Љубав дуга преко четири деценије...

Једна од наших најбољих глумица, Милена Дравић (78), преминула је ноћас у Београду услед дуге и тешке болести. Милена се након смрти супруга, Драгана Николића, две и по године борила са болешћу.

Србија 14.10.2018 | 14:24
Љубав дуга преко четири деценије...
Њене бројне улоге, њен шарм и широки осмех чак и у тешким тренуцима, остаће заувек запамћено. Милена је увек била отворена, пуна љубави, а највише од те љубави добијао је њен животни партнер Драган Гага Николић. Милена се три пута удавала, а са Драганом је у браку била преко четири деценије.

Њихова љубав била је огромна. Били су један од најлепших и најдуговечнијих парова у тадашњој Југославији.



Прича о њиховом упознавању и венчању и дан данас се препричава.

- Упознали смо се на снимању филма "Хороскоп". Она је тад већ била популарна, а мени је то био, чини ми се, трећи или четврти филм. Тад сам први пут видио Милену Дравић уживо. Било нас је петорица момака који су играли велике улоге, а она је играла једину женску улогу у филму. На снимању смо се спријатељили. Било је то једно велико дружење, а касније се родила љубав - рекао је својевремено Гага Николић.

Извор: Блиц

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Сарајево

14.10.2018 12:29

Бас ме потресла смрт велике глумице и даме,одлази лагано све сто је било лијепи у еx Југи,поцивај у миру легендо,дамо,велуцино...

ОДГОВОРИТЕ
Name

и мене односно нас

14.10.2018 20:25

Ја саосјецам јер знам ста је љубав, Ја залим сто само има 5 коментара за Милену , а тридест пута толико за Говедарицу или Додика. Милена, надам се да цес се срести са својим ДРАГАНОМ...

Name

Легенде

14.10.2018 12:30

Поцивајте у миру,Легенде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дацх

14.10.2018 13:41

Одлазе и последњи људи који су нас подсјецали на неко боље вријеме. Слава ти Милена и вјецни покој дуси заслузила си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бабел

14.10.2018 14:57

Одосе полако све легенде којима сам се дивио у дјетињству и уз које сам безбризно одрастао.То су били моји идоли а не Станије, Ајфони и остале креатуре....СЛАВА ТИ МИЛЕНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубав која не умире

14.10.2018 15:50

Без његова осмијеха за добро јутро и без подршке да издржимо још један дан, са свим његовим непредвидивостима, а не губећи вјеру у живот и људе, љубав..., ништа више није исто. Нити може бити. Недостаје ми и наша свакодневица, кад смо стајали на степеницама, кад бих осјетила њежну руку на својем рамену, загрлила га. И оно кратко: ‘Ћао, видимо се, волим те’, рекла је Милена Дравић прије неколико мјесеци, присјећајући се покојног супруга. Туга и ниста друго.Није могла да зиви без њега и то је и убило.Нека ти је вјецна слава " МИЛЕНА ЛЕГЕНДО"

ОДГОВОРИТЕ