Ko hoće koaliciju sa SNSD-om?

Sjednica Predsjedništva održava se u trenutku kada iz stranke dolaze disonantni tonovi o formiranju vlasti, odnosno postizbornom koaliranju stranaka iz RS, prije svega na državnom nivou, te sve su češći komentari da slijede ozbiljna previranja unutar SDS-a.

Republika Srpska 17.10.2018 | 08:21
Ko hoće koaliciju sa SNSD-om?
U Banjoj Luci će danas biti održana sjednica Predsjedništva SDS-a. Prema dostupnim informacijama, najuže stranačko rukovodstvo razmatraće rezultate opštih izbora i strategiju budućeg djelovanja. Sjednica Predsjedništva održava se u trenutku kada iz stranke dolaze disonantni tonovi o formiranju vlasti, odnosno postizbornom koaliranju stranaka iz RS, prije svega na državnom nivou, te sve su češći komentari da slijede ozbiljna previranja unutar SDS-a.

Šta bude, biće 

U izjavi za Oslobođenje Mićo Mićić, potpredsjednik SDS-a i gradonačelnik Bijeljine, kazao je da “ne želi davati nikakve komentare prije same sjednice”.

- Nakon sjednice, vidjet ćemo, kratko je poručio Mićić.

Jednako suzdržan bio je i drugi potpredsjednik SDS-a Nade Planinčević. Pojasnio je da “ne želi iznositi lične stavove o stanju u stranci”.

- Organi stranke su tu da donose odluke, ali i utvrđuju stavove o tome šta je do sada urađeno i kako će SDS dalje djelovati, a ne bilo koji pojedinac, rekao nam je Planinčević.

Podsjećamo, sukob unutar stranke vodi se na relaciji između onih članova koji smatraju, poput novog državnog poslanika i gradonačelnika Doboja Obrena Petrovića, da su izbori okončani te da je nužno sjesti za pregovarački sto sa SNSD-om i utvrditi pravce zajedničkog djelovanja srpskih stranaka u Predstavničkom domu Parlamenta BiH. Petrović juče nije odgovarao na pozive, pa ne znamo da li i dalje stoji iza svojih stavova.

Na drugoj strani je dio članstva koje podržava mišljenje lidera SDS-a Vukote Govedarice “da nikakvog razgovora sa SNSD-om i njegovim liderom nema niti može biti”. Obrazlažući stav, Govedarica je podsjetio da je “Dodik u jeku izborne kampanje SDS proglasio terorističkom organizacijom, imputirao mu da učestvuje u pripremi obojenih revolucija, te da kadrovi te stranke u institucijama BiH rade protiv interesa RS i srpskog naroda”.

Osim Petrovića, i potpredsjednik SDS-a i načelnik Sokoca Milovan Bjelica smatra da “kada je u pitanju RS i zaštita Dejtonskog sporazuma, sve stranke iz RS trebaju imati konsenzus u Parlamentu BiH i Savjetu ministara”.

- Što se tiče poziva na razgovor koji je uputio predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, ne može nijedan član stranke o tome sam odlučivati, već se treba ponašati u skladu s odlukom stranačkih organa. Sutra je sjednica Predsjedništva i vidjet ćemo kakve će odluke biti donijete. Što se mene tiče, u startu ne odbacujem Dodikov prijedlog da se razgovara, rekao je Bjelica.

Ostavke i obećanja
 
Kazao je da ne očekuje da “Predsjedništvo SDS-a povuče neke radikalne poteze”. Na naše pitanje očekuje li da Govedarica podnese ostavku na funkciju predsjednika SDS-a, Bjelica je rekao da se treba sjetiti “da je to sam obećao u slučaju da izgubi u trci za predsjednika RS-a”.

- Nisam s njim razgovarao, on nije doživio katastrofu na izborima, ali ni ostvario očekivani rezultat, dodao je.

Bjelica je podvukao “da za SDS ne bi bilo dobro stvaranje frakcija, ali da jedinstvo stranke zavisi od poteza koje će povući u narednom periodu Vukota Govedarica”.

(Oslobođenje)

Komentari / 130

Ostavite komentar
Name

Patriota

17.10.2018 06:28

Cicko, dobro ti znaš što je Vukota izgubio izbore. Izgubio je od svojih, koji su mu zabili nož u leđa. Mnogi se boje poštenog Govedarice.

ODGOVORITE
Name

Re patriota

17.10.2018 06:54

Koji su ti sto su mu zabili noz u ledja? Imenuj

Name

Re patriota

17.10.2018 07:01

Nisam nešto posebno cenio Govedaricu, ali posle svega ovoga uvjek ima moj glas. Pošten, dosledan.Dosta je i ovih što su se obogatili i privatizovali stranku.

Name

Jанко

17.10.2018 07:03

Баш тако, Цицко је један од оних који је требао ојачати СДС својим изласком. Нажалост он је спреман на сарадњу и са "Црним Ђаволом"(читај Додиком), како би му остало бар мало власти.

Name

Aaaaa

17.10.2018 07:04

U SDSu zbog kriminalaca dugogodisnjih pljackasa naroda i zakona o oduzimanju imovine Vukotu su izdali upravo SDSovci ! Ali kad tad svi ce u zatvor i oduzimanje imovine neminovno!!!! Dosta je vise kriti se iza institucija i partija !!!opljackali pa legalizovali svojim zakonima i naprabili torove u kojima vladaju bahate se a narod bjezi! Pa dokleee vise

Name

Goran

17.10.2018 07:10

Didik se nakrao,prodao zgradu MTL-u,Razradio biznis za sebe,za djecu i sad mu samo treba mir,i ujedinjenje saopozicijom koja nebi postojala i koja nebi pitala nista.To vozdu samo jos treba.Mir da bi ukradeno na miru trosio on i njegova porodica.A kad ne bude trebala opozicija,dok se stisa ovo oko davida,bice izdajnici i sve ostalo...e moji majmuni.

Name

re

17.10.2018 07:16

Zna, sve zna

Name

Re:

17.10.2018 07:17

U pravu ste potpuno. Govedarica je izgubio(ako je uopšte izgubio) od svojih koji su se prepali mogucnosti da budu procesuirani,jer su lopovi kao i ovi iz SNSDa. Za Vukotu su glasali gradjani Rep.Srpske cistoga obraza,ali vidi se da su bili manjina i da su mnogi pomagali indirektno drugu stranu u strahu za svoje pokradeno ili opljačkano od naroda. To i jeste glavni problem SDSa. I sad ako bude imao podršku Vukota se mora tih lopova rijesiti,stranku podmladiti(posebno rukovodstvo)i ići dalje čvrsto protiv megalopova iz SNSD.Svako povlacenje i za milimetar je kraj stranke koja je stvorila Rep.Srpsku.Ulazak u koaliciju sa kvazipobjednikom namjestenih izbora je zadnje sto jedna stranka može uraditi,priznavanje svih pljuvanja od strane Dodika,priznavanje da si teroristička organizacija,priznavanje kradje za Predsjednicko mjesto od strane zeljke,priznavanje da ste uhljebi a ne predstavnici naroda koji vas je birao.Za mene lično i za mnoge moje prijatelje SDS ostaje jedina i prava Srpska stranka i nema te sile koja će to promijeniti. Časno i uzdignutog cela naprijed.

Name

А

17.10.2018 07:23

Ђе пише да је поштен? Вама сад сви лопови, муљатори, старохани само он поштен, ма баш? Еј, знаш ли ти колико је њих напустило СДС од како је на чело те странке дошао тај поштени Вукота. Ништа ни више ни мање само оставка тог твог поштеног Вукоте, у осталом ако је поштен како ти кажеш то ће и да уради.

Name

Semberac

17.10.2018 07:28

Cicko ti si mu zabio noz u ledja i zbog tebe i takvi izdajnika u SDS-u Je Vukota izgubio.

Name

Re

17.10.2018 07:35

A kako znas da je Posten to on reko negovori u sta nisi siguran naravno da je sad Posten nije IMO priliku da bude lopov

Name

Domi

17.10.2018 07:45

Zabio mu noz u ledja obren , bjelica, mozda i mico trecina!!

Name

ČE

17.10.2018 07:52

VUKOTA JE IZGUBIO ZBOG OBRENA PETROVICA, CICKA BJELICE, MIĆE MIĆIĆA I NEMANJE VASIĆA. U NJIHOVIM PAROHIJAMA SNSD JE DOBIO VISE GLASOVA NEGO IKAD. VUKOTA JE NAJAVIO ZAKON O UTVRDJIVANJU PORIJEKLA IMOVINE I TIME POTPISAO VLASTITI PORAZ JER SU NJEGOVI SARADNICI VEC NAPRAVILI DIL SA SNSD. DA IH JE ISKLJUČIO IZ STRANKE SADA BI BIO PREDSJEDNIK RS.

Name

SDS

17.10.2018 08:01

Pa zna se vrlo dobro koji su to izdajnici. Obren Petrović je četiri dana prije izbora hvalio Željku i Milu na otvaranju auto puta i poželio im da grade u budućnosti. IZDAJNIK...

Name

Odg. za Re patriota

17.10.2018 08:04

Prvi su mu Vasići iz Zvornika zabili nož u leđa. Mijenjali su Vukotine glasove za svoje lične u biračkim odborima.

Name

Re

17.10.2018 08:06

Ljudi, pa znate li vi koliko tajkuna je blisko SDS-u a ne SND-u. Pa zar bi oni ikad dozvolili usvajanje zakona o porijeklu imovine? Isto kao i ovi drugi.

Name

РЕ Војо

17.10.2018 08:23

Људи, нека Вукота не подноси оставку! Више од половине народа је за њега. Избори су били велики лоповлук. Није крив Вукота. Радило се потплаћивањем и условљавањем. Све је ЦИК аминовао па чак и штампање листића у Лакташима. Каква подлост о Бранка Петрића! ОСТАНИ Вукота!

Name

XL

17.10.2018 08:31

ZABILI SU MU NOŽ U LEĐA SVI ONI KOJI SE PLAŠE SVOJE NELEGALNO STEČENE IMOVINE A IMA IH MNOGO (NE LJUDI)

Name

Bagra

17.10.2018 09:05

Ne daj se Vukota,samo pitaj konje sa tobom a ko protiv tj..ko.ce sa Dodikom,uvijek se nadju mlade snage koje ce za tobom,posteni narod koji ce za tobom,borci i porodice svih ratnih kategorija,to te je i glasalo.Petrovic ne da nije radio za stranku vec te ni on nije glasao.Ova ekipa Vukamovic,Stanivukovic,Sukalo,Sesic ti...To je buducnost,napred i glavu gore.Ne dozvoli izbornu kradju.

Name

SDSovac do smrti

17.10.2018 09:10

Prvo se SDS treba riješiti rukovodećih članova, sa veoma prljavim kriminalnim dosijem, zatim dati šansu mladim i obrazovanim ljudima. Svaki drugi je sa završenim privatnim "staklenim" fakultetom, ljudi koji rade neke stvari iz neznanja su veoma opasni po okolinu. Imamo rukovodstvo koje se godinama provlači po raznim listama a ništa uradili nisu, niko se od kandidata nije sjetio obećati neku značajnu reformu, tipa da će smanjiti maksimalne plate zarad povećanja milimalnih u nekom proporcionalnom odnosu, da će se pri zapošljavanju prednost dati ljudima sa državnih fakulteta, da će se smanjiti korupcija u javnim nabavkama...

Name

re xl

17.10.2018 09:14

Kakav zakon o porijeklu imovine, pa Vukotin mentor ima vilu u Trebinju, nemate vi pojma

Name

Davidović

17.10.2018 09:39

IZBORI SU POKRADENI

Name

Realan

17.10.2018 10:04

Vi patriote prvo pogledajte rezultate na Cik Bih. Vukota je dobio 100 hiljada glasova vise od svoje koalicije tako da su svi Sdsovci bili lojalni. Medjutim to sto je on dobio tolike glasove ne znaci da je on dobar kandidat vec je prljava kampanja koja je vodjena protiv Zeljke uticala na rezultat.

Name

Владо

17.10.2018 13:32

Под хитно избацити старе лопине Цицка и Обрена, и њима сличне, очистити редове од старих потрошених кадрова и онда кренути у побједе..

Name

Za ČE

17.10.2018 16:15

Jesi ti krsten? Pogledaj brojke glasova za SDS na CIK-u u izbornoj jedinici 5 pa onda komentarisi. Svi lupaju kao pali sa Marsa. Ako glasate kao sto komentarisete nije cudo sto je toliko nevazecih listica i sto je RS kakva jeste. Majko moja narod je kompletno poludio. Isto nema smajlija onih ovde sto se zgrazavaju da stavim...

Name

Dobojlija

18.10.2018 17:33

U Doboju se već Uroš vozi u opštinskom BMW X5....da nije deda zajednički kandidat za novog gradonačelnika Doboja? Obren je dobar bar 5.000.000 EUR od ovih izbora....i pride funkcija u parlamentu ;-)

Name

@Jанко 17.10.2018 09:03

19.10.2018 05:06

Cicko Bjelica je izgleda (radi opstanka na vlasti) zaboravio da je skupo platio kada se uvlacio u supak Miloradu 2.000. godine i redovno se sastajao sa Predragom Ceranicem u Banjoj Luci? Tada je zavrsio u zatvoru u americkoj bazi u Tuzli? Dodik se takvih kao sto je Cicko, Mico Micic i Obren Petrovci rjesavao podmetanjem preko svog teoreticara obojenih revolucija koji je bio direktno na vezi americke CIA-e i njihov spijun - rezident u tadasnjoj Obavjestajno bezbjednosnoj sluzbi Republike Srpske u Banjoj Luci. Tacno je da je Vukota izgubio u sredinama u kojima je SDS tradicionalno bio jak i nepobjediv dok je Karadzic bio na vlasti.

Name

Mi Sami

17.10.2018 06:50

Vukota je puno bolje prosao tamo gdje je SDS slab.(BL)Da nije bilo mangupa i u SDS?Radilo se iza ledja.Vukota nije imao iskrenu podrsku svoje stranke.Vecu podrsku je imao od PDP i Cavica.

ODGOVORITE
Name

Perdsjednik BO

17.10.2018 07:46

Ponavljam, najveća greška SDSa je totalna nepripremljenost za izbore, nisu radili na terenu sa svojim pristalicama i glasačima, nisu pripremili pouzdane i kvalitetne posmatrače i članove biračkih odbora....Na mom glasačkom mjestu član biračkog odbora je slabovidna osoba i nije mogla prebrojavati listiće (čuo sam isti sličaj za još jedan BO), posmatrač SDSa je imao 70 godina i bio je totalno beskoristan, kao da ga nije bilo. SDS, umjesto što je mjesecima napadao Dodika, trebao je i morao objašnjavati svojim pristalicama, prvo kako da uopšte pravilno ispune listić a drugo, kako da glasaju za kandidate SDSa. recimo, od sedam nevažećih popunjenih listića čak pet je bila zabuna sa Pevom SDS i SDS( zaokružena su bila oba kandidata za Predsjedništvo i na otvorenoj listi). Za čitavo to vrijeme od nekiliko mjeseci pred izbore SNSDovi aktivisti su bili na terenu i radili, doduše na izbornoj kerađi, ali su nešto radili.

Name

Zvornik

17.10.2018 08:07

U Zvorniku Hadži Jovan moli ljude da glasaju za Vukotu, a Vasići od članstva traže da se bore za liste gdje su oni sami, a da se ne zamajavaju Vukotom i Mladenom.

Name

Predsjednok BO

17.10.2018 08:09

I još nešto da se zna, još nismo dobili pare za naš rad od CIKa, tek da se zna. Možda je čitava opozicija morala dati još neku stimulaciju za svoje članove BO jer 70 i 100 KM je bijedna nadoknada za naš rad, jedan dan obuka, drugi dan polaganje testova, treći dan ,pred izbore, priprema biračkih mjesta, četvrti dan od 5h ujutru do 5 h ujutru idućeg petog dana dan izbora! Došao sam kući u 5 ujutru a iza mene je ostalo barem 50 biračkih odbora koji su predavali materijal u IK. Bijedno i jadno.

Name

Faca

17.10.2018 08:48

pa vukota nikad nije priznao da je izbore izgubio radi svojih, a jeste definitivno

Name

Deko

17.10.2018 09:47

Vukotu su gurnuli u vatru stari udbasi i komunjare u SDS-u. Krili su se ubpozadini.Sebi uzeli prve pozicije na izbornim listama,a onda u kampanji opusteno....briga njih.Nisu ni vjerovali iskreno u Vukotu.Sramota je to.Treba preseci u SDS jednom za svagda.Pa od pocetka.Narod vapi za nekim novim i postenim politicarom.Uvedite Sukala, Blagica i Cavica u SDS.Daje im banjalucki odbor i Sesica da naprave novu pricu.

Name

Irina

17.10.2018 14:41

Malo vise postovanja prema osnivacima SDS _a

Name

Bojo

17.10.2018 06:51

Kako nije dozivio katastrofu? Stranka je dobila 8% manje glasova nego na proslim izborima, a on izgubio u trci za predsjednika RS. Logicno bi bilo ocekivati da podnese ostavku jer ipak je ovo tezak izborni poraz i SDS-a i samog Vukote.

ODGOVORITE
Name

I TAKO...

17.10.2018 09:19

NIJE ON IZGUBIO NEGO SU GA NJEGOVI PRODALI. SADA IMA ISTORIJSKU PRILIKU DA OČISTI ILI FORMIRA STRANKU KOJA CE SPASITI REPUBLIKU SRPSKU, JER SU SE PLJAČKAŠI I GULIKOŽE OVOG NARODA SAMI PROZVALI I KRENULI JEDNI DRUGIMA U ZAGRLJAJ. VUKOTA NAPRIJED, SAD ILI NIKAD.

Name

Maki

17.10.2018 15:08

Kako sad da su ga njegovi prodali zar nije izgubio zato sto su izbori pokradeni buhahahha dajte jos neki izgovor

Name

Dragan P

17.10.2018 06:51

Govedarica je izgubio izbore zbog krađe i zbog "juda" u svojim redovima,oni su sada najglasniji da se razgovara sa SNSD jer samo provode ono što su se dogovorili prije izbora ...

ODGOVORITE
Name

re

17.10.2018 09:32

Kako god. Ostavka!

Name

Istok

17.10.2018 10:09

Ne znam , covjek nije kriv za to sto je izgubio. Odnosno kriv je sto je vjerovao ovima oko sebe. Najgore ce biti ako ne ispuni obecanje i ne podnese ostavku. Izgubice obraz. Nek on podnese ostavku a mi ce mo ga izabrati ponovo . Ko nece Vukotu neka ide iz stranke . Ili ce Vukota sa nama oformiti novu stranku.

Name

RE

17.10.2018 11:27

CICKO SKLADIŠTAR KROMPIRE NA ROMANIJI ZAHVLJUJUĆI KRIMINALU STVORIO JE IMPERIJU NA SOKOCU I NEGDJE SA VIDJE DA SE POTPISUJE KAO mr. MIĆO LJUDSKI SE NAPITI PA OTRJEZNITI A TI TO NIKAKO DA URADIŠ.PETROVIĆ SE DAVNO PRODAO I ZAVRŠIO POSAO KRTICE.ODLIČNO GA INSTRUIŠE GENERAL ZEC. SVI VOLITE DODIKA SAMO DA KRIMINAL SPASITE. VAMA TREBAJU LJUDI KAO ŠTO SU OBOLJELI LJUDI U BOLNICI SOKOLAC ALI I TO JE VAŠA KUĆA BUDUĆNOSTI

Name

KARLO

17.10.2018 06:52

Kuku je nama ako nam o budućnosti budu odlučivali oronuli i potrošeni tipovi poput Bjelice,Micica i ostalih đuturuma... Govedarica je podigao SDS na noge i vratio ga u život i to je svima kristalno jasno.Bjelica,Micic,Petrović su ljudi koji će da ugase i utope SDS a sve zarad malo vlasti i moći u Sarajevu!!!

ODGOVORITE
Name

Re

17.10.2018 08:09

Ma ko je podigao SDS? Pa SDS nikad nije imala lošije rezultate. Uništio je SDS. Malo on, malo PDP.

Name

uzalud trud...

17.10.2018 08:20

Kako ga je podigao, kukavce... Daj brojke, gdje...Nemoj mi pominjati Gacko, pogledaj bazu od Zvornika do Trebinja, sa kojom je SDS uvijek ozbiljno racunao i sve je jasno.

Name

Haha

17.10.2018 08:42

Podigao hahaha

Name

Tacno

17.10.2018 08:54

Lopovi su skocili Govedarici - samo da bi ga uklonili. Ne uklapa se u planove Dodika i ekipe lopova iz SDS

Name

re karlo

17.10.2018 09:18

Da nisu Obren i Mico dobijali izbore zadnjih 10 godina, sds bi se davno ugasio

Name

Da da

17.10.2018 06:53

Ostavka ili otkaz

ODGOVORITE
Name

Sa strane

17.10.2018 06:56

Ili će danas biti inicirana smena Vukote, ili se SDS raspada. Većina odbora je za ovo prvo.

ODGOVORITE
Name

Obavezno procitati

17.10.2018 06:58

Računica do koje sam došao je jednostavna. Poredim Petrićevu izjavu o izlaznosti u Republici Srpskoj u 23:13 07.10.(https://vijesti.ba/clanak/423307/u-republici-srpskoj-najveca-izlaznost) u kojoj navodi da je u Republici Srpskoj izašlo 57,26% glasača. U odnosu na 1261645 lica na biračkom spisku to znači da je taj dan izašlo 722418. Ova brojka ne može biti manja već samo veća pošto nije saopštio da li se tu računaju i glasovi lica koja nisu glasala na lokacijama biračkih mjesta u BiH (koji stižu iz inostranstva, poštom i sl.). Ali recimo da jeste računao i te glasove. Dalje nije naglasio da li je u ukupnu izlaznost za Republiku Srpsku uračunao i broj izašlih u Distriktu Brčko pošto je tamo izlaznost bila nešto manja 54,84%. Čak i ako je od ukupnog broja birača sa biračkog spiska izbio Brčko Distrikt dolazimo do podatka da je tog dana u RS glasalo: U RS bez Brcko Distrikta BiH (opcija RS) je taj dan od 1235193 glasalo 57,26% odnosno 707272 U Brcko Distriktu BiH (opcija RS) je taj dan od 26452 upisana glasalo 54,84% odnosno 14506 Znači da je ukupno glasalo 721 778 što je za 640 manje od cifre da je Republika Srpska posmatrana kao jedinstveno glasačko područje a Brčko Distrikt kao njen podskup. Prema konačnim rezultatima bilo je najviše 696924 listića, važećih i nevažećih (najveći broj listića koji se odnosi na izbor predstavnika u Parlamentarnu skupštinu BiH) na osnovu čega zaključujemo da je u RS glasalo ukupno 696924 lica. Pitanje gdje su glasovi od 25494 glasača (ako u procentu za RS nije izbijen Brcko Distrikt - opcija RS) ili 24854 (ako je izbijen Brcko distrikt - opcija RS) U svakom slučaju nestali su glasovi za oko 25000 glasača izašlih tog dana. Kad se to pomnoži sa četiri, to je oko 100000 listića za sve četiri nivoa. Da li su ih glasači ponijeli kući. Da li je moguće da je za toliko promašio izlaznost tog dana ili su "brojači birali" (citiram jednog od kandidata) tj. odradili svoje. Što se tiče nevažećih listića ima ih 191879 u RS što znači da se 47970 građanin opredijelio da izađe i da pogriješi ili ne glasa. Kada se ovom doda i cifra od 25494 nestala glasa, dobijamo frapantnu cifru od 73464 građanina koji su taj dan izašli ali čiji se glas nije računao što je 10,54%. Tražiti da se utvrdi istina zbog građana. Hoćete li dozvoliti da brojači a ne građani odluče ove izbore. Vidite šta radi Dodik, kreće u obračun a zna da je pokrao izbore. Pa dokle više.

ODGOVORITE
Name

carlito

17.10.2018 07:44

Bravo prijatelju. Ovo je konkretna stvar i podatak. Ovako se bori za pobjedu za izborima, za utvrdjivanje istine o glasovima, ili gradi stranka i drzava. Konkretnim stvarima a ne prodavanjem magle. Bravo!

Name

Tacno!

17.10.2018 07:48

P o t p i s u j e m!!!

Name

re carlito

17.10.2018 09:35

Bas se tako bori! Pišući komentare po portalima

Name

Istok

17.10.2018 10:17

Sve te brojke me zamorise. Sta konkretno prelazes da se uradi apropo potkradanja izbora. Dal da se zalimo kadiji. Dal da pokrenemo neke proteste ili da pruzimo otpor. Kako pruziti otpor kad vidis da si nejak i da nemas uz koga se boriti. Svi gledaju samo svoj sitno-sopstvenicki interes. Globalno gledano Milorad nas je nadjebo ko budale , sto i jesmo . Niko od opozicionih ne pokusava pruziti otpor , ili ako ga pruza to je ko baba zubom. Ne razumijem toliki ponos i gordost kod opozicionara. Pogledajte oko sebe ima materijala za rad , za proteste , za nova radna mjesta , za stvaranje moci kvalitetne politike samo treba prestati biti gord i poslusati savjete pametnijih od vas. U republici ima jos pametnih i obrazovanih , ljudi sa idejama . Ovako , kako ste sada radili osudjeni ste na gasenje . A i mi sa vama . Popisao nas sve Mile na najdrskiji bahati nacin i mi cutimo. Tako nam i treba.

Name

Crni Gruja

17.10.2018 07:03

Cicko Bjelica, Obren Petrović, Mićo Mićić, Vasilije Perić i Rado Savić su najveći izdajnici i grobari SDS-a. Treba ih najuriti iz stranke i neka idu Dodiku da mu ližu šu*pak. Kratko rečeno fukare i jajare.

ODGOVORITE
Name

Ivan

17.10.2018 08:37

Bravo! Lopov do lopova, ako otjeraju Govedaricu treba napraviti svoju stranku! U RS to i nedostaje sve vrijeme, stranka poštenih ljudi bez oraha u džepu.

Name

Zakon o porijeklu imovine

17.10.2018 07:03

Ovi seniori SDS-a (pojedini) se ponašaju bezobrazno, bezobzirno i neodgovorno, na šta nemaju moralno pravo, radi višedecenijskih beneficija. Odakle njima, ikakvo pravo, da prozivaju Govedaricu za navodni "neuspjeh", kad su javna tajna, dešavanja na dan i posle izbora. Njihovo je bilo da rade udruženo, da pomognu Govedarici i savjetima i djelovanjem na terenu, da se trude maksimalno za pobjedu stranke, da daju sebe apsolutno, jer su putem stranke dosta dobili. Nek se stide svojih godina, jer su se ovim djelovanjem pokazali kao podmukli licemjeri i stari-novi papci. To bi bilo, kao da djed ili otac, sve vrijeme podapinju nogu, sinu ili unuku, a da bi zadivoljili svoju sujetu, ili neke primitivne porive. Suština novog papanluka, pogotovo u državotvornoj stranci, SDS, ukoliko se zaista desi, jeste najavljeni "Zakon o porijeklu imovine", što je Vukotina jedina greška u predizbornoj kampanji... Međutim, on je mlad, pošten, do sada čistog obraza i bez oraha u džepovima, pred njim je život, a ovi stari su izblijedili, većina će dodiku služiti kao otirač i sredstvo za brže raseljavanje, bolje reći "bježanje ljudi iz zone mraka", kao i ruganje svima nama u lice, koji ne mislimo upravo onako, kako je on putem medija naredio.

ODGOVORITE
Name

DA DA

17.10.2018 09:31

Sedam dana pred izbore Obrenovi SDS-ovci su dobili i dijelili instrukcije da treba glasati za Obrena, Zeljku i Dodika. Mnogi su to poslušali i zato je takav rezultat u Doboju gdje je SDS od 1990 godine. Sada je došao kraj SDS u Doboju.

Name

Koks

17.10.2018 07:07

Ovo samo u SDS-u ima,da ljudi koji su u svojim IJ(izbornim jedinicama) izgubili izbore smjenjuju prvog čovjeka partije. Gospodo iz SDS izbore nije izgubio Vukota već vi koji ste ga izdali, a dovoljno je da se udje na CIK i vide rezultati po IJ(izbornim jedinicama) i da se vidi ko rusi SDS,prvi je upravo Bjelica,cim on nakom 2 dana posle izbora hoće koaliciji sa neprijateljem sve je jasno...IJ 6,7,8,9 + Obren,sve to treba smijeniti,postavit mlade ljude,školovane,vratit SDS narodu,vratit se politici kakvu je SDS imao kad su ga osnivali.Ako odu sa SNSD,sa SP,sa DNS,sa papkom Stevandicem, SDS je onda mrtva stranka,bar sto se tiče Srpskog naroda.Pozdrav

ODGOVORITE
Name

Gangula

17.10.2018 08:07

sve ste upravu al nazalost tako ce i biti

Name

Е

17.10.2018 08:10

"магарче" један о чему ти причаш па ови су ти основали СДС. Ако су ти сад лопови били су онда и на оснивању те странке. А ја сам управо тај што тврдим да ово све није од јуче.

Name

svasta

17.10.2018 09:20

Vidi se da si na koksu, pa ko je izgubio, Obren u Doboju ili Vukota u Hercegovini

Name

re

17.10.2018 09:37

Prvo vracate kao Srpsku narodu a sada SDS vracate narodu? Najbolje osnujte još 5 stranaka.

Name

Ja

17.10.2018 07:13

I cicko prvi nije radio za Vukotu. I ti si pao, pogledaj broj glasova koje si osvojio.

ODGOVORITE
Name

za ja

17.10.2018 09:02

naravno da je pao u odnosu na prošle izbore. Mila mu vlast a vidi da gubi pa se hvata Dodika. Glasala sam za SDS zbog Vukote, glasala sam i za Cicka ali nikad više. JER , KOME DATI GLAS? SVI PRELETAČEVIĆI!

Name

To

17.10.2018 07:15

Vukota ne treba da podnese ostavku već treba da smjeni predsjednike opštinskih odbora oni su krivi za loš rezultat SDS-a

ODGOVORITE
Name

modricanin

17.10.2018 07:50

Slažem se apsolutno. SDS ako u uđe u bilo kakvu koaliciju sa Dodikom je Mrtav. Treba istjerat iz stranke sve koji se zalažu za koaliciju sa Grobarima Republike Srpske.

Name

Pa

17.10.2018 09:16

SDS kao stranku je naceo PDP. Dodik je moze samo dokrajciti.

Name

Vratite SDS narodu matore drtine !!!

17.10.2018 10:03

Pa@ Jel moze objasnjenje tog stava ili je to jos jedno lupetanje u nizu onih koji guraju nos u pijesak. Kakve veze ima PDP sa SDS-om,PDP je dao podrsku i SzP donijeo gotov 70 hilajda glasova ali je problem sto su Vukotu izdali u SDS-u. SDS su unistili oni koji bi nakon 2 dana posle izbora u koaliciju sa djavolom, a pazi molim te to su bas oni koji su u svojim podrucjima izgubili izbore zbog toga sto nisu radili vec godinama krali,pa se sad uplasili za svoje fotelje pa sad moze i sa djavolom. Vukota Govedarica nije izgubio izbore,vec su ga izdali njegovi ljudi koji su na celu izbornih jedinica,pocev od ovog Bjelice(sa kim upravlja Sarovic),preko Mice,pa sve do Obrena. Poskidat sve matore drtine,na cela postavit mlade,skolovane ljude,koji se nece prodati i koji ce SDS vratit narodu,politici koju je gajila kad su ga i osnovali.

Name

DNO DNA

17.10.2018 07:21

AKO SE OVO STO PISETE SPROVEDE U DJELO TADA SE POTVRDJUJE SVE ONO STO JE DNO DA NEMA DALJE A AKTERE STE SAMI NABROJALI...OVO NAROD NIJE BIRAO..A ONI KOJI SU I AKO SU POBIJEDILI TO SU ODRADILI KUPOVINOM GLASOVA I TO SE ZNA A DA LI SE MOZE DOKAZATI TO NEK VIDE ONI KOJI SU PLACENI ZA TO.. SAMO JE OSJECAJ ODVRATAN I SVAKI PUT I POSLIJE SVAKIH IZBORA SVE GORI I GORI DOK NAM IZ ISTA TA GORCINA KO ZMIJSKI OTROV NE POPRSKA ONE KOJI SU NAS DOVELI U TO STANJE...MA ODVRATNO..

ODGOVORITE
Name

Skeptik

17.10.2018 07:30

Svi već pričaju o mogućim koalicijama, da li to znači da se i opozicija pomirila sa rezultatima izbora? Šta sad bi sa tvrdnjom o izbornoj krađi i da je Vukopta predsjednik? Da li više nema protesta opozicije? Bili su dva dana na Davidovom trgu i jeli to sve ? Neka se vođe opozicije obrate svojim biračima, zaslužili smo to.

ODGOVORITE
Name

Е

17.10.2018 08:14

Скептик спашавај се ако можеш.

Name

re skeptik

17.10.2018 09:39

Pa bar si ti bio uvijek skeptican, a nas si uvjeravao u suprotno

Name

Željko Banjaluka

17.10.2018 07:42

Bjelicu i Petrovica treba zatvoriti a ne smijeniti ! Dali bi glasao iko od SDS članova i simpatizera u Sokocu i Doboju da su rekli da će posle izbora u savez sa unukom Peje Marića ? Vukota nepriznaj pokradene izbore a ove ljude kojima treba ispitati porijeklo imovine otjerati iz stranke radi budućnosti SDSa i ostanka naroda na ovim prostorima !

ODGOVORITE
Name

Е

17.10.2018 08:15

Баш си наиван

Name

Iker

17.10.2018 08:29

Takvi kao ti i Vukota dezerter da otjeraju Cicka i Micu iz SDS? U kom svijetu zivis? Osim ako nisi provokator iz sda? Kao i vecina onih sto ovde podrzavaju Vukotine nebuloze.

Name

Vratite SDS narodu

17.10.2018 10:07

iker@ Njih8Mico,Sarovic,Bjelica,Obren) ne treba otjerati iz SDS-a vec zatvoriti zajedno sa Dodikom,Petrom, Pavicem i Stevandicem u istu celiju,za nauk svima. Vukota smjenjuj matoru gamad,na cela postavljaj mlade,skolovane ljude bez putera na glavi i oraha u dzepovima, pa da gradimo Srpsku ...

Name

Derventa

17.10.2018 07:44

ja cim cujem ovog Planincevica znam da je to propalo covek koji nikada nike pobjedio nesta prica on je iz Osinje dovoljno je pogledati njegov rezultat u svom mjestu gdje zivi i sve ce biti jasno

ODGOVORITE
Name

Osinja

17.10.2018 11:33

Nade nikada nece dobiti izbore u svom rodnom mjestu zato sto je los covek i komsija unistio je sve veoma los kadar sdsa

Name

Sds Do Smrti

17.10.2018 11:37

sds Derventa pod hitno da se resi Planincevica ako zeli da pobjedi jednog dana.

Name

Crnca

17.10.2018 11:53

pod hitno mladi da se vrate u sds Derventa da se Nade izvini svima koje je istjero iz stranke iza 20 godina i da ide kuci da se bavi zemljoradnjom zar covek sa osnovnom skolom da donese promjene

Name

re DERVENTA

17.10.2018 12:44

SDS je u Derventi umro,gotovo puj pike,nema oporavka,zato što su svi poslijeratni sds ovci koji nisu znali hodati po gradu dobranine se okoristili,i koriste i dan danas,a onda su prelijetali u snsd kako bi i djeci sada prikoristili.Oni su fol osnivači i veliki Srebi samo kad pričaju po kafanama a za sitnu korist i đavolima tikve sade.Podugačak je spisak tih SDS do smrti,a hodaju čas u desnom a čas u lijevom opanku,zavisi gdje imaju koristi.

Name

Novi Grad

17.10.2018 07:44

Sada je,valjda, potpuno jasno da su neki pojedinci iz vrha SDS-a pravili dilove sa Dodikom, što se može vidjeti po objavljenim rezultatima, prije svega, za srpskog člana Predsjedništva BiH. Sokolac, Doboj, Bijeljina naročito Doboj su izdali SzP i Ivanića. Obren je izdao i SDS i sve birače SDS-a ali Vukota je mogao i morao znati da će se to desiti. I on se kockao pretpostavljajući Obrena jednom Mladenu Bosiću.... Novi Grad nije izdao, na to smo ponosni.

ODGOVORITE
Name

Modriča

17.10.2018 08:10

Ni Modriča nije izdala !

Name

dott

17.10.2018 07:45

Ove gevalje, Miću , Obrena i onu seljačinu sa Sokoca odstraniti iz stranke. Pa to je ogrezlo u kriminalu.

ODGOVORITE
Name

Tako je

17.10.2018 09:03

Sve starce odstraniti, dovesti mlade ljude na čelu sa Vukotom, narod će podržati njih. Starci ce do smrti ostati, malo će im biti i u crnoj zemlji! Ako se to ne desi ostaćemo bez mladih ljudi, a migranti će doći umjesto njih...

Name

Re

17.10.2018 09:14

Pa ne bi im to tesko palo. SDS se ionako raspada.

Name

hercegovac

17.10.2018 07:46

Gospodo pamet u glavu mnogo korisnije bi bilo u ovom trenutku dokazati izbornu krađu nego praviti raskol zbog ličnih interesa. Na taj način bi pokazali snagu i stali uz svoje glasače kojih je sigurno mnogo više nego što pokazuje izborni falcifikovani rezultat. Pokažite jedinstvo pa posle donesite odluke koje će biti u interesu RS pa i same stranke. Smjena Vukote Govedarice bi samo pokazala da unutar SDS-a postoje oni i oni koji su priželjkivali izborni poraz.

ODGOVORITE
Name

Novi Grad

17.10.2018 07:50

Sada je,valjda, potpuno jasno da su neki pojedinci iz vrha SDS-a pravili dilove sa Dodikom, što se može vidjeti po objavljenim rezultatima, prije svega, za srpskog člana Predsjedništva BiH. Sokolac, Doboj, Bijeljina naročito Doboj su izdali SzP i Ivanića. Obren je izdao i SDS i sve birače SDS-a ali Vukota je mogao i morao znati da će se to desiti. I on se kockao pretpostavljajući Obrena jednom Mladenu Bosiću.... Novi Grad nije izdao, na to smo ponosni.

ODGOVORITE
Name

Doboj

17.10.2018 16:10

Jesi gledao rezultate za Doboj?

Name

ddoboj

18.10.2018 12:19

Šta se imaju gledati rezultati, Obren prikupio glasove za sebe i ekipu i nakon izbora ponudio mandate Dodiku. Već deset godina je u koaliciji sa SNSD-om. Unaprijed se znalo da će to učiniti.

Name

Realno

17.10.2018 08:02

Rukovodstvo SDS-a treba povjeriti iskusnom i mudrom Sarovicu. Po meni je on trebao biti kandidat za clana Predsjednistva BiH, a Ivanic kandidat za predsjednika RS. Ali sta je tu je...u svakom slucaju sada moraju biti jedinstveni.

ODGOVORITE
Name

re

17.10.2018 12:47

NEMA JEDINSTVA.VRIJEME JE DA SE RAŠČIVIJA TA ORGANIZACIJA KOJA JE SVE VIŠE OSIM SRPSKA I NARODNA.NEMOJMO SE LAGATI,I VODITI NAROD U SISTEM SPOJENIH POSUDA SDS I SNSD,ONI TAKO FUNKCIONIŠU SAMO AZ PARE I TO VEOMA PRLJAVE PARE,A O ŠAROVIĆI NE BIH BIĆE VREMENA

Name

Razlog

17.10.2018 08:05

Odužilo se čekanje u opoziciji a ljudi ulaze u godine, nema se vremena više čekati pobjeda na izborima, treba vlast odmah i sada.

ODGOVORITE
Name

re

17.10.2018 12:48

Nikada oni nisu u opoziciji to su farse,napravili su Dodika da nastave pljačku,to samo treba sve koljem iz države ćerati

Name

Idealista

17.10.2018 08:11

Hajde da kažemo da su izborni rezultati validnan pokazatelj stvarnog stanja u društvu (mada su realno pokradeni). Govedarica je imao mnogo više glasova nego SDS kao partija (120.000 naspram 290.000)! Razvalio je u Banjoj Luci. Sa malom razliko pobijedio u dojučerašnjim tvrđavama SDS-a: Bijelini, Doboju i Sokolcu. Izdala ga baš ova trojica koja mu rade o glavi. Zaključak: tu trojicu treba oterati iz stranke a Govedaricu uz povratak Bosića, uzdizanje Vukana i mladih lavova staviti u prvu postavu i udarati po diktatoru svim snagama, bez kompromisa. Oni koji su oštro napadali vlast dobro su prošli. Svi znamo da Je SDS sa VRS stvorio Republiku Srpsku. Ako ovo urade i otarase se posljednjih mufljuza i lopaova (većina je davno otišla pod diktatorove skute) takav novi SDS ima šanse spasti ovo što je ostalo od opljačkane države. Idealistički gledano, po meni bi bilo idealno da SDS postane ono što je nakda bio - opštenarodni pokret a ne partija. Moj san je da u takvom pokretu vidim ujedinjene borce VRS, PDP i NDP. Preuzme li lopovski trojac SDS imaćemo diktatora na vlasti do njegove smrti jer opozicije neće biti.

ODGOVORITE
Name

pantelija

17.10.2018 08:55

Moj Idealista! Meni se čini da su tebi vrane popile mozak ili nisi u toku. Sto se tiče Bn Goedarica bi izgubio da nije Popović i ovi klošari iz DNS-a radili za njega. Za vrijeme izborne kampanje dotični Goveda.ica se samo bavio šta Željka i Dodik rade i šta su uradili... Da se posvetio malo vise narodu dobio bi izbore. I sam sam u SDS-u od osnivanja ali nisam glasao za Govedo niti ću kada

Name

tt

17.10.2018 09:26

Nije tebi lako, vrs, pdp i vukan, ti za 12 godina nisi shvatio da pdp ima najvise koristi od pada sds-a, szp je stvoren da se ugusi sds a ne da se skine Dodik

Name

Brojevi

17.10.2018 08:16

Ako ćemo pravo, ostavke zbog izbornog neuspjeha trebaju dati baš ta trojica, Obren, Mići i Cicko, jer su njihovi odbori najviše podbacili. Vukota je osvojio mnogo više glasova sam nego što su SDS+PDP+NDP dobili. Ovakav izborni rezultat je zahvaljujući činjenici da veliki broj ljudi nije vidio razliku između ponašalja ove trojice u svojim opštinama i dodikovaca na republičkom nivou- Baš zbog takvih vrijedi ona opasna "svi su oni isti" i baš takvi su doveli do velikog broja apstinenata i protestanata sa nevažećim listićima.

ODGOVORITE
Name

BOBA

17.10.2018 08:20

OBREN PETROVIĆ SE JAVNO PRIŠAO DODIKU KOJI JE REKAO DA JE NJEGOV ČOVIJEK.ON JE PO MENI ŽIVI MRTVAC NI HARIZME NI BILO ČEGA, JOŠ GORI JE MIČIĆ A O BJELICI NEMA KOMENTARA .MI GRAĐANI SVE VIDIMO.DALJE ĆEMO POSMATRATI KOJI SU VAŠI INTERESI .SADA STE SVOJE POKAZALI.NE MOŽE ČOVJEK VJEROVATI .JA PRIZNAM SAMO PET LJUDI KOJI SU SE GRČEVITO BORILI OVI OSTALI NA SMEĆE.NAROD JE GORI OD NJIH KAKO SU PREVARENI KO ĆE VAM U BUDUĆNOSTI IZLAZITI NA IZBORE.NADATE SE PLAĆENICI.ALI NE PITATE SE HOĆE LI BITI PARA.SADA JE LIJEPO VLADATI KADA NEMA NARODA.SADA ĆE SAMO POLITIČARI ŽIVJETI A IMA IH I PREVIŠE.OSTALI NEKA BJEŽE GLAVOM BEZ OBZIRA.

ODGOVORITE
Name

BITNO

17.10.2018 08:23

Vukotu ne zele na celu stranke jer je posten i istrajan u svojoj borbi! Vukota ne treba da da ostavku vec da raspusti opstinske odbore gdje dozivio izdaju, procisti stranku i nastavi dalje. Imao je on neke naivne odluke ali mlad je uci jos. Nije bar iskvaren ko ostali Ako SDS udje u vlast sa SNSD ja se prvi povlacim iz stranke!

ODGOVORITE
Name

CIK

17.10.2018 08:29

Dakle, izbori nisu bili regulatni to je valjda svima jasno. Imate samo primjer da su listići štampani od firmi bliski M. Dodiku i sve ostale nepravilnosti. Sam gosp. Dodik bio je sasvim siguran u pobjedu, ako analizirate njegovo ponašanje u kampanji, nikakav ozbiljan projekat, program itd., već isključivo cerekanje, vicevi i pjevanje što nepriliči jednom državniku. U takvoj situcaciji kada isti kontroliše institucije RS i BiH, kako svako ko razmišlja svojom glavom može smatrati da je opozicija, SDS ili Vukota Govedarica mogao pobijediti. Sada se može vidjeti ko je u SDS-u za pravedno i pošteno društvo, a ko za nastavak politike destrukcije i negativnih odnosa !

ODGOVORITE
Name

Paljanka

17.10.2018 08:31

SDS-u je sve krenulo naopako od kad se uhvatio PDP-a. Mi konstantno padamo a oni jacaju. Pogledajte malo hronoloski.

ODGOVORITE
Name

tt

17.10.2018 09:28

To je cinjenica, samo sto neki u sds-u to ne zele da priznaju

Name

SzP

17.10.2018 10:18

To je upravo najveci problem SDS-a,sto razmisljaju o svima drugima osim o sebi pa se trazi krivac u svemu osim u sebi,zato se desi da trojica ljudi koji najvise sad napadaju Vukotu bas oni koji su najvise podbacili na izborima i surovali sa Dodikom. Zar nikom od vas nije palo na pamet da PDP jaca zbog toga sto je PDP dao priliku mladim ljudima(dok u SDS-u i dalje vedre i oblace Sarovic,Mico,Bjelica i Obren),sto je Ivanic jedini predsjednik jedne partije u RS koji je javno otisao sa funkcije i predoa je maldjem kolegi Borenovicu,nije vam palo na pamet da napravite jednog Draska Stanivukovica, da napravite jednu Jelenu Trivic ? PDP je Mici u BN sacuvao matoru gu**cu i da nije bilo PDP-a danas bi vam gradonacelnik bio Dodikov papak, PDP je na izborima sad SZP donijeo gotov 70 hiljada glasova i rast ce i dalje,zato sto je pun mladih,skolovanih ljudi,kjima doticni daju priliku,dok SDS gura nos u pijesak i svi mu krivi osim oni sami. Vukota,smjenjuj ove matore drtine,postavljaj mlade,skolovane ljude na cela Izbornih jedinica,inace od SDS-a nece ostati nista.

Name

Ko

17.10.2018 08:33

Pa realno svi hoce. Najbolje sa dezereterom da ostajete. Ili imate isto dobru opciju npr Davor Dragicevic,on je alternativa takodje hahaahahahahaahah

ODGOVORITE
Name

Brezovljan vlado

17.10.2018 08:33

Puna podrska PREDSJEDNIKU GOVEDARICI nema sta neka dodik i njegove sluge vladaju sa njima u nikakvu koaliciju a oni koji su za mars iz SDS fukare jedne mi koji ostanemo prionit na posao i radit u interesu naroda i RSrpske jedino tako mozemo sacuvat stranku i RSrpsku ZIVELA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

Dragi

17.10.2018 08:50

Da se vratimo na nacionalnu liniju jer smo tu uvijek i pripadali, da dovedemo stručne a ne podobne i krenemo sve iz početka...

ODGOVORITE
Name

Istina

17.10.2018 08:53

PODRŠKA POŠTENOM VUKOTI!!!

ODGOVORITE
Name

Obren Petrovic sprema izdaju Govedarice

17.10.2018 08:55

Alooo pisali smo prije 3 mjeseca sta ce biti... I niko nista.... Vukota.... Raspusti gradske odbore u doboju,bijeljini,zvorniku, sokolcu,trebinju..... SDS CE UVIJEK IMATI GLASACEEEEE ZATO NE BRINITE

ODGOVORITE
Name

Dr Nele Karajlić

17.10.2018 09:55

"Kontarofanzifa, kao što to biva, bila je žestoka". Upravo tako, smijeniti opštinske odbore u kojima je SDS dobio manje glasova nego prije četiri godine. Sam Vukota je nabacio dosta glasova i dokazao se kao dosljedan, riješen i pošten.

Name

IZBORI

17.10.2018 08:58

Dok god je SDS u koaliciji sa PDP-om nema napretka,samo mogu ici ka gasenju stranke.nepristrasni posmatrac

ODGOVORITE
Name

IJ 6,7,8 I 9 -smjena

17.10.2018 10:22

Dok god SDS gura nos u pijesak i svi mu krivi osim oni sami SDS ce da propada.Problem SDS-a nisu ni PDP ni NDP vec matori lopovi koji su izgubili izbore u svojim podrucjima pa sad bi da igraju kolo sa djavolom samo da sacuvaju svoje matore zadnjice u toplim foteljama. Vukota smjenjuj,mlade,skolovane na cela ,pa naprijed,neka ti primjer bude PDP kako se radi,stvaraj mladi kadar i samo hrabro.

Name

Paja patak

17.10.2018 09:02

Možeš misliti o kakvoj se stranci radi kad postave Meeektića da im vodi kampanju?I onda se žale na izborni rezultat!Pa predsjednika im izbacili i guslari!Pogledajte samo sliku ko tu sjedi kukava im majka.

ODGOVORITE
Name

Rs

17.10.2018 09:20

Podrska Vukoti Govedarici!

ODGOVORITE
Name

Чувај се лопова!

17.10.2018 09:22

Хвала ти Вукота, хвала ти часни српски сине, хвалати что постојиш!

ODGOVORITE
Name

Srbin

17.10.2018 10:22

Jebote on ,kada je tako castan i posten

Name

U istini je snaga

17.10.2018 09:43

Vukota je izgubio u Hercegovini odakle je on i ne podmećite priču da su SDSovci radili protiv njega. Koliko ovaj SDS ima dušmana to je strašno. Vukota je izgubio zbog nevjerovatne kradje glasova i to je to. Za to nije kriv SDS već sistem štampanja listića koje je u Dodikovim rukama. SDS nema bopgataša tražite ih u SNSD i DNS.

ODGOVORITE
Name

M.M.

17.10.2018 09:50

Ovdje je bila kradja glasova a stranci su to podržali i rekli okej neka se formira vlast što prije. i šta tu sad SDS može još učiniti. Toj bagri na vlasti se ne može ništa. SDS neće da vodi narod u krvoproliće srpsko kao što bi to Dodik preko ovog Pavlovića jadnika. To je to.

ODGOVORITE
Name

Salauka

17.10.2018 10:06

Posteno da vam kazem daje Mico Micic prodao SDS; on je primio za Menedzera grada Dodikovog covjeka advokata Stevanovica dabi sacuvao svoju imperiu kao i Vojin Mitrovic. Za tu uslugu dobio je od Dode da u njegovoj zgradi bude geodetska uprava gdje uzima ogromnu kiriju kao sto i Vojin uzima sto je svioje prostorije izdao republickoj inspekciji. Obojica su Dodikovi papci, Micica treba izbaciti iz SDS

ODGOVORITE
Name

Derventa

17.10.2018 10:13

Koalaicija sa crvenom sektom ne dolazi u obzir jer bi to bila izdaja naroda i glasaca koji su se zajedno sa SDS-om borili protiv diktature crvene sekte i njene pljackaske hobotnice! Sekta je ove izbore pokrala i preko toga se ne smije preci!

ODGOVORITE
Name

vukota vukota vukota

17.10.2018 10:33

Iskreni covek, uz narod sa narodom. Velika podrska za Vukotu Obrenovog Govedaricu. Neka bude sramota izdajnike koji su prodali svoj narod za rad svoje licne koristi. Vukota ce uvek imati podrsku narado jer nije lopov kao ostali koji se boje i trude da posten covek ne pobedi jer ne bi mogli da kradu kao sto su do sada.

ODGOVORITE
Name

Laki

17.10.2018 10:49

Ako ova tri potencijalna papka izaberu laktaškog lopova Dodika umjesto poštenog Vukote, onda idite u SNSD i ne cijepajte SDS. Pustite čovjeka da radi sa poštenim ljudima.

ODGOVORITE
Name

Jug

17.10.2018 14:53

Istjerat cicka iz stranke jer je izdajnik.

ODGOVORITE
Name

Jeca

17.10.2018 17:07

Svi koji poslije izbora zele da napuste stranku neka idu ali se moraju odreci nasih glasova sto smo im dali i u njih vjerovali. Te glasove dati postenim i patriotama stranke a njima neka Mile trazi mjesto u svojim redovima. Dosta je varanja nas postenih i vjernih glasaca SDS-a. Dosta je vise Stevandica,Tadica itd. Neka idu u tri pm. znaci ako nemas fotelju nevalja ti stranka mars,mars mars.

Name

Napolje!

18.10.2018 18:52

Lopine,kupite se iz SDS—a,idite u zagrljaj Dodiku tamo vam je mjesto. To je jedini uslov opstanka stranke sa časnim ljudima kao što je Govedarica.

ODGOVORITE
Name

Михајло

18.10.2018 21:12

СНСД, ДНС и СП имају комотну већину у Народној скупштини Републике Српске. То је добро. Међутим неће бити добро ако мандатар буде садашњи начелник општине Прњавор Драко Томаш. Тај доктор економских наука је велики млакоња, нема харизму, нема визију, разумије се само у рачуноводство и осигурање а то је мало за доброг премијера.

ODGOVORITE
Name

Dare

18.10.2018 21:48

Za Vukotu svi znaju da je pošten i da mu se ne može pripisati ništa loše. Izbore nije izgubio nego je brutalno pokraden i sad secikese iz njegove stranke bi da se dogovore sa najvećom secikesom da rade zajedno, pa nije to normalno. Aleksandra Pandurević nije fan Vukote ali nije rekla ajmo sa Dodikom tikve saditi jer zna sta je sleduje posle. Pa ljudi evo kako Pavić prođe koji je bio sa Dodikom i ovaj mu pocijepa stranku i njega maršnu u penziju pa stvarno vas ne razumem da ne vidite da imate posla sa najvećim ološem koga ćemo proklinjati za neko vrijeme. Ne treba nam rat koliko nas je manje u RS u i to za vreme njegove vladavine a sad će nas još više otići a resursi kao elektroprivreda će preći u ruke stranaca jer smo im toliko dužni da to nema ko vratiti i to je kraj. Ali mi ostaje jedna velika misterija , zasto Patrijarh Irinej podržava Dodika koji se nije znao krstiti do 93 g i generalno je čovjek ateista dok je recimo porodica Vukote porodica koja njeguje Srpsku kulturu e to mi nije jasno nikako i to otvoreno ga podrzava i naglasava. Dodik svoju slavi pod šatorom i pravi cirkus od toga jer on misli da je to vašar jer ne zna ništa o tome jer njegova porodica nikad nije ni slavila Slavu itd. Naravno nije mi jasno zasto Vučić ga podržava. Marić novinar znam,on to radi za keš.Jer ovo govorim iz razloga sto Dodik ne silazi sa TV stanica u Srbiji gdje priča šuplju i ispraznu priču i naravno kad ga sačeka pametna novinarka Olivera Jovičević sa par najnormalnijih pitanja on počne mucati jer nije navikao da ga pitaju normalna pitanja nego da mu tapšu na laži koje govori a drugo misli a treće radi.

ODGOVORITE
Name

Nada

19.10.2018 21:45

Gospoda Micic, Petrovic i Bjelica su postovani samo zato sto su u SDS, tj.iskreno ko bih im dao vise povjerenje da iznevjere. Mwni se dopalo to sto postuju mladi kadar.... u protivnom bi ih smatrala necasnim kriminalcima koji su iz SDS nasli utociste u SNSD, a u poslednje vrijeme u DNS.SzP je jedino ispravan put.

ODGOVORITE
Name

RAUS

19.10.2018 21:55

Sve starce van. Oni izgleda ovdje i forsiraju da je Pdp krivac za loš rezultat da bi fokus price skinuli za sebe. Svi, ali bas svi, napolje. Ako je to nemoguce, neka Vukota sa svojima izađe i oformi neki slican SDS. Forsirati mlade, prvenstveno VuKANOVICA, čiji je doprinos nemjerljiv. Dok nije usao u politiku, uradio je vise svojim clancima za RS vise nego svi mudrovi stari, koji su samo cuvali svoje dupe i sa strane gledali da nece ko udariti na njihovu proslost i imetak. Vratiti Bosica i nek on bude najstariji, svakako je i najpametniji. Jedna prijateljska sugestija: i na lokalnim izborima su vam glanovi surovali sa ovima na vlasti. Mislim da je podjela neizbježna i da nikog ne treba zaustavljati.

ODGOVORITE