Видео: Енглески хулигани правили хаос у Севиљи!

Енглески хулигани се жестоко сукобили са полицијом у Севиљи! На улицама Севиље дошло је до великих нереда уочи вечерашње утакмице Лиге нација између репрезентација Шпаније и Енглеске.

Фудбал 15.10.2018 | 18:00
Видео: Енглески хулигани правили хаос у Севиљи!
Иницијатор је била велика група острвских хулигана, којих је у Севиљу стигло више од 3.000. Они су у видно алкохолисаном стању направили низ инцидената у централним градским улицама.

Према извештајима очевидаца, хулигани су у ножи између недеље и понедељка око један час иза поноћи, подељени у неколико група, вршљали по околним кафићима и локалима уништавајући столице, столове и остали инвентар.

Такође су ломили стакла и ретровизоре на паркираним аутомобилима, па су морале да реагују и јаке полицијске снаге које су ушле у обрачун са разулареном масом.

Иначе, Енглези су у великом броју почели да пристижу још у суботу и већина их је била смештена у области Пасео де Колон и околини. Нема информација да ли је при томе дошло до повреда или евентуалних хапшења.

Полиција је у сукобима са хулиганима прибегла тактици да их разбије на мање групе са којима се касније обрачунавала у околним улицама.

Када је реч о утакмици, Енглезима је, да би остали у трци за прво место у групи 4 А Лиге нација, неопходна победа, пошто су у претходна два дуела изгубили од Шпаније на "Вемблију" (1:2) и играли без голова са Хрватском у Ријеци.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар