Tončev: Ja namjestio utakmicu?! To su laži!

Prvi čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev u pojedinim medijima je proglašen čovekom koji je pokušao da namesti meč između pari Sen Žermena i Crvene zvezde.

Fudbal 15.10.2018 | 19:15
Tončev: Ja namjestio utakmicu?! To su laži!
Portal "radiosarajevo.ba" je objavio fotografiju Tončeva sa predsednikom PSŽ Naserom al-Kelaifijem, ali ta fotografija datira još od kraja oktobra prošle godine.

Podsećaja radi, proteklih dana digla se velika prašina oko meča Lige šampiona i toga kako je "neimenovani čelnik Crvene zvezde" pokušao da uplati pet miliona evra na razliku u golovima od pet plus, zbog čega su taj meč kao i klubovi koji su u pitanju, pod lopom UEFA i istražnih organa.

Tončev nema veze sa "crveno-belima" i nejasno je zbog čega je portal iz BiH doveo u vezu njega i Kelaifija.

"Ja namestio utakmicu?! Tu priču, tu laž lansirali su mufljuzi na nekim sajtovima još u subotu", izjavio je Tončev za "Sportski žurnal".

On je potom insistirao na činjenici da je fotografija napravljena skoro godinu dana ranije.

"Kakav dokaz? Ta slika je stara godinu dana! Napravio ju je moj sin! Gledao sam utakmicu PSŽ – Nica i u loži sam se sreo sa vlasnikom PSŽ-a. Od tada nisam bio u Parizu! Sve može da se proveri, pronađite na internetu, ta slika postoji već godinu... Uostalom, ja nisam funkcioner Crvene zvezde! Na koji način ja mogu da utičem na rukovodstvo i igrače Zvezde i da namestim utakmicu?", upitao je Tončev.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar