LN: Makedonija osramoćena u Jermeniji!

Stole primio golove za nevericu! Cela Evropa bruji o golovima koje je danas primio makedonski golman!

Fudbal 16.10.2018 | 20:50
LN: Makedonija osramoćena u Jermeniji!
Makedonija je propustila priliku da se dva kola pre kraja grupne faze plasira u plej-of za viši rang takmičenja u Ligi nacija. I pride se propisno osramotila, a makedonski golman Stole Dimitrijevski je postao čovek o kojem večeras bruji Evropa.

Jermenija je pregazila Makedoniju sa 4:0, a praktično svaki gol ide dna dušu Dimitrijevskog koji je očajno reagovao na šuteve iz daljine.  Ovom pobedom je Jermenija prišla Makedoniji na tri boda zaostatka i zadržala nade da bi u naredna dva kola mogla da osvoji prvo mesto u grupi.

Rezerevni golman Rajo Valjekana, Stole Dimitrijveski je primao golove iz jako čudnih situacija i šuteva… Vođstvo Jermeniji je doneo naturalizovani Brazilac Piceli u 12. minutu, udarcem sa distance koji je na neverovatan način prošao Dimitrijevskom. 

Drugi gol je pao u 67. minutu kada je makedonski golman dao loptu u noge Jermenima posle čega jeMhitarjan asistirao Movsisjanu. 

U 81. minutu još čudniji gol! Gazarjan je sa 30 metara šutirao iz slobodnjaka po zemlji. Pravo u Dimitrijevskog, ali je lopta ipak završila u mreži?! 

Tačku je stavio Mhitarjan u 94. minutu. Opet je šutirao po zemlji iz slobodnjaka i opet je lopta poredDimitrijevskog nekako prošla u mrežu... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar