Doušnik je Srbin?!

A Srbi su ubili i Kenedija. . . !

Fudbal 14.10.2018 | 21:00
Doušnik je Srbin?!
Crvena zvezda insistira: Uefa da istraži celu priču do kraja! Samo tako će crveno-beli uspeti da skinu mrlju koju im je naneo Ekipov tekst u kome se navodi da su nadležni organi u Francuskoj na signal Uefe i dojavu anonimnog doušnika otvorili istragu povom sumnji da je jedan od čelnika beogradskog kluba pokušao da uplati 5.000.000 evra na poraz od Pari Sen Žermena sa pet golova razlike. Već su saopštili iz Ljutice Bogdana da razmišljaju i o tužbi francuskog lista, Ekip odgovara tvrdnjom da nema osnova za tako nešto, jer istraga postoji. Ali je zato konačno uspostavljen kontakt između dve strane, pa u uglednom francuskom dnevniku danas tekst sa naslovom: “Doušnik je Srbin“.

Informacija nije Ekipova, već se prenose reči anonimnog sagovornika iz Crvene zvezde.

“Srbin je, u to smo sigurni“, kaže, kako navodi Ekip, član beogradskog kluba.

“Već sumnjamo na određenu osobu“, nastavlja uz napomenu da “osumnjičeni“ nije u bilo kakvoj vezi sa Crvenom zvezdom, barem ne trenutno.

Zvezdana Terzića, generalnog direktora Zvezde, novinari Ekipa pokušali su da upitaju da li je o celom slučaju razgovarao sa predsednikom Uefe Aleksandrom Čeferinom, ali im se on opet nije javljao. Zato je tu Dušan Savić da stane u odbranu Zvezdinog ugleda.

“Ako se neko igrao sa istorijom ovog kluba, neka plati. Ali kad sam čuo sve ovo silno sam se ismejao, kao i svi navijači“, počinje legendarni napadač čiji je sin Vujadin igrao na Parku prinčeva.

“Nisam još razgovarao sa sinom, ali da neko dođe sa 5.000.000 evra? Možda ako je tek izašao iz ludnice ili je baš veoma glup, a u Zvezdi nema idiota. Ovo je nezamislivo! Nije ovo neki mali klub i neka nebitna utakmica. Ovo je bivši šampion Evrope, koji igra Ligu šampiona. Ovo je ogromna laž koju je ispričao neko ko ne voli Zvezdu i ko je ljubomoran na njene rezultate“, decidiran je Savić.

U izjavi za srpski Alo Dule Savić još zanimljiviji.

“Za sve su krivi Srbi, makar bili na drugoj planeti... Ne razumem ideju te glupave priče... Ako im je potrebno, evo, imam dojavu, siguricu, da su Srbi ubili Kenedija“, ironičan je Savić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar