Вајтсајд се брукао пред Кинезима: Ја сам ваш татица!

Кошаркаш Мајамија, Хасан Вајтсајд, обрукао се пред својим кинеским фановима, јер га је зезнуо један противник.

Кошарка 21.10.2018 | 16:30
Вајтсајд се брукао пред Кинезима: Ја сам ваш татица!
Вајтсајд је током каријере играо у неким не толико познатим екипама, а један део свог живота провео је и играјући у Кини.

Када се тамо налазио није му било лако да комуницира са Кинезима и тражио је помоћ од себи блиских, углавном саиграча. Ипак, када ју је затражио од противника, десио се проблем.

Један неименовани кошакраш је наводно посаветовао Американца и рекао му како да поздравља људе у Кини, што је Хасан и учинио, али није био свестан шта у ствари говори.

"У Кини Хасан је имао проблем са комуникацијом. Један од противничких играча га је 'научио' како да поздравља људе речима: 'Wǒ схì нǐ бàба', што је требало да значи: 'Здраво, драго ми је да смо се упознали'. То је причао свима, код куће, на терену, док су путовали и нико му никада није извратио истим или сличним речима, само су га немо гледали. Генерални менаџер екипе за коју је наступао му је у једном тренутку открио да је све време људима говорио: 'Ја сам ваш татица'. Вајтсајд се сетио који играч га је обмануо и од тада има велику жељу закуца преко њега", закључује чланак у порталу "Тхе Рингер".

Вајтсајд се после својих боравка у Кини и Либану добро снашао па сада 29-годишњи центар већ неколико година наступа за Мајами Хит.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар