Тончев: Ја намјестио утакмицу?! То су лажи!

Први човек Радничког из Ниша Ивица Тончев у појединим медијима је проглашен човеком који је покушао да намести меч између пари Сен Жермена и Црвене звезде.

Фудбал 15.10.2018 | 19:15
Тончев: Ја намјестио утакмицу?! То су лажи!
Портал "радиосарајево.ба" је објавио фотографију Тончева са председником ПСЖ Насером ал-Келаифијем, али та фотографија датира још од краја октобра прошле године.

Подсећаја ради, протеклих дана дигла се велика прашина око меча Лиге шампиона и тога како је "неименовани челник Црвене звезде" покушао да уплати пет милиона евра на разлику у головима од пет плус, због чега су тај меч као и клубови који су у питању, под лопом УЕФА и истражних органа.

Тончев нема везе са "црвено-белима" и нејасно је због чега је портал из БиХ довео у везу њега и Келаифија.

"Ја наместио утакмицу?! Ту причу, ту лаж лансирали су муфљузи на неким сајтовима још у суботу", изјавио је Тончев за "Спортски журнал".

Он је потом инсистирао на чињеници да је фотографија направљена скоро годину дана раније.

"Какав доказ? Та слика је стара годину дана! Направио ју је мој син! Гледао сам утакмицу ПСЖ – Ница и у ложи сам се срео са власником ПСЖ-а. Од тада нисам био у Паризу! Све може да се провери, пронађите на интернету, та слика постоји већ годину... Уосталом, ја нисам функционер Црвене звезде! На који начин ја могу да утичем на руководство и играче Звезде и да наместим утакмицу?", упитао је Тончев.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар