Vajtsajd se brukao pred Kinezima: Ja sam vaš tatica!

Košarkaš Majamija, Hasan Vajtsajd, obrukao se pred svojim kineskim fanovima, jer ga je zeznuo jedan protivnik.

Košarka 21.10.2018 | 16:30
Vajtsajd se brukao pred Kinezima: Ja sam vaš tatica!
Vajtsajd je tokom karijere igrao u nekim ne toliko poznatim ekipama, a jedan deo svog života proveo je i igrajući u Kini.

Kada se tamo nalazio nije mu bilo lako da komunicira sa Kinezima i tražio je pomoć od sebi bliskih, uglavnom saigrača. Ipak, kada ju je zatražio od protivnika, desio se problem.

Jedan neimenovani košakraš je navodno posavetovao Amerikanca i rekao mu kako da pozdravlja ljude u Kini, što je Hasan i učinio, ali nije bio svestan šta u stvari govori.

"U Kini Hasan je imao problem sa komunikacijom. Jedan od protivničkih igrača ga je 'naučio' kako da pozdravlja ljude rečima: 'Wǒ shì nǐ bàba', što je trebalo da znači: 'Zdravo, drago mi je da smo se upoznali'. To je pričao svima, kod kuće, na terenu, dok su putovali i niko mu nikada nije izvratio istim ili sličnim rečima, samo su ga nemo gledali. Generalni menadžer ekipe za koju je nastupao mu je u jednom trenutku otkrio da je sve vreme ljudima govorio: 'Ja sam vaš tatica'. Vajtsajd se setio koji igrač ga je obmanuo i od tada ima veliku želju zakuca preko njega", zaključuje članak u portalu "The Ringer".

Vajtsajd se posle svojih boravka u Kini i Libanu dobro snašao pa sada 29-godišnji centar već nekoliko godina nastupa za Majami Hit.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar