Доушник је Србин?!

А Срби су убили и Кенедија. . . !

Фудбал 14.10.2018 | 21:00
Доушник је Србин?!
Црвена звезда инсистира: Уефа да истражи целу причу до краја! Само тако ће црвено-бели успети да скину мрљу коју им је нанео Екипов текст у коме се наводи да су надлежни органи у Француској на сигнал Уефе и дојаву анонимног доушника отворили истрагу повом сумњи да је један од челника београдског клуба покушао да уплати 5.000.000 евра на пораз од Пари Сен Жермена са пет голова разлике. Већ су саопштили из Љутице Богдана да размишљају и о тужби француског листа, Екип одговара тврдњом да нема основа за тако нешто, јер истрага постоји. Али је зато коначно успостављен контакт између две стране, па у угледном француском дневнику данас текст са насловом: “Доушник је Србин“.

Информација није Екипова, већ се преносе речи анонимног саговорника из Црвене звезде.

“Србин је, у то смо сигурни“, каже, како наводи Екип, члан београдског клуба.

“Већ сумњамо на одређену особу“, наставља уз напомену да “осумњичени“ није у било каквој вези са Црвеном звездом, барем не тренутно.

Звездана Терзића, генералног директора Звезде, новинари Екипа покушали су да упитају да ли је о целом случају разговарао са председником Уефе Александром Чеферином, али им се он опет није јављао. Зато је ту Душан Савић да стане у одбрану Звездиног угледа.

“Ако се неко играо са историјом овог клуба, нека плати. Али кад сам чуо све ово силно сам се исмејао, као и сви навијачи“, почиње легендарни нападач чији је син Вујадин играо на Парку принчева.

“Нисам још разговарао са сином, али да неко дође са 5.000.000 евра? Можда ако је тек изашао из луднице или је баш веома глуп, а у Звезди нема идиота. Ово је незамисливо! Није ово неки мали клуб и нека небитна утакмица. Ово је бивши шампион Европе, који игра Лигу шампиона. Ово је огромна лаж коју је испричао неко ко не воли Звезду и ко је љубоморан на њене резултате“, децидиран је Савић.

У изјави за српски Ало Дуле Савић још занимљивији.

“За све су криви Срби, макар били на другој планети... Не разумем идеју те глупаве приче... Ако им је потребно, ево, имам дојаву, сигурицу, да су Срби убили Кенедија“, ироничан је Савић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар