Epilog afere s pištoljem i tuđom ženom...

Ardi preti 12 godina robije!!! Turski mediji pišu o teškim danima za fudbalera Bašakšehira.

Fudbal 16.10.2018 | 09:15
Epilog afere s pištoljem i tuđom ženom...
Pisali smo pre nekoliko dana o ozbiljnom glupiranju Arde Turana u jednom istanbuslkom noćnom klubu,čak i vađenju pištolja zbog supruge turske pop zvezde Berkaja Šahina, a taj incident mogao bi skupo da ga košta - čak 12 godina zatvora.

Fudbaler Bašakšehira na pozajmici iz Barselone zadržan je u policiji na ispitivanju prošlog četvrtka, a posle incidenta koji se dogodio prvo u kafani zatim i u bolnici i sukoba sa pevačem, a sve zbog njegove supruge Ozlem Adi Šahin, kojoj se udvarao u noćnom klubu.

Arda je odbacio optužbe i istakao da je metak iz njegovog pištolja slučajno opalio ispred bolnice u trenutku dok je hteo da ga vrati za pojas. Ipak, snimci sigurnosnih kamera sa okolnih zgrada i incidenti koje je pravio u bolnici ozbiljno ga terete, a turski mediji pišu i o potencijalno teškoj robiji koja čeka nekadašnjeg asa Galatasaraja, Atletika iz Madrida i Barselone.

Podsećamo, ovo mu nije prvo ovakvo glupiranje od kada se vratio u Tursku.

U maju je suspendovan na rekordnih 16 mečeva zato što je posle jedne ligaške utakmice napao pomoćnog sudiju. Takođe, bivši selektor Fatih Terim ga je 2017. godine izbacio iz reprezentacije zato što je u avionu pri povratku s gostovanja fizički nasrnuo na jednog novinara, ali čini se da je ovog puta problem mnogo mnogo ozbiljniji. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar