Крстајић о новинарима: Ни Бог вам више не може угодити!

"На Светском првенству смо ризиковали, па сте ме ставили на маргине како немам појма о фудбалу", рекао је селектор, ког су репортери из Србије питали због чега није увео другог нападача у финишу меча у Букурешту.

Фудбал 14.10.2018 | 20:15
Крстајић о новинарима: Ни Бог вам више не може угодити!
"На Светском првенству смо ризиковали, па сте ме ставили на маргине како немам појма о фудбалу", рекао је селектор репрезентације Србије, Младен Крстајић, када је упитан због чега са играчем више у Букурешту нисмо играли и са нападачем више.

"Орлови" су пред скоро 60.000 навијача у престоници Румуније одиграли 0:0 са домаћином у 4. колу УЕФА лиге нација, задржали прво место у групи, али и пропустили шансу да практично реше питање пласмана у виши ранг у наредном циклусу.

"Ни Бог вам више не може угодити", обратио се селектор репортерима из Србије који су извештавали са утакмице и закључио:

"То су одлуке које сам ја донео, тако ће бити убудуће".

О Тадићу...

"То је саставни део игре, такве ствари се догађају у фудбалу, не могу ништа да му замерим. Данас је био као у Подгорици... прави капитен и прави вођа", рекао је Крстајић.

Одлука је била да нападнемо са Сергејом Милинковић-Савићем уместо Мијата Гаћиновића од 63. минута, након чега је уморног Милана Родића у 77. минуту заменио Немања Милетић.

"Мислим да смо имали контролу свих 90 минута, могли смо да направимо и трећу измену, али смо уласком Сергеја добили скок и могли да га упаримо са Митровићем. Такмичарски се гледа, имамо још две утакмице", рекао је селектор и додао:

"Поново смо показали да смо екипа у стварању, да имамо карактер, жељу и хтење да испунимо што смо зацртали. Доминирали смо, промашили пенал и играчима могу да захвалим и честитам од срца. Можемо да будемо незадовољни на крају зато што смо узели само четири бода".

Србија у новембру дочекује и Црну Гору и Литванију.

Група 4

Резултати 4. кола:

Румунија - Србија 0:0

Литванија - Црна Гора 20.45

Табела:

1. Србија 2-2-0 (5:2) 8
2. Румунија 1-3-0 (4:3) 6
3. Црна Гора 1-1-1 (2:2) 4
4. Литванија 0-0-3 (1:5) 0

Парови 5. кола (17. новембар): Србија - Црна Гора 15.00, Румунија - Литванија 20.45.
Парови 6. кола (20. новембар): Србија - Литванија 20.45, Црна Гора - Румунија 20.45.

КОНТРА: ЗАШТО ПЕНАЛ И ЦРВЕНИ?

Селектор репрезентације Румуније, Козмин Контра, рекао је да нема замерку због тога што је Србији досуђен пенал, али да сматра да судија није требало да искључи његовог фудбалера.

"По новим правилима, океј је што је досуђен пенал, али то што смо добили црвени картон и није баш у реду. Задовољан сам игром и својим фудбалерима. Било је тешко против брзих и технички добрих противника. Дали смо све од себе и сматрам да смо играли веома добро", рекао је Контра после утакмице у Букурешту.

Румунија и Србија су играли нерешено без голова у четвртом колу Лиге нација.

Домаћин је од 44. минута имао играча мање, пошто је Габријел Тамаш искључен када је направио пенал над Мијатом Гаћиновићем. Душан Тадић га није искористио.

"Утакмица је била тешка и видели смо два различита полувремена, управо из тог разлога. Играли смо онако како смо се договорили у првом, били уравнотежени, нападали. Али, после пенала и црвеног картона је било другачије. Морали смо да се реорганизујемо, покушавали смо из контранапада и углавном смо се концентрисали на одбрану", казао је Контра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

О Крстајицу

14.10.2018 19:02

пропасти наса ! Унисти нам тим !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са

14.10.2018 19:16

овим тренером, не моземо ниста успјет. Килав ! Телимо се са Ромунима ! Прави противници нас разбијају врло лако. Крстајицу ти си цисти промасај. Унисти нас.

ОДГОВОРИТЕ