Куп: Звезда у Врању без Боаћија, Бена, Родића...

"Не дотичу нас приче о намештању, момци се понашају нормално!" Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да његову екипу не дотичу приче о намештању утакмице са Пари Сен Жерменом у Лиги шампиона.  Црвено-бели први пут гостују у Врању.

Фудбал 16.10.2018 | 17:15
Куп: Звезда у Врању без Боаћија, Бена, Родића...
Милојевић је додао и да играчи феноменално раде на тренинзима.

"Не желим да коментаришем писање медија, али могу рећи да екипу то не дотиче. Клуб се огласио саопштењима а ми се уопште не обазиремо на све то", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре.

Он није желео да одговара на питања медија везана за аферу о наводном намештању утакмице са ПСЖ у Лиги шампиона, која је настала после писања француског листа "Л'Екип" да је један високи функционер Звезде уплатио у кладионици пет милиона евра на пораз своје екипе од пет голова разлике.

Меч је завршен победом ПСЖ од 6:1.

Упитан какво је психичко стање у екипи, Милојевић је рекао да је све у реду. ;

"Феноменално радимо на тренинзима. Не знам зашто мислите да имамо било каквих проблема. Играчи се понашају нормално", рекао је Милојевић.

Трећи пут укупно, други ове сезоне, а први ИКАДА у Врању, у среду од 14 часова састаће се фудбалери Црвене звезде и Динама.

Реч је о утакмици шеснаестине финала Купа Србије, као и прошле сезоне када су црвено-бели у Београду славили убедљивих 5:0.

Сигурни на свом стадиону били су и 20. јула, у првом колу Суперлиге - 3:0 головима Јованчића, Јовељића и Јевтовића.

Без обзира на претходне две победе, гости у Врање долазе веома опрезни, "опечени" прошлосезонским искуством, када их је Мачва после 0:0 елиминисала пеналима у четвртфиналу националног Купа.

Као и тада у Шапцу, у Врању се очекује фешта. Најављено је око 6.000 гледалаца на трибинама стадиона "Јумко".

"Изузетно нам је пријала ова пауза да предахнемо. Није било баш много времена, али сигурно су се играчи и психички и физички одморили. Радује нас што ћемо играти у Врању, имамо доста навијача тамо и сигурно нас чека спектакл. Очекујем добру и лепу утакмицу, пред пуним трибинама", рекао је Владан Милојевић у уводу конференције за медије пред одлазак у Врање.

Звездин тренер за ову утакмицу неће моћи да рачуна на најјачи тим.

"Видећемо каква је ситуација са играчким кадром и у ком саставу ћемо играти. Неки играчи се још нису вратили из репрезентација, али мислим да имамо најбољи ростер у првенству и сви конкуришу да играју. Правимо ротације и разигравамо све играче, јер у све имам поверење", истакао је Милојевић уз додатак да Бен, Дегенек и Боаћи још нису допутовали у Београд после обавеза у националним тимовима, а да су Родић и Стојковић лакше повређени.

"Стојковић и Родић имају лакше повреде, али ништа страшно. Надам се да ћемо већ од утакмице са Радом за викенд моћи да рачунамо на њих".

Осврнуо се Милојевић и на коментар да је Куп можда и потцењено такмичење у Србији.

"Не мислим тако. Куп је најмасовније такмичење и увек постоје изненађења, јер шансу имају и нижелигаши да се покажу, у чему и јесте његова драж. Наш циљ је и ове сезоне трофеј, интересује нас и ово такмичење", закључио је Звездин тренер.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар