Епилог афере с пиштољем и туђом женом...

Арди прети 12 година робије!!! Турски медији пишу о тешким данима за фудбалера Башакшехира.

Фудбал 16.10.2018 | 09:15
Епилог афере с пиштољем и туђом женом...
Писали смо пре неколико дана о озбиљном глупирању Арде Турана у једном истанбуслком ноћном клубу,чак и вађењу пиштоља због супруге турске поп звезде Беркаја Шахина, а тај инцидент могао би скупо да га кошта - чак 12 година затвора.

Фудбалер Башакшехира на позајмици из Барселоне задржан је у полицији на испитивању прошлог четвртка, а после инцидента који се догодио прво у кафани затим и у болници и сукоба са певачем, а све због његове супруге Озлем Ади Шахин, којој се удварао у ноћном клубу.

Арда је одбацио оптужбе и истакао да је метак из његовог пиштоља случајно опалио испред болнице у тренутку док је хтео да га врати за појас. Ипак, снимци сигурносних камера са околних зграда и инциденти које је правио у болници озбиљно га терете, а турски медији пишу и о потенцијално тешкој робији која чека некадашњег аса Галатасараја, Атлетика из Мадрида и Барселоне.

Подсећамо, ово му није прво овакво глупирање од када се вратио у Турску.

У мају је суспендован на рекордних 16 мечева зато што је после једне лигашке утакмице напао помоћног судију. Такође, бивши селектор Фатих Терим га је 2017. године избацио из репрезентације зато што је у авиону при повратку с гостовања физички насрнуо на једног новинара, али чини се да је овог пута проблем много много озбиљнији. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар