ПОДРШКА ПОШТЕНОМ ВУКОТИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обрен Петровиц спрема издају Говедарице

17.10.2018 08:55

Алооо писали смо прије 3 мјесеца ста це бити... И нико ниста.... Вукота.... Распусти градске одборе у добоју,бијељини,зворнику, соколцу,требињу..... СДС ЦЕ УВИЈЕК ИМАТИ ГЛАСАЦЕЕЕЕЕ ЗАТО НЕ БРИНИТЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др Неле Карајлић

17.10.2018 09:55

"Контарофанзифа, као што то бива, била је жестока". Управо тако, смијенити општинске одборе у којима је СДС добио мање гласова него прије четири године. Сам Вукота је набацио доста гласова и доказао се као досљедан, ријешен и поштен.

Name

ИЗБОРИ

17.10.2018 08:58

Док год је СДС у коалицији са ПДП-ом нема напретка,само могу ици ка гасењу странке.непристрасни посматрац

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИЈ 6,7,8 И 9 -смјена

17.10.2018 10:22

Док год СДС гура нос у пијесак и сви му криви осим они сами СДС це да пропада.Проблем СДС-а нису ни ПДП ни НДП вец матори лопови који су изгубили изборе у својим подруцјима па сад би да играју коло са дјаволом само да сацувају своје маторе задњице у топлим фотељама. Вукота смјењуј,младе,сколоване на цела ,па напријед,нека ти примјер буде ПДП како се ради,стварај млади кадар и само храбро.

Name

Паја патак

17.10.2018 09:02

Можеш мислити о каквој се странци ради кад поставе Мееектића да им води кампању?И онда се жале на изборни резултат!Па предсједника им избацили и гуслари!Погледајте само слику ко ту сједи кукава им мајка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рс

17.10.2018 09:20

Подрска Вукоти Говедарици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чувај се лопова!

17.10.2018 09:22

Хвала ти Вукота, хвала ти часни српски сине, хвалати что постојиш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

17.10.2018 10:22

Јеботе он ,када је тако цастан и постен

Name

У истини је снага

17.10.2018 09:43

Вукота је изгубио у Херцеговини одакле је он и не подмећите причу да су СДСовци радили против њега. Колико овај СДС има душмана то је страшно. Вукота је изгубио због невјероватне крадје гласова и то је то. За то није крив СДС већ систем штампања листића које је у Додиковим рукама. СДС нема бопгаташа тражите их у СНСД и ДНС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.М.

17.10.2018 09:50

Овдје је била крадја гласова а странци су то подржали и рекли океј нека се формира власт што прије. и шта ту сад СДС може још учинити. Тој багри на власти се не може ништа. СДС неће да води народ у крвопролиће српско као што би то Додик преко овог Павловића јадника. То је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Салаука

17.10.2018 10:06

Постено да вам казем даје Мицо Мициц продао СДС; он је примио за Менедзера града Додиковог цовјека адвоката Стевановица даби сацувао своју империу као и Војин Митровиц. За ту услугу добио је од Доде да у његовој згради буде геодетска управа гдје узима огромну кирију као сто и Војин узима сто је свиоје просторије издао републицкој инспекцији. Обојица су Додикови папци, Мицица треба избацити из СДС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

17.10.2018 10:13

Коалаиција са црвеном сектом не долази у обзир јер би то била издаја народа и гласаца који су се заједно са СДС-ом борили против диктатуре црвене секте и њене пљацкаске хоботнице! Секта је ове изборе покрала и преко тога се не смије преци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукота вукота вукота

17.10.2018 10:33

Искрени цовек, уз народ са народом. Велика подрска за Вукоту Обреновог Говедарицу. Нека буде срамота издајнике који су продали свој народ за рад своје лицне користи. Вукота це увек имати подрску нарадо јер није лопов као остали који се боје и труде да постен цовек не победи јер не би могли да краду као сто су до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

17.10.2018 10:49

Ако ова три потенцијална папка изаберу лакташког лопова Додика умјесто поштеног Вукоте, онда идите у СНСД и не цијепајте СДС. Пустите човјека да ради са поштеним људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Југ

17.10.2018 14:53

Истјерат цицка из странке јер је издајник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јеца

17.10.2018 17:07

Сви који послије избора зеле да напусте странку нека иду али се морају одреци насих гласова сто смо им дали и у њих вјеровали. Те гласове дати постеним и патриотама странке а њима нека Миле трази мјесто у својим редовима. Доста је варања нас постених и вјерних гласаца СДС-а. Доста је висе Стевандица,Тадица итд. Нека иду у три пм. знаци ако немас фотељу неваља ти странка марс,марс марс.

Name

Напоље!

18.10.2018 18:52

Лопине,купите се из СДС—а,идите у загрљај Додику тамо вам је мјесто. То је једини услов опстанка странке са часним људима као што је Говедарица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

18.10.2018 21:12

СНСД, ДНС и СП имају комотну већину у Народној скупштини Републике Српске. То је добро. Међутим неће бити добро ако мандатар буде садашњи начелник општине Прњавор Драко Томаш. Тај доктор економских наука је велики млакоња, нема харизму, нема визију, разумије се само у рачуноводство и осигурање а то је мало за доброг премијера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даре

18.10.2018 21:48

За Вукоту сви знају да је поштен и да му се не може приписати ништа лоше. Изборе није изгубио него је брутално покраден и сад сецикесе из његове странке би да се договоре са највећом сецикесом да раде заједно, па није то нормално. Александра Пандуревић није фан Вукоте али није рекла ајмо са Додиком тикве садити јер зна ста је следује после. Па људи ево како Павић прође који је био са Додиком и овај му поцијепа странку и њега маршну у пензију па стварно вас не разумем да не видите да имате посла са највећим олошем кога ћемо проклињати за неко вријеме. Не треба нам рат колико нас је мање у РС у и то за време његове владавине а сад ће нас још више отићи а ресурси као електропривреда ће прећи у руке странаца јер смо им толико дужни да то нема ко вратити и то је крај. Али ми остаје једна велика мистерија , засто Патријарх Иринеј подржава Додика који се није знао крстити до 93 г и генерално је човјек атеиста док је рецимо породица Вукоте породица која његује Српску културу е то ми није јасно никако и то отворено га подрзава и нагласава. Додик своју слави под шатором и прави циркус од тога јер он мисли да је то вашар јер не зна ништа о томе јер његова породица никад није ни славила Славу итд. Наравно није ми јасно засто Вучић га подржава. Марић новинар знам,он то ради за кеш.Јер ово говорим из разлога сто Додик не силази са ТВ станица у Србији гдје прича шупљу и испразну причу и наравно кад га сачека паметна новинарка Оливера Јовичевић са пар најнормалнијих питања он почне муцати јер није навикао да га питају нормална питања него да му тапшу на лажи које говори а друго мисли а треће ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

19.10.2018 21:45

Господа Мициц, Петровиц и Бјелица су постовани само зато сто су у СДС, тј.искрено ко бих им дао висе повјерење да изневјере. Мwни се допало то сто постују млади кадар.... у противном би их сматрала нецасним криминалцима који су из СДС насли утоцисте у СНСД, а у последње вријеме у ДНС.СзП је једино исправан пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАУС

19.10.2018 21:55

Све старце ван. Они изгледа овдје и форсирају да је Пдп кривац за лош резултат да би фокус прице скинули за себе. Сви, али бас сви, напоље. Ако је то немогуце, нека Вукота са својима изађе и оформи неки слицан СДС. Форсирати младе, првенствено ВуКАНОВИЦА, чији је допринос немјерљив. Док није усао у политику, урадио је висе својим цланцима за РС висе него сви мудрови стари, који су само цували своје дупе и са стране гледали да неце ко ударити на њихову прослост и иметак. Вратити Босица и нек он буде најстарији, свакако је и најпаметнији. Једна пријатељска сугестија: и на локалним изборима су вам гланови суровали са овима на власти. Мислим да је подјела неизбјежна и да никог не треба заустављати.

ОДГОВОРИТЕ