Широки Бријег о Мамићу: Лијепо би било...

Бивши извршни предсједник Динама је нако по њега негативног судског епилога уточиште пронашао у БиХ, тачније у Међугорју, гдје не може без својих "комбинација".

Фудбал 16.10.2018 | 10:00
Широки Бријег о Мамићу: Лијепо би било...
Здравко Мамић је побјегао у БиХ након што је осуђен у Хрватској на шест и по година затвора због тога што је из Динама "извукао" 116 милиона куна путем трансфера хрватских репрезентативаца Луке Модрића и Дејана Ловрена те оштетио државни буџет за 12,2 милиона куна пореза због чега мора вратити и 52 милиона куна.

Медији у БиХ су протеклих неколико дана извјештавали да је Мамић близу тога да преузме Широки Бријег, који има добру инфраструктуру, али му недостаје новац да би могао направити корак напријед.

Колико има истине у цијелој причи тренутно није познато, али су из клуба потврдили да контакти са Мамићем постоје.

"Лијепо би то било, али то не могу потврдити. Истина је да је Мамић посјетио клуб и са спортским директором Далибором Шилићем разговарао прије свега о организацији наше утакмице с Динамом 27. новембра у склопу обиљежавања 70. годишњице клуба. Наравно да се Мамић занимао и за стање у екипи јер нам је помогао да ангажујемо тренера Гоцу Седлоског. Било је неких обећања још раније за помоћ у ангажовању играчких појачања у зимском пријелазном року и то је све што могу рећи" рекао је клупски директор Зоран Бубало за"Спортске новости".

Мамић се у посљедње вријеме све чешће може видјети на утакмицама Широког Бријега, као и самим тренинзима. Занимљиво, медији у Херцеговини пишу да се навијачи жестоко противе његовом уласку у клуб па ће бити итекако занимљиво пратити шта ће се даље догађати на Пецари.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар