Kup: Zvezda u Vranju bez Boaćija, Bena, Rodića...

"Ne dotiču nas priče o nameštanju, momci se ponašaju normalno!" Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da njegovu ekipu ne dotiču priče o nameštanju utakmice sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona.  Crveno-beli prvi put gostuju u Vranju.

Fudbal 16.10.2018 | 17:15
Kup: Zvezda u Vranju bez Boaćija, Bena, Rodića...
Milojević je dodao i da igrači fenomenalno rade na treninzima.

"Ne želim da komentarišem pisanje medija, ali mogu reći da ekipu to ne dotiče. Klub se oglasio saopštenjima a mi se uopšte ne obaziremo na sve to", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

On nije želeo da odgovara na pitanja medija vezana za aferu o navodnom nameštanju utakmice sa PSŽ u Ligi šampiona, koja je nastala posle pisanja francuskog lista "L'Ekip" da je jedan visoki funkcioner Zvezde uplatio u kladionici pet miliona evra na poraz svoje ekipe od pet golova razlike.

Meč je završen pobedom PSŽ od 6:1.

Upitan kakvo je psihičko stanje u ekipi, Milojević je rekao da je sve u redu. ;

"Fenomenalno radimo na treninzima. Ne znam zašto mislite da imamo bilo kakvih problema. Igrači se ponašaju normalno", rekao je Milojević.

Treći put ukupno, drugi ove sezone, a prvi IKADA u Vranju, u sredu od 14 časova sastaće se fudbaleri Crvene zvezde i Dinama.

Reč je o utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije, kao i prošle sezone kada su crveno-beli u Beogradu slavili ubedljivih 5:0.

Sigurni na svom stadionu bili su i 20. jula, u prvom kolu Superlige - 3:0 golovima Jovančića, Joveljića i Jevtovića.

Bez obzira na prethodne dve pobede, gosti u Vranje dolaze veoma oprezni, "opečeni" prošlosezonskim iskustvom, kada ih je Mačva posle 0:0 eliminisala penalima u četvrtfinalu nacionalnog Kupa.

Kao i tada u Šapcu, u Vranju se očekuje fešta. Najavljeno je oko 6.000 gledalaca na tribinama stadiona "Jumko".

"Izuzetno nam je prijala ova pauza da predahnemo. Nije bilo baš mnogo vremena, ali sigurno su se igrači i psihički i fizički odmorili. Raduje nas što ćemo igrati u Vranju, imamo dosta navijača tamo i sigurno nas čeka spektakl. Očekujem dobru i lepu utakmicu, pred punim tribinama", rekao je Vladan Milojević u uvodu konferencije za medije pred odlazak u Vranje.

Zvezdin trener za ovu utakmicu neće moći da računa na najjači tim.

"Videćemo kakva je situacija sa igračkim kadrom i u kom sastavu ćemo igrati. Neki igrači se još nisu vratili iz reprezentacija, ali mislim da imamo najbolji roster u prvenstvu i svi konkurišu da igraju. Pravimo rotacije i razigravamo sve igrače, jer u sve imam poverenje", istakao je Milojević uz dodatak da Ben, Degenek i Boaći još nisu doputovali u Beograd posle obaveza u nacionalnim timovima, a da su Rodić i Stojković lakše povređeni.

"Stojković i Rodić imaju lakše povrede, ali ništa strašno. Nadam se da ćemo već od utakmice sa Radom za vikend moći da računamo na njih".

Osvrnuo se Milojević i na komentar da je Kup možda i potcenjeno takmičenje u Srbiji.

"Ne mislim tako. Kup je najmasovnije takmičenje i uvek postoje iznenađenja, jer šansu imaju i niželigaši da se pokažu, u čemu i jeste njegova draž. Naš cilj je i ove sezone trofej, interesuje nas i ovo takmičenje", zaključio je Zvezdin trener.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar