Навијачи БиХ и Сјеверне Ирске након меча заједно у паб!

Навијачи репрезентација Босне и Херцеговине и Северне Ирске показали су лепшу страну фудбала, да после утакмице не морају само да се праве нереди.

Фудбал 16.10.2018 | 20:20
Навијачи БиХ и Сјеверне Ирске након меча заједно у паб!
У ноћи између недеље и понедељка у Севиљи сукобили су се енглески хулигани и полиција, а после меча у Сарајеву, имали смо сасвим другачију слику.

Ретко је видети да се навијачи супарничких тимова и репрезентација друже после утакмице и у фер и коректној атмосфери препричавају дешавања на терену. Тако нешто десило се баш у Сарајеву.

Како преносе медији у БиХ, после утакмице која је завшрена победом домаћина од 2:0, присталице две репрезентације су у заједничкој колони напустили стадион "Грбавица" и упутили се ка групи пабова, где су се дружили до касно у ноћ.

Ниједан инцидент није пријављен, а ово је пример како може фер и коректно да се навија и да се кроз фудбал стичу нова познанства и пријатељи из даљине.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Несо

16.10.2018 18:30

И новцаник је неки надјен и врацен власнику прије утакмице, цак се и њихов амбасадор огласио поводом тогаи захвалио Сарајеву.. Е то је моја Босна!!

ОДГОВОРИТЕ