Navijači BiH i Sjeverne Irske nakon meča zajedno u pab!

Navijači reprezentacija Bosne i Hercegovine i Severne Irske pokazali su lepšu stranu fudbala, da posle utakmice ne moraju samo da se prave neredi.

Fudbal 16.10.2018 | 20:20
Navijači BiH i Sjeverne Irske nakon meča zajedno u pab!
U noći između nedelje i ponedeljka u Sevilji sukobili su se engleski huligani i policija, a posle meča u Sarajevu, imali smo sasvim drugačiju sliku.

Retko je videti da se navijači suparničkih timova i reprezentacija druže posle utakmice i u fer i korektnoj atmosferi prepričavaju dešavanja na terenu. Tako nešto desilo se baš u Sarajevu.

Kako prenose mediji u BiH, posle utakmice koja je zavšrena pobedom domaćina od 2:0, pristalice dve reprezentacije su u zajedničkoj koloni napustili stadion "Grbavica" i uputili se ka grupi pabova, gde su se družili do kasno u noć.

Nijedan incident nije prijavljen, a ovo je primer kako može fer i korektno da se navija i da se kroz fudbal stiču nova poznanstva i prijatelji iz daljine.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Neso

16.10.2018 18:30

I novcanik je neki nadjen i vracen vlasniku prije utakmice, cak se i njihov ambasador oglasio povodom togai zahvalio Sarajevu.. E to je moja Bosna!!

ODGOVORITE