ЛН: Македонија осрамоћена у Јерменији!

Столе примио голове за неверицу! Цела Европа бруји о головима које је данас примио македонски голман!

Фудбал 16.10.2018 | 20:50
ЛН: Македонија осрамоћена у Јерменији!
Македонија је пропустила прилику да се два кола пре краја групне фазе пласира у плеј-оф за виши ранг такмичења у Лиги нација. И приде се прописно осрамотила, а македонски голман Столе Димитријевски је постао човек о којем вечерас бруји Европа.

Јерменија је прегазила Македонију са 4:0, а практично сваки гол иде дна душу Димитријевског који је очајно реаговао на шутеве из даљине.  Овом победом је Јерменија пришла Македонији на три бода заостатка и задржала наде да би у наредна два кола могла да освоји прво место у групи.

Резеревни голман Рајо Ваљекана, Столе Димитријвески је примао голове из јако чудних ситуација и шутева… Вођство Јерменији је донео натурализовани Бразилац Пицели у 12. минуту, ударцем са дистанце који је на невероватан начин прошао Димитријевском. 

Други гол је пао у 67. минуту када је македонски голман дао лопту у ноге Јерменима после чега јеМхитарјан асистирао Мовсисјану. 

У 81. минуту још чуднији гол! Газарјан је са 30 метара шутирао из слободњака по земљи. Право у Димитријевског, али је лопта ипак завршила у мрежи?! 

Тачку је ставио Мхитарјан у 94. минуту. Опет је шутирао по земљи из слободњака и опет је лопта поредДимитријевског некако прошла у мрежу... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар